Κομψoς bodybuilder.

Η BMW Motorrad παρουσιάζει τη μοτοσικλέτα τουρισμού Concept 101.

Εμπνευσμένη από τους ατελείωτους αυτοκινητόδρομους, το αίσθημα ελευθερίας και απόλυτης ανεξαρτησίας, η σχεδιαστική ομάδα της BMW Motorrad παρουσίασε με την Concept 101 μια εντελώς νέα προσέγγιση για τις μοτοσικλέτες τουρισμού: κομψή, πολυτελής, εξωστρεφής και γνήσια δύναμη ταξιδιού.

Ένα κατάλληλο πλαίσιο.

Ένα κατάλληλο πλαίσιο.

Ενώ αναζητούσε το πνεύμα του ανοιχτού δρόμου, η BMW Motorrad δημιούργησε ένα πανίσχυρο, συναισθηματικό και υπερπολυτελές εξακύλινδρο, που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μοναδική εμπειρία οδήγησης. Η παγκόσμια πρεμιέρα αυτής της συναρπαστικής πρότυπης μοτοσικλέτας θα λάβει μέρος στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este, σε μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις για ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βουρτσισμένο αλουμίνιο, κάρμπον και σκουρόχρωμο ξύλο.

Βουρτσισμένο αλουμίνιο, κάρμπον και σκουρόχρωμο ξύλο.

Το Concept 101 της BMW είναι η ερμηνεία της για το bagger, το είδος της πολυτελούς, τροποποιημένης μοτοσικλέτας που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ΗΠΑ. Το επιμηκυμένο, σαν σταγόνα σώμα της αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Οι καθαρές γραμμές και οι προσεκτικά διαμορφωμένες επιφάνειες της δίνουν το χαρακτήρα αγωνιστικής μοτοσικλέτας – μόνο η εικόνα της υπόσχεται μοναδική εμπειρία οδήγησης. Οι πινελιές σκουρόχρωμου ξύλου μέσα σε ασημί βαμμένες επιφάνειες με βουρτσισμένο αλουμίνιο και κάρμπον προσθέτουν έναν πολυτελή και ζεστό τόνο. Ο αρχισχεδιαστής Edgar Heinrich και οι Αμερικανοί Don Cammorata και Roland Sands είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποστηρίζεται από καθαρή δύναμη.

Υποστηρίζεται από καθαρή δύναμη.

Το Concept 101 της BMW είναι η επιτομή της δύναμης. Πανίσχυροι εξακύλινδροι κινητήρες με κυβισμό 1.649 κυβικά εκατοστά αποδίδουν τρομερή ροπή και κινούν τη μοτοσικλέτα στην άσφαλτο ξεπερνώντας τις συμβατικές τιμές ισχύος. Δεν είναι μόνο η απόδοση που συναρπάζει αλλά και η αισθητική. Θέτοντας νέα μέτρα στην ποιότητα υλικών και σχεδιασμού. Επαναπροσδιορίζουν τα όρια υψηλής ποιότητας και πολυτέλειας που εφαρμόζονταν προηγουμένως στις μοτοσικλέτες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner