Test Ride

Αυτό συμβαίνει όταν συνδυάζεις τις καλύτερες από τις μέρες του παρελθόντος με τις καλύτερες από αυτές του μέλλοντος: μοτοσικλέτες που είναι σχεδιασμένες με ψυχή και φτιαγμένες για να έχουν διάρκεια. Τα μοντέλα BMW Heritage συνοδεύονται από διαχρονικό σχεδιασμό για ισχυρές μοτοσικλέτες έτοιμες να φτάσουν την εμπειρία οδήγησης σε άλλο επίπεδο. Ενώ η οικογένεια R 18 κατακτά τον δρόμο με τον μεγαλύτερο boxer στον κόσμο και μια ακόμη μεγαλύτερη προσωπικότητα, η οικογένεια R NineT διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αποφασίσεις μεταξύ απόδοσης και στυλ. Δύο οικογένειες, έξι διαφορετικοί χαρακτήρες, μία ψυχή: το καθαρό συναίσθημα της αυτο-έκφρασης στο δρόμο. Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε την ιστορία. Εσύ είσαι?

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάθε περισσότερα external-link-arrow-slim

Επιλέξτε το στυλ σας

IT TAKES AN ICON TO RIDE ONE

Οικογένεια R 18

Ισχυρές μοτοσικλέτες, δυνατοί χαρακτήρες και ο μεγαλύτερος κινητήρας boxer στον κόσμο από το 1923. Αυτή είναι η οικογένεια BMW Motorrad R 18 : R 18 και R 18 Classic. Δύο μοτοσικλέτες κατασκευασμένες από ατσάλι, γεμάτες με ψυχή και αδιάβροχες: αυθεντικές, εμβληματικές και νοσταλγικές

R 18 Classic: THE LEGEND

Η απόλυτη μοτοσικλέτα Cruiser στην ιστορία των Cruisers που ήταν κατάλληλες για περιοδείες. Έρχεται με διαχρονικά χαρακτηριστικά και μοντέρνα στοιχεία: εμβληματική, νοσταλγική, soulfuel.

R 18: THE ICON

Απεριόριστη ελευθερία, ισχυρός κινητήρας και διαχρονικός σχεδιασμός: ο τέλειος συντροφος για να γράψεις ιστορία είναι μια ισχυρή, σίγουρη και ξεχωριστή δύναμη που πρέπει να υπολογίσεις.

Η ψυχή πίσω από την R 18

Η ψυχή πίσω από την R 18

Η BMW Motorrad R 5 είναι το πρωτότυπο αριστούργημα της κατασκευής μοτοσυκλετών που χρονολογείται από το 1936. Το πλαίσιο του με κωνικούς, μερικώς οβάλ σωλήνες και ο διπλός εκκεντροφόρος boxer το καθιστά πρωτοπόρο στην ιστορία των μοτοσικλετών. Μία μοτοσικλέτα γεμάτη ιστορία που τροφοδοτείται με πολλή ψυχή. Είσαι έτοιμος να γνωρίσεις αυτό το σύμβολο;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο μεγαλύτερος boxer από το 1923

Ο μεγαλύτερος boxer από το 1923

Ο ισχυρός και εντυπωσιακός κινητήρας R 18 Boxer είναι η καρδιά της R 18. Ταυτόχρονα, αυτός ο πυγμάχος είναι ο ισχυρότερος κινητήρας δύο κυλινδρικών boxer που χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην παραγωγή της σειράς μοτοσικλετών. Νιώσε τον μοναδικό σφυγμό και τη δύναμή του ενώ οδηγείς. Θέλεις περισσότερα?

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

YOUR SOULMATE ON THE ROAD

R nineT

Η ελευθερία στα καλύτερά της: Οι R NineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler και R nineT Urban G / S είναι έτοιμες να κάνουν την απόλυτη εντύπωση όπου πάτε. Τέσσερις διαφορετικές μοτοσικλέτες, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μία ψυχή: καθαρή, συναισθηματική και αυθεντική.

R nineT Scrambler: THE POWERHOUSE

σκληροτράχηλη, δυνατή και ιδιαίτερη. Άγρια ομορφιά για απεριόριστη διασκέδαση απολαμβάνοντας μια ισορροπημένη και μοναδική εμπειρία οδήγησης.

R nineT: THE GENTLEMAN

Παθιασμένη, πρωτότυπη και διαχρονική. Πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας στις μοτοσικλέτες ενωμένα σε μία.

R nineT Pure: THE PURIST

Ο καθαρός σχεδιασμός συναντά μια ισχυρή προσωπικότητα. Την προσωπικότητά σου. Η τέλεια μοτοσικλέτα για να εκφραστείς και να δείξεις ποιος είσαι.

R nineT Urban G/S: THE INDIVIDUALIST

αυθεντική, εντυπωσιακή και τόσο παραδοσιακή όσο και πρωτότυπη. Αυθεντικό στυλ από τη δεκαετία του '80 που ζωντανεύει στη σύγχρονη εποχή.

Εξοπλίσου για τη μοτοσικλέτα που θέλεις

Εξοπλίσου για τη μοτοσικλέτα που θέλεις

Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να οδηγείς την τέλεια μοτοσικλέτα - εκτός από το να δείχνεις τέλεια όταν το κάνεις. Η συλλογή Heritage Ride & Style είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό λειτουργικό εξοπλισμό - είναι έκφραση. Είναι ο τέλειος συνδυασμός διαχρονικότητας με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά για να εκφράσεις την προσωπικότητά σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσθεσε το κάτι παραπάνω

Πρόσθεσε το κάτι παραπάνω

Θέλεις μια μοτοσικλέτα που να είναι μοναδική στον κόσμο; Η επιλογή 719 σου προσφέρει την ευκαιρία να εξατομικεύσεις την μοτοσικλέτα σου, ταιριάζοντάς την τέλεια με το στυλ σου. Εξερεύνησε τον ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας ειδικό εξοπλισμό μας, όπως αποκλειστικά πακέτα βαφής και ανταλλακτικών. Είσαι έτοιμος να ορίσεις τον χαρακτήρα της μοτοσικλέτας σου;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#SOULFUEL

Στο Social Wall θα βρεις πολλούς ομοϊδεάτες και αρκετή έμπνευση. Το σύνθημα είναι «να βλέπεις και να φαίνεσαι». Επιδόσεις και πρόκληση: Εδώ δείχνεις τι έχεις και τι μπορείς. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ #SOULFUEL

#Soulfuel σημαίνει να διατηρείς το πάθος και την περιέργειά σου. Περιμένεις το επόμενο ταξίδι σου με ανυπομονησία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner