Μαζί, η τεχνολογία διαύλου CAN και το σύστημα μονής γραμμής (SWS) της BMW Motorrad αντιπροσωπεύουν μια έννοια δικτύου δεδομένων που απαιτεί μία και μόνο γραμμή δεδομένων. Αυτή η γραμμή συνδέει διάφορες μονάδες ελέγχου και μπορεί να συγκριθεί με στάσεις κατά μήκος μιας διαδρομής επιτρέποντας μόνιμη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα στο σύστημα.
Η βασική αρχή αυτής της τεχνολογίας είναι ότι όλες οι μονάδες ελέγχου, αισθητήρες και καταναλωτές συνδέονται σε ένα δίκτυο μέσω ενός μοναδικού κοινού καναλιού στο οποίο συγκεντρώνονται όλα τα σήματα, ανεξάρτητα από τη μελλοντική λειτουργία τους. Το δίκτυο αυτό επιτρέπει να είναι όλες oi πληροφορίες συνεχώς διαθέσιμες κάθε στιγμή για κάθε ένα από τα στοιχεία που συνδέονται με αυτό.
Οι αναβάτες έχουν επίσης πρόσβαση στα δεδομένα SWS και μπορούν να δουν μεγάλο μέρος τους στην "οθόνη δεδομένων". Τα διαθέσιμα στοιχεία στην ψηφιακή οθόνη δεδομένων περιλαμβάνουν την τρέχουσα ταχύτητα του κιβωτίου, τη στάθμη καυσίμου, τη θερμοκρασία λαδιού, την ώρα και την αυτονομία μέχρι τη ρεζέρβα. Ένα φωτοκύτταρο ανιχνεύει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος και ρυθμίζει αυτόματα το φωτισμό της συσκευής. Οι οπαδοί της αναλογικής απεικόνισης θα εκτιμήσουν το πιλοτήριο: δύο στρογγυλά όργανα με λευκό φόντο για την ταχύτητα του οχήματος και τις στροφές του κινητήρα.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

περισσοτερη αναλυση

spinner