Η επετειακή έκδοση του BMW Motorrad Days ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σκηνές, περίπτερα, ξεναγήσεις, εκθέσεις και φυσικά δυναμική δράση μοτοσικλέτας έφεραν αμέτρητους επισκέπτες στον θερινό κήπο της έκθεσης Βερολίνου από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου. Όποιος το επιθυμούσε, μπορούσε να συμμετέχει ζωντανά στους κατατακτήριους αγώνες για το πρώτο «International Team» στο Int. GS Trophy 2024 ή να δει από κοντά το λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού CE 02, γεμάτου ευελιξία και στιλ. Το θρυλικό φεστιβάλ Pure&Crafted που διεξήχθη παράλληλα έκανε αυτό το σαββατοκύριακο αξέχαστο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρωτεύουσα της μοτοσικλέτας

Τρεις μέρες, πέντε σποτ: Η 21η διοργάνωση των BMW Motorrad Days κατέλαβε σχεδόν όλη την πρωτεύουσα. Εκτός από την έκθεση του Βερολίνου, το Friedrichshain ήταν το νέο σημείο διοργάνωσης για το φεστιβάλ Pure&Crafted. Στο Adventure Hub στο Areal του MCC Schenkenhorst πραγματοποιήθηκε η διεθνής κατάταξη για το Int. GS Trophy 2024. Και το Spreewaldring συμμετείχε ως νέο Mototorsport Hub. Και βεβαίως οι φανατικοί φίλοι της μοτοσικλέτας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παρασκήνια της παραγωγής των μοτοσικλετών στο εργοστάσιο της BMW στο Spandau.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Rocking out at the Pure&Crafted Festival

Pure #SoulFuel lifestyle: At the Pure&Crafted Festival presented by BMW Motorrad, music connoisseurs and fans of motorcycle culture, urban lifestyle and other cool stuff got their money's worth. This year, newcomer bands and festival greats like Drangsal got the crowds partying on several stages over two days. In the brand new skatepark, skaters and BMXers were able to flaunt their tricks to DJs and live music. In a nutshell: pure fun and a unique atmosphere over 5,000 square metres. In the middle of Friedrichshain and yet away from the mainstream.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
To the review external-link-arrow-slim

Συμμετοχή στο πάθος της κατάταξης

Συμμετοχή στο πάθος της κατάταξης

Για να μπορούν οι οδηγοί που δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν σε καμία εκδήλωση κατάταξης να λάβουν μέρος στο Int. GS Trophy, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μια διεθνής κατάταξη. Η ομάδα που προκρίθηκε στο Adventure Hub των BMW Motorrad Days για τον τελικό στη Ναμίμπια, θα είναι η πρώτη «International Team» στην ιστορία του Int. GS Trophy.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανατριχίλα στην πίστα αγώνων

Ανατριχίλα στην πίστα αγώνων

Και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού ένιωσαν σαν στο σπίτι. Και μάλιστα όχι μόνο στην εξέδρα, αλλά και πάνω στη μοτοσικλέτα. Σε συνεργασία με το MotoRacingSchool, μερικοί λάτρεις της ταχύτητας μπόρεσαν να κάνουν μερικούς αξέχαστους γύρους στο Spreewaldring σε ένα εκπαιδευτικό μάθημα στα τελευταία μοντέλα BMW S 1000.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες εμπειρίες #SoulFuel

spinner