Connected Ride Smartglasses

Έξυπνη ματιά

Το απόλυτο εργαλείο για σύντομες και μεγαλύτερες διαδρομές: Τα BMW ConnectedRide Smartglasses είναι η head-up display σου για τη μοτοσικλέτα. Προβάλλουν σημαντικές πληροφορίες οδήγησης όπως ταχύτητα κίνησης ή πλοήγηση στο οπτικό πεδίο σου. Το πλεονέκτημά σου: Λιγότερη απόσπαση, περισσότερη ασφάλεια. Χάρη στο λεπτό τους σχήμα, τα γυαλιά μπορούν να φοριούνται εξαιρετικά κάτω από ένα κράνος. Παραδίδονται με ανταλλακτικά, φιμέ και διαφανή κρύσταλλα και διατίθενται σε δύο μεγέθη.

: Γκρι

: M

Κωδικός προϊόντος: 76507108501

*Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή λιανικής από τον κατασκευαστή. Οι τιμές των Επίσημων Εμπόρων ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται εδώ.

Λεπτομέρειες προϊόντος
  • Slimline Smartglasses for motorcycling
  • Less distraction, eyes are kept on the road
  • Display speed, speed limit, gear and navigation instructions in the rider’s field of vision
  • Connected to the motorcycle via the BMW Motorrad Connected app
  • Displays can be configured via the app
  • Interchangeable lenses, tinted and 85% transparent lenses supplied
  • Integrated light sensor automatically adjusts the displays
  • Sporty look.
  • Size: Medium

Έλεγχος μέσα στην κυκλοφορία

Μια head-up display που μπορείς να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς ανά πάσα στιγμή. Η οπτική μονάδα προβολής βρίσκεται επάνω από το δεξί γυαλί εσωτερικά. Σου δείχνει στη διάρκεια της πορείας πληροφορίες για την ταχύτητα κίνησης, το όριο ταχύτητας, τη σχέση κιβωτίου ταχυτήτων και την πλοήγηση απευθείας εντός του οπτικού πεδίου σου. Όλα στη γνωστή σχεδίαση BMW Motorrad. Έτσι, μπορείς να συγκεντρωθείς απόλυτα στην κυκλοφορία. Και αν δεν χρειάζεσαι κάποια στιγμή κάποια πληροφορία, απλά απενεργοποιείς την ένδειξη με το κουμπί στον αριστερό βραχίονα των γυαλιών ή μέσω της BMW Motorrad Connected App. Στον βραχίονα των γυαλιών βρίσκεται και η διεπαφή φόρτισης, μέσω της οποίας τροφοδοτείς με ρεύμα τα γυαλιά με ένα καλώδιο φόρτισης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταιριάζει στις καθημερινές σου μετακινήσεις

Ταιριάζει στις καθημερινές σου μετακινήσεις

Τα Smartglasses με προστασία έναντι υπεριώδους ακτινοβολίας έχουν εμφάνιση σπορ γυαλιών ηλίου και ταιριάζουν στις ανάγκες σου με το λεπτό τους σχήμα και το χαμηλό βάρος. Διαλέγοντας ένα από τα τέσσερα διαφορετικά στηρίγματα μύτης, απολαμβάνεις το τέλειο σχήμα εφαρμογής. Ανάλογα με τον καιρό, χρησιμοποιείς τα κατά 85 τοις εκατό διαφανή ή φιμέ κρύσταλλα. Ο αισθητήρας φωτός διασφαλίζει αυτόματα ότι θα μπορείς να αναγνωρίζεις διαρκώς καλά τις πληροφορίες οδήγησης και δεν θα θαμβώνεσαι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φοράς γυαλιά όρασης; Διατίθεται ξεχωριστά ένας προσαρμογέας RX που ταιριάζει στην εσωτερική πλευρά των Smartglasses. Μετά από τη μέτρηση στον οπτικό μπορείς να παραγγείλεις απευθείας μέσω του προμηθευτή γυαλιών τα δικά σου γυαλιά όρασης και να τα κουμπώσεις στα Smartglasses.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Connected App

BMW Motorrad Connected App

Η εφαρμογή BMW Motorrad Connected App συνδέει το smartphone μέσω Bluetooth με τα γυαλιά και τη μοτοσικλέτα σου. Έτσι θα είσαι πάντα δικτυωμένος και θα μπορείς να ελέγχεις όλες τις λειτουργίες. Μπορείς για παράδειγμα να προσαρμόσεις άνετα τη θέση της ένδειξης δεδομένων ευέλικτα σύμφωνα με το οπτικό πεδίο σου και τη θέση σου στη σέλα της μοτοσικλέτας. Και να επιλέξεις ποιες πληροφορίες οδήγησης θα εμφανίζονται ή θα αποκρύπτονται.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδηγίες για τη λήψη

Σύντομες οδηγίες για τα ConnectedRide Smartglasses
PDF   |   0.66 MB   |   EL
This is disclaimer text for gpx download files.

Δικτυώσου με τη μοτοσικλέτα σου

Δοκίμασέ το

Ξυπνήσαμε την περιέργειά σου; Τότε γνώρισε από κοντά τα ConnectedRide Smartglasses στον Επίσημο Έμπορο.

Εύρεση εμπόρου

Notice

Responsibility for use of the ConnectedRide Smartglasses and for compliance with the respective laws lies solely with you as the user. It is therefore advisable to check the lawfulness in the respective country of use before the first use and at regular intervals thereafter (as well as when you cross a border).

Περισσότερα για το BMW Motorrad Style

spinner