Παντα καινοτομιες.

Αυξημένη ασφάλεια. Βελτιωμένη δίτροχη εμπειρία.

Δεν ξέρουμε τι σημαίνει να μένεις στάσιμος και πάντα έχουμε τα βλέμματά μας στραμμένα στο μέλλον. Το όραμά μας είναι: να δημιουργούμε το μέγιστο δυνατό αίσθημα ελευθερίας σε κάθε διαδρομή και την τέλεια ενότητα αναβάτη και μηχανής. Αλλά το καλύτερο είναι: ότι είμαστε ήδη σε θέση να επιδείξουμε αυτό το όχημα που οραματιστήκαμε - την BMW μοτοσικλέτα VISION NEXT 100. Στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε κάθε μοτοσικλέτα της BMW έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εμπειρία οδήγησης για εσένα. Αυτό ισχύει τόσο για τις μελλοντικές μοτοσικλέτες όσο ισχύει και για την κάθε μοτοσικλέτα που έχουμε κατασκευάσει στο παρελθόν. Πάντα θέλουμε να προβλέπουμε και να αναπτύσσουμε νέες λύσεις, καινοτομίες και τεχνολογίες που κάνουν την προσωπική σου εμπειρία οδήγησης όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και άνετη. Στη σελίδα αυτή, θα βρεις ενδιαφέροντα γεγονότα που αξίζει να γνωρίζεις από το παρελθόν, καινοτομίες του σήμερα και οράματα για το μέλλον.

VISION NEXT 100.

VISION NEXT 100.

Στην αρχή υπήρχε το όραμα και έχει ήδη πολύ συγκεκριμένη μορφή στη BMW Motorrad: με την VISION NEXT 100, η μετακίνηση του μέλλοντος είναι ήδη στο παρόν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CONCEPT LINK.

CONCEPT LINK.

Η ευφυής δικτύωση ανθρώπου, οχήματος, ενδυμασίας και περιβάλλοντος σου επιτρέπει την υψηλότερη αίσθηση ελευθερίας. Με τη μελέτη Concept Link δημιουργείται μια τέλεια μίξη του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου – για φιλική εμπειρία μετακινήσεων στο μελλοντικό αστικό περιβάλλον.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΩΣ LASER.

ΦΩΣ LASER.

Με το φως ομίχλης laser, δεν θα χάσεις ποτέ τον προορισμό σου. Η εξαιρετικά μεγάλη εμβέλεια σου επιτρέπει να αντιλαμβάνεσαι πιθανούς κινδύνους 11 δευτερόλεπτα νωρίτερα απο ότι με συμβατικούς προβολείς σε ταχύτητες 100 km/h.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γενικες καινοτομιες

Connectivity - Οθόνη TFT και εφαρμογή BMW Motorrad Connected

Connectivity - Οθόνη TFT και εφαρμογή BMW Motorrad Connected

Με τον προαιρετικό εξοπλισμό συνδεσιμότητας θα είσαι πλήρως συνδεδεμένος και θα έχεις πάντα πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Ο συνδυασμός οθόνης 6.5" TFT και το multi-controller στο τιμόνι σου επιτρέπει να ελέγχεις εύκολα τις λειτουργίες. Αν θέλεις να βρεις εύκολα τη διαδρομή σου μέσα στην πόλη μέσω πλοήγησης με βέλη, με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected, είτε να τηλεφωνήσεις ενώ οδηγείς, είτε να ακούσεις το τέλειο τραγούδι - χάρη στο Connectivity, μπορείς να διατηρείς τη συγκέντρωσή σου στο δρόμο και να έχεις συνολική εικόνα με όλες τις σημαντικές πληροφορίες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ

Η σημαντικότερη ιδιότητα του ανθρακονήματος είναι: η υπεροχή του. Μπορείς να πάρεις τις στροφές πιο γρήγορα, να επιταχύνεις καλύτερα και να φρενάρεις αργότερα. Για πρώτη φορά, η BMW Motorrad χρησιμοποιεί χωρίς συμβιβασμούς κάρμπον πλαίσιο και ζάντες (τεχνολογία ανθρακονήματος) για την HP4 RACE. Με την ακαμψία του αλουμινίου και τη αντοχή του χάλυβα θέτει νέα πρότυπα στην κατασκευή όλων των οχημάτων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ECALL. Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης.

ECALL. Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης.

Το ECALL παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη βοήθεια όταν την χρειάζεσαι. Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης είναι πάντα δίπλα σου, μιλά τη γλώσσα σου και σου παρέχει βοήθεια σε περίπτωση ατυχημάτων και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ.

Με τον προαιρετικό εξοπλισμό υποβοήθησης πλευρικής ορατότητας, έχεις τα πάντα υπό έλεγχο – ακόμα και τα πράγματα που δεν μπορείς να δεις.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΡΑΝΟΣ BMW SYSTEM 7 CARBON.

ΚΡΑΝΟΣ BMW SYSTEM 7 CARBON.

Το System 7 Carbon σου δίνει πλήρη άνεση – ενώ παραμένει ελαφρύ. Επειδή το κέλυφος από ανθρακονήματα του κράνους κατασκευάζεται σύμφωνα με περίπλοκη διαδικασία προενίσχυσης που επιτρέπει 25% μείωση του βάρους σε σύγκριση με τις συμβατικές διαδικασίες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ABS PRO.

ABS PRO.

Το ABS Pro κάνει κάθε στροφή απολαυστική εμπειρία οδήγησης: το ABS Pro επιτρέπει την ασφαλέστερη επιβράδυνση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η τάση της μοτοσικλέτας να επιστρέψει από την κεκλιμένη σε όρθια θέση μειώνεται στο ελάχιστο. Αυτό σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα παραμένει υπό έλεγχο ακόμη και κατά τη διάρκεια απότομου φρεναρίσματος σε στροφή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ορόσημα.

Οι σημαντικότερες καινοτομίες.

Μαθε περισσοτερα

Safety 360°.

Η ασφάλεια απαιτεί έργα. Όχι λόγια.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.