Διεθνές GS Trophy 2022

Η άγνωστη ομορφιά της Αλβανίας

Απόκρημνα βουνά, πλατιές κοιλάδες, ορμητικά ποτάμια, πυκνά δάση, ονειρική ακτογραμμή: Η BMW Motorrad φέρνει το Διεθνές GS Trophy στην Αλβανία, το καλοκαίρι του 2022. Η χώρα που θεωρείται εξαιρετικός προορισμός για offroad εξορμήσεις έχει πλούσια χλωρίδα, πανίδα και πολιτισμό. Οι καλύτεροι αναβάτες Enduro του κόσμου μπορούν να χαίρονται καθώς θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ των ειδικών δοκιμασιών, να ανακαλύψουν την άγνωστη ομορφιά επάνω στις μοτοσικλέτες GS και να ζήσουν από κοντά το #SpiritofGS.

Once in a Lifetime

Επτά ημέρες συγκλονιστική περιπέτεια. Επτά ημέρες που κρύβουν δύο χρόνια προετοιμασιών. Επτά ημέρες που θα αλλάξουν τη ζωή. Κάθε αναβάτης έχει μόνο μία ευκαιρία να συμμετέχει στο Διεθνές GS Trophy. Δεν είναι ένας κλασικός αγώνας καθώς στις απαιτητικές δοκιμασίες, στις οποίες οι συμμετέχοντες δείχνουν τις γνώσεις και τις οδηγικές τους ικανότητες, το ζητούμενο είναι το ομαδικό πνεύμα και η δεξιοτεχνία. Νύχτες στο αντίσκηνο, κάτω από τον έναστρο ουρανό, μοναδικά τοπία, ενδιαφέροντες πολιτισμοί και νέοι φίλοι από όλο τον κόσμο – πιο #SpiritofGS δεν γίνεται.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανασκόπηση 2020

Στα ίχνη των Χόμπιτ

Βλέπουμε ένα βίντεο για το προηγούμενο Διεθνές GS Trophy 2020 στη Νέα Ζηλανδία.

Στα ίχνη των Χόμπιτ

Η Νέα Ζηλανδία δεν αποτελεί μόνο ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό σκηνικό αλλά ήταν και το ιδανικό μέρος για τη διεξαγωγή του Διεθνούς GS Trophy 2020. Εκεί όπου τα τροπικά δάση συναντώνται με παγετώνες και τα φιόρδ με χαμηλές οροσειρές, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την οδήγηση Enduro σε κάθε μέτρο της διαδρομής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Οι απίστευτες διαδρομές και η μοναδική κοινότητα μου προσέφεραν εμπειρίες που θα αλλάξουν τη ζωή μου.

 »

BJ Vosloo

Ομάδα Νότιας Αφρικής

Ντοκιμαντέρ

Πίσω από το σκηνικό της Νέας Ζηλανδίας

Οκτώ ημέρες, 22 ομάδες, 2.500 χιλιόμετρα: Αυτή είναι η ταυτότητα του Διεθνούς GS Trophy 2020 στη Νέα Ζηλανδία. Μέσα από το ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων που προβάλλεται από το Amazon Prime (διαθέσιμο στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ) θα μάθεις πόσο μεγάλη ήταν η ομάδα οργάνωσης και υποστήριξης, πόσα ανταλλακτικά ταξίδεψαν στην άλλη άκρη του κόσμου και πόσες συσκευές πλοήγησης τροφοδοτήθηκαν καθ' οδόν με ηλεκτρικό ρεύμα.

Ανακάλυψε τώρα external-link-arrow-slim
spinner