Η πoλη στα πoδια σου.

Το BMW Motorrad Concept Link ακολουθεί νέα, συνδεδεμένα μονοπάτια.

Μεγαλούπολη. Ατελείωτα φαράγγια του αστικού χώρου στα οποία υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ανακαλύψεις μετά από κάθε στροφή. Αλλά υπάρχει επίσης και η επιθυμία για κίνηση, ελευθερία και η δυνατότητα της γρήγορης μετακίνησης από το ένα μέρος στο άλλο. Με το Concept Link (σχέδιο συνδεσιμότητας), το οποίο η BMW Motorrad θα αποκαλύψει στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017, ένα πρότυπο όχημα πρόκειται να συνδυάζει τις απαντήσεις στις προκλήσεις της αστικής κινητικότητας του αύριο με τις δυνατότητες ενός ψηφιοποιημένου κόσμου.  

Όταν πρόκειται για την αισθητική, την κομψότητα και το διαχρονικό ντιζάιν στα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες, το Concorso d'Eleganza Villa d'Este είναι ο πρώτος προορισμός. Από το 1929, μια φορά το χρόνο η ιταλική πόλη Cernobbio γίνεται η Μέκκα για τους λάτρεις των οχημάτων που ενθουσιάζουν με τον εξαιρετικό και φουτουριστικό σχεδιασμό τους. Η ιστορία συναντά το παρόν και το μέλλον, που συχνά οδηγεί σε κάτι μαγικό: η έμπνευση είναι διάχυτη όταν αξέχαστα κλασικά μοντέλα λάμπουν δίπλα στα πλέον πρόσφατα πρότυπα οχήματα. Το BMW Motorrad Concept Link είναι ένα τέτοιο πρότυπο όχημα. Ένα όχημα που αποδεικνύει ότι συνδέοντας τον αναβάτη, το όχημα και το περιβάλλον δημιουργεί μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια νέα αντίληψη αστικής μετακίνησης.

Μια νέα αντίληψη αστικής μετακίνησης.

Όταν βρίσκεστε σε κίνηση σε αστικό περιβάλλον, θέλετε κάτι περισσότερο από όλα τα άλλα: να είστε συνδεδεμένοι κάθε στιγμή. Με τους φίλους και τους συναδέλφους σας, με το κινητό σας τηλέφωνο, με την πόλη. Το BMW Motorrad Concept Link είναι η λογική συνέχεια αυτής της συνδεσιμότητας: χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα, τις μηδενικές εκπομπές και την πλήρη συνδεσιμότητα, το πρότυπο όχημα δεν είναι μόνο μέσο μεταφοράς αλλά και μέσο επικοινωνίας. Έτσι, το BMW Motorrad Concept Link συνενώνει τα οφέλη του ψηφιακού κόσμου και τα οφέλη του αναλογικού κόσμου. Και έτσι  γίνεται το διορατικό σύμβολο για μια νέα εποχή αστικής μετακίνησης.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Με το διαχρονικό, συμπυκνωμένο στυλ, το BMW Motorrad Concept Link είναι κάτι περισσότερο από μια μελέτη - είναι το σύμβολο μιας νέας εποχής. »

Edgar Heinrich, προϊστάμενος σχεδιασμού της BMW Motorrad

Σχεδιασμένο για τη μητρόπολη.

Σχεδιασμένο για τη μητρόπολη.

Όταν θέλετε να κινείστε με σιγουριά, χαλαροί και συνδεδεμένοι μέσα στην πόλη, χρειάζεστε ένα όχημα που σχεδιάστηκε για αυτόν τον χώρο. Το BMW Motorrad Concept Link είναι το όραμα σε δύο τροχούς που αντιπροσωπεύει το μέλλον της αστικής μετακίνησης. Και έτσι τοποθετεί τις απαιτήσεις κινητικότητας του αναβάτη στο προσκήνιο. Αυτό ξεκινά με τον σχεδιασμό: μια επίπεδη συσκευή αποθήκευσης ενέργειας στο κάτω μέρος και ο συμπαγής κινητήρας στον πίσω τροχό αποτελούν τη βάση για τη σύγχρονη, σαφή και δυναμική σιλουέτα του BMW Motorrad Concept Link. Οι πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης - από τη σέλα, τα έγχρωμα πλαϊνά καπάκια έως τα διαφορετικά παρμπρίζ - τονίζουν τη μοναδική προσωπικότητα του κάθε αναβάτη.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η διασύνδεση ανθρώπου, οχήματος και περιβάλλοντος.

Στην πόλη είσαι συνηθισμένος να είσαι σε κίνηση και να είσαι συνδεδεμένος. Και περιμένεις η συνδεσιμότητα αυτή να υπάρχει και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Και αυτός είναι ο ρόλος του BMW Motorrad Concept Link. Αυτό το οραματικό σχέδιο εκτείνει το προηγούμενο περιβάλλον μετακίνησης του αναβάτη με νέες δυνατότητες: το όχημα μπορεί να συνδέεται με το ημερολόγιο, να γνωρίζει τον επόμενο προορισμό και έτσι να μπορεί να προτείνει την ταχύτερη ή και πιο γραφική διαδρομή και ακόμη να ικανοποιεί μουσικές επιθυμίες. Το σχέδιο προχωρά ένα βήμα πιο πέρα: ακόμα και τα ρούχα του αναβάτη είναι έξυπνα συνδεδεμένα με το όχημα. Ένα απλό χτύπημα πάνω από το περίβλημα για παράδειγμα αρκεί για να κλείσει η συρόμενη πόρτα του χώρου αποσκευών. Με το BMW Motorrad Concept Link, η αστική μετακίνηση έχει μια εντελώς νέα προσέγγιση: έξυπνη, ολοκληρωμένη και απόλυτα διαισθητική.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Το σχέδιο συνδέει τον αναλογικό με τον ψηφιακό κόσμο με πολύ αρμονικό τρόπο. Επιτρέπει στον χρήστη να είναι συνδεδεμένος κάθε στιγμή και του παρέχει μια νέα εμπειρία κινητικότητας στο μέλλον. »

Timo Resch, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της BMW Motorrad

Ένα πρότυπο όχημα που στοχεύει στο ουσιαστικό.

Αν θέλετε να κυριαρχείτε στη ζούγκλα των μεγαλουπόλεων, δεν πρέπει ποτέ να χάνετε τη γενική εικόνα. Η εστίασή σας είναι στην πόλη και πώς να κινείστε μέσα σε αυτήν. Πώς να αναζητείτε το εξαιρετικό ή να φτάνετε στον προορισμό σας το συντομότερο δυνατό. Αυτός είναι ο ρόλος του BMW Motorrad Concept Link: η ταχύτητα, η πλοήγηση και η κατάσταση της μπαταρίας εμφανίζονται στο παρμπρίζ, ενώ μια μεγάλη οθόνη αφής παρέχει όλες τις πληροφορίες για ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και προγραμματισμό διαδρομής. Για ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση και συνδεσιμότητα μεταξύ του αναβάτη και του οχήματος, υπάρχουν προγραμματιζόμενα πλήκτρα συντόμευσης στο τιμόνι με λειτουργία αφής.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν οι πρωτοποριακές ιδέες γίνονται πραγματικότητα.

Όταν οι πρωτοποριακές ιδέες γίνονται πραγματικότητα.

Μέχρι σήμερα, το BMW Motorrad Concept Link παραμένει πρωτότυπο όχημα. Όμως δείχνει πού θα μπορούσε να οδηγήσει το ταξίδι με την BMW Motorrad. Οι διασυνδεδεμένες προτάσεις λύσεων σημαίνουν συνδεσιμότητα, ευκολία χρήσης και τέλος, εξ ίσου σημαντικό, ασφάλεια. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το BMW Motorrad Concept Link δημιουργεί τη γέφυρα μεταξύ παράδοσης και νεωτερισμού στο Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2017. Παρέχοντας όραμα για το τι θα είναι σημαντικό στο αστικό περιβάλλον στο μέλλον: η καθαρή ευχαρίστηση οδήγησης, η συνδεσιμότητα μεταξύ ανθρώπων και των οχημάτων τους, και η εστίαση στα σημαντικά.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner