Soulfuel

Κλείσε το test ride σου

#SOULFUEL

Ταξιδεύεις στον δρόμο με την μοτοσικλέτα που σου ταιριάζει, αισθάνεσαι το τοπίο με την μυρωδιά του αληθινού σου δερμάτινου jacket, και τον ισχυρό ήχο του μεγαλύτερου κινητήρα boxer να χτυπάει στις φλέβες σου - απολαμβάνοντας την βόλτα σου στο έπακρο. Αυτή είναι η στιγμή που μπορείς πραγματικά να νιώσεις την παλιά ψυχή σου να συνδυάζεται με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργόντας έτσι έναν ισχυρό χαρακτήρα και το απόλυτο αίσθημα ελευθερίας. Αυτό αποτελεί το ψυχικό καύσιμο το οποίο σε πάει εκεί που θέλεις και φέρνει την ιστορία στο παρόν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου είναι να βρεις κάτι το οποίο πραγματικά σε παρακινεί: μια εμβληματική μοτοσικλέτα γεμάτη με ψυχή, που είναι τόσο τολμηρή και μοναδική όσο εσύ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ R 18

Η ΠΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η οικογένεια R 18 έχει τα πιο δυνατά μέλη: την R 18, R 18 Classic, R 18 Bagger και R 18 Transcontinental.Γεμάτες με ψυχή, με το μεγαλύτερο boxer και φτιαγμένες για να αποτελούν την ιδανική επιλογή για το επόμενό σου ταξίδι, όπου και να θέλεις να πας. Εμπιστεύσου τα ένστικτά σου, οδήγησε, από στροφή σε στροφή, με τις μοτοσικλέτες μας.

THE BIGGER, THE BAGGER: R18 BAGGER

Ταιριάζει καλύτερα με εκλεκτό δέρμα, δυνατούς χαρακτήρες, μακρείς δρόμους και μεγάλα όνειρα: γνώρισε το μοναδικό R 18 Bagger.

THE ULTIMATE TOURER: R 18 TRANSCONTINENTAL

Το είδος της σχέσης μας εξ αποστάσεως : Όταν πρόκειται για μεγάλες διαδρομές και περιήγηση στο άγνωστο, απλά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την R 18 Transcontinental.

R 18: THE ICON

Απεριόριστη ελευθερία, ισχυρός κινητήρας και διαχρονικός σχεδιασμός: ο τέλειος συντροφος για να γράψεις ιστορία είναι μια ισχυρή, σίγουρη και ξεχωριστή δύναμη που πρέπει να υπολογίσεις.

R 18 CLASSIC: THE LEGEND

Η απόλυτη μοτοσικλέτα Cruiser στην ιστορία των Cruisers που ήταν κατάλληλες για περιοδείες. Έρχεται με διαχρονικά χαρακτηριστικά και μοντέρνα στοιχεία: εμβληματική, νοσταλγική, soulfuel.

Η οικογένεια R nineT

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ

Το να οδηγείς με κλάση δεν φάνηκε ποτέ τόσο έυκολο. Η R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler και R nineT Urban G/S είναι έτοιμες να σου χαρίσουν αξέχαστες στιγμές όπου και να είσαι. Τέσσερις χαρακτήρες, τέσσερα διαφορετικά στυλ και ένας στόχος: να βρουν το ταίρι τους στον δρόμο. Τόσο μοναδικές όσο και εσύ και πάντα στο πλάι σου όταν κάνεις τον δρόμο δικό σου. Είναι η ώρα να οδηγήσεις με στυλ.

R nineT Scrambler: THE POWERHOUSE

σκληροτράχηλη, δυνατή και ιδιαίτερη. Άγρια ομορφιά για απεριόριστη διασκέδαση απολαμβάνοντας μια ισορροπημένη και μοναδική εμπειρία οδήγησης.

R nineT: THE GENTLEMAN

Παθιασμένη, πρωτότυπη και διαχρονική. Πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας στις μοτοσικλέτες ενωμένα σε μία.

R nineT Pure: THE PURIST

Ο καθαρός σχεδιασμός συναντά μια ισχυρή προσωπικότητα. Την προσωπικότητά σου. Η τέλεια μοτοσικλέτα για να εκφραστείς και να δείξεις ποιος είσαι.

R nineT Urban G/S: THE INDIVIDUALIST

αυθεντική, εντυπωσιακή και τόσο παραδοσιακή όσο και πρωτότυπη. Αυθεντικό στυλ από τη δεκαετία του '80 που ζωντανεύει στη σύγχρονη εποχή.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ: 100 ΧΡΟΝΙΑ BMW MOTORRAD

Η ιστορία της BMW Motorrad χαρακτηρίζεται από την δυναμική των προκλήσεων και των επιτυχιών. Αλλά και των ατυχιών και της επιμονής. Το να τα παρατήσεις δεν αποτελεί ποτέ επιλογή. Πάνω από όλα, πρόκειται για ανθρώπους που μοιράζονται ένα πάθος: περιπέτειώδης, ονειροπόλους, σκεπτόμενους, αθλητές, οραματιστές - άνδρες κα ιγυναίκες το ίδιο. Άνθρωποι που θέλουν να φέρουν επανάσταση στους δρόμους με μεγάλες ιδέες σε δύο τροχούς - αυτά είναι τα 100 Χρόνια του Make Life a Ride Spirit.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

R 18 100 YEARS

R 18 100 YEARS

Γιορτάζουμε την περιπετιώδης ιστορία μας με ένα νέο σύμβολο: την BMW R 18 100 Years. Περιορισμένο σε 1923 τεμάχια, είναι ένα αληθινό μοντέλο συλλέκτη, το οποίο συνδυάζει τον μεγαλύτερο κινητήρα boxer με #Soulfuel στην πιο πολυτελή του έκδοση, και αποπνέει μια αίσθηση νοασταλγίας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

R NINE T 100 YEARS

R NINE T 100 YEARS

Ένα είδωλο σχεδίασης και μια πραγματική δήλωση: αυτή είναι η BMW R nineT 100 Years. Η αγάπη για τις ιστορικές λεπτομέρειες κάνει αυτή την περιορισμένη έκδοση συλλεκτικό αντικείμενο. Εξοπλισμένο με μια ποικιλία αποκλειστικών Option 719 milled parts είναι ένα πραγματικό αριστούργημα γεμάτο ιστορία και #Soulfuel. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε περισσότερα από #Soulfuel

spinner