ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ.

Off-Road Training

Μήπως ο δρόμος απλά δεν σου αρκεί; Η μοτοσικλέτα μπορεί, και σύντομα και εσύ. Κυριευμένος από το πάθος των enduro, θα μάθεις πως να οδηγείς σωστά την GS σου εκτός δρόμου. Τα μαθήματα Off-Road θα σε προετοιμάσουνγια την επόμενη περιπέτεια σου και θα νιώθεις περισσότερο ασφαλής με τη μοτοσικλέτα σου.

 

Θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες και τα μυστικά της οδήγησης σε ανώμαλο δρόμο – αυτό είναι πολύ περισσότερο από το να κινηθείς απλά Off-Road. Σε ανώμαλο δρόμο, σε απότομες πλαγιές, σε λασπώδη εδάφη, μέσα από δασικές διαδρομές, στενά μονοπάτια, αυλάκια και πολλές εναλλαγές διαδρομής, θα εκπαιδευτείς στην σωστή οδήγηση. Τα Μαθήματα Off-Road θα έχουν επίσης θετική επίδραση στον τρόπο που οδηγείς και μέσα στην πόλη. Και σε μικρές ομάδες, δημιουργείς παρέες για να απολαύσετε μαζί την χαρά της οδήγησης. Off-Road Training σημαίνει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

All Road Training.

All Road Training.

Ο Επίσημος Συνεργάτης της BMW Motorrad Hellas για Εκπαίδευση Αναβατών και Ταξίδια με μοτοσικλέτες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Nikos Spanos Personal Coaching.

Nikos Spanos Personal Coaching.

Κάνε τώρα το όνειρό σου πραγματικότητα και προετοίμασε τον εαυτό σου για κάθε πρόκληση με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα από τον Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή μας, Νίκο Σπανό.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enduro Park Hechlingen.

Enduro Park Hechlingen.

Ιδανικός προορισμός για enduro διαδρομές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

μπορει επισης να σε ενδιαφερει

Η ζωη του Byron.

Από τη Νότια Αφρική στην άλλη άκρη του κόσμου για το GS Trophy.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατάλληλες μοτοσικλέτες.
spinner