Εμπειρια εκπαιδευσης.

Αξέχαστες εμπειρίες σε δύο τροχούς.

Αναζητάς μια αξέχαστη εμπειρία με μοτοσικλέτα; Ο Επίσημος Συνεργάτης της BMW Motorrad Hellas "All Road Training" προσφέρει αξέχαστες εκπαιδευτικές εμπειρίες!  Είτε θέλεις να αποκτήσεις μεγαλύτερη σιγουριά, είτε είσαι έμπειρος, είτε αρχάριος, σου προσφέρουμε τα κατάλληλα μαθήματα!  Φροντίζουμε τα πάντα ώστε να μπορείς να συγκεντρωθείς στο μάθημα, μια σπουδαία προσφορά δίτροχης απόλαυσης και αξέχαστης εμπειρίας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Γίνετε καλύτεροι με τους καλύτερους.

Μάθετε από πεπειραμένους εκπαιδευτές, πιστοποιημένους από την BMW Motorrad - και σε ανώμαλο και σε κανονικό δρόμο. Όπως και με τις μοτοσικλέτες μας, σκοπός μας είναι η άριστη ποιότητα.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Off-Road Training

Off-Road Training

Ίσως να σε γοητεύουν οι διαδρομές μακριά από δρόμους – ή ίσως να προετοιμάζεσαι για ένα μεγάλο ταξίδι. Ρίχνεσαι σε περιπέτειες χωρίς να λογαριάζεις τη σκόνη; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

On-Road Safety Training

On-Road Safety Training

Η απόλαυση στους δύο τροχούς ξεκινάει με γνώμονα την ασφάλεια. Ασφαλείς και σίγουροι στην κυκλοφορία, ακόμη και σε επικίνδυνες περιστάσεις: με πρακτική εξάσκηση θα γίνεις ένας επιδέξιος αναβάτης μοτοσικλέτας!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταξιδια

Ονειρεύεσαι να κάνεις ένα ταξίδι στους δύο τροχούς. Σε μια από τις πιο ωραίες διαδρομές της γης. Με μοτοσικλέτες BMW, επιλεγμένοι συνεργάτες προσφέρουν τα καλύτερα ταξίδια περιπέτειας ή απόλαυσης σε ολόκληρη την υδρόγειο. Αξέχαστες εμπειρίες!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ξεκινησε τωρα external-link-arrow-slim

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

spinner