Μεγάλες προκλήσεις και νέες φιλίες

International GS Trophy 2022

Εντυπωσιακές διαδρομές με βράχους γεμάτους ρωγμές, άμμο και λάσπη, προκλήσεις που εξασθενούν τις δυνάμεις – οι οδηγοί τα έδωσαν όλα. Στο παρθένο τοπίο των ονείρων της Αλβανίας ξεκίνησε στις 4 Σεπτεμβρίου 2022 η απόλυτη offroad περιπέτεια: το 8ο Int. GS Trophy. Αυτή η πρόκληση μίας εβδομάδας είναι μια Once-in-a-Lifetime Experience, η οποία ζητά τα πάντα από τους διεθνείς συμμετέχοντες: Θάρρος, επιδεξιότητα και αντοχές. Οι διαδρομές, στις οποίες διαγωνίστηκαν οι 57 συμμετέχοντες, απαιτούσαν ιδιαίτερες δεξιότητες, αλλά κυρίως πραγματικό δέσιμο στην ομάδα – ό,τι αντιπροσωπεύει το #SpiritofGS.

Highlights

Highlight Video του Int. GS Trophy 2022

Δύο χρόνια προετοιμασία για επτά ημέρες δράσης

Καθημερινά, 10 ώρες επάνω στη μοτοσικλέτα και πάνω από 1.000 διανυθέντα χιλιόμετρα: Για μια τέτοια πρόκληση απαιτείται αντίστοιχα μεγάλη προετοιμασία. Για την ακρίβεια, 2 χρόνια. Διότι μετά το τέλος του τελευταίου Int. GS Trophy ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για τη φετινή χρονιά. Μετά από πολλές εκπαιδευτικές ενότητες και προκριματικούς γύρους, όλες οι ομάδες μπόρεσαν να είναι έτοιμες. Παρόλο που στον αγώνα τα δίνουν όλα, η νίκη είναι δευτερεύον ζήτημα. Το σημαντικότερο είναι οι νέες φιλίες, το κοινό βίωμα και το δέσιμο της ομάδας. Και πάντως στο τέλος υπήρξαν δύο ομάδες που μπόρεσαν να επιβληθούν με τις ικανότητές τους: Στους άντρες και τις γυναίκες κέρδισε η ομάδα της Νότιας Αφρικής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μια ομαδική εικόνα, που ελήφθη στην παραλία, όλοι οι συμμετέχοντες από πολλά έθνη του Int. GS Trophy 2022 στην Αλβανία

Τόλμησε το αδύνατο

Τόλμησε το αδύνατο

Καθημερινά, οι οδηγοί αντιμετώπιζαν νέες προκλήσεις σε πετρώδεις ανηφόρες και ατέλειωτες λασποπαγίδες, τα έβαλαν με φαράγγια και πέρασαν από μονοπάτια σε βουνά, πίστες άμμου και στενά δρομάκια κατσικιών. Τα κατάφεραν σε προγραμματισμένες προκλήσεις απαιτητικών τμημάτων δοκιμαστικών διαδρομών – και μη προγραμματισμένες περνώντας μέσα από τεράστια κοπάδια κατσικιών και προβάτων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Αυτή η όμορφη χώρα με απίστευτα ευγενικούς ανθρώπους έκανε το International GS Trophy 2022 μια εντυπωσιακή εμπειρία για όλους μας.

 »

Ralf Rodepeter

Head of Brand and Product BMW Motorrad

Μια πρόκληση εκτός δρόμου

Μια πρόκληση εκτός δρόμου

Μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση ήταν η λήψη βίντεο και φωτογραφιών, με την οποία οι οδηγοί μπορούσαν να αποκτήσουν επιπλέον βαθμούς. Εδώ προέκυψαν υπέροχες, αστείες, ασυνήθιστες λήψεις, από τις οποίες επιλέχθηκαν οι νικητές σε ένα ψήφισμα. Δες τα αποτελέσματα εδώ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετά το Trophy είναι πάλι το Trophy

Μια απίστευτη περιπέτεια τελειώνει. Είμαστε απόλυτα ευγνώμονες για όλους τους συμμετέχοντες, είτε είναι οδηγοί, διοργανωτές είτε χορηγοί και φυσικά οι φιλικοί άνθρωποι στην Αλβανία. Το Int. GS Trophy 2022 ήταν, όπως πάντα, ένα ομαδικό γεγονός. Έτσι μπορούμε να κοιτάμε με περηφάνια το χθες και ταυτόχρονα και το αύριο. Διότι οι προετοιμασίες για το Int. GS Trophy 2024 έχουν ήδη ξεκινήσει. Το 2023 ξεκινούν οι εθνικοί προκριματικοί αγώνες με τους πιο ταλαντούχους οδηγούς των χωρών. Είσαι ένας από αυτούς;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξεκίνα τη δική σου περιπέτεια

Θέλεις να μιμηθείς τις διαδρομές του International GS Trophy; Το Fuel for Life σού προσφέρει αποκλειστικές BMW Motorrad Experiences που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Fuel for life external-link-arrow-slim

Τα πάντα για την επόμενη περιπέτειά σου

spinner