Εμπειρια εκπαιδευσης.

Αξέχαστες εμπειρίες σε δύο τροχούς.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Γίνετε καλύτεροι με τους καλύτερους.

Μάθετε από πεπειραμένους εκπαιδευτές, πιστοποιημένους από την BMW Motorrad - και σε ανώμαλο και σε κανονικό δρόμο. Όπως και με τις μοτοσικλέτες μας, σκοπός μας είναι η άριστη ποιότητα.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Off-Road Training

Off-Road Training

Ίσως να σε γοητεύουν οι διαδρομές μακριά από δρόμους – ή ίσως να προετοιμάζεσαι για ένα μεγάλο ταξίδι. Ρίχνεσαι σε περιπέτειες χωρίς να λογαριάζεις τη σκόνη; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

On-Road Safety Training

On-Road Safety Training

Η απόλαυση στους δύο τροχούς ξεκινάει με γνώμονα την ασφάλεια. Ασφαλείς και σίγουροι στην κυκλοφορία, ακόμη και σε επικίνδυνες περιστάσεις: με πρακτική εξάσκηση θα γίνεις ένας επιδέξιος αναβάτης μοτοσικλέτας!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επισημος Συνεργατης της BMW Motorrad Hellas

Μάθε από τους καλύτερους.

Με τον Επίσημο Συνεργάτη της BMW Motorrad Hellas, "All Road Training" είσαι σε καλά χέρια. Είναι πιστοποιημένοι από την Διεθνή Ακαδημία Εκπαιδευτών (IIA) της BMW Motorrad για τα θέματα εκπαίδευσης καθώς και πιστοποιημένοι από την Διεθνή Ακαδημία Ξεναγών (ITA) της BMW Motorrad για τα θέματα ταξιδιών και πλοήγησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταξιδια

Ονειρεύεσαι να κάνεις ένα ταξίδι στους δύο τροχούς. Σε μια από τις πιο ωραίες διαδρομές της γης. Με μοτοσικλέτες BMW, επιλεγμένοι συνεργάτες προσφέρουν τα καλύτερα ταξίδια περιπέτειας ή απόλαυσης σε ολόκληρη την υδρόγειο. Αξέχαστες εμπειρίες!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ξεκινησε τωρα

SOCIAL MEDIA

Πάρε έμπνευση από τους πελάτες μας και τις περιπέτειές τους!  

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
spinner