R 1300 GS Option 719 Tramuntana | R 1300 GS

Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης
« 

Χρειάζεται οράματα, για να αλλάζει τα όρια.

 »

Η δική σου BMW R 1300 GS Tramuntana

Κολάζ της R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Μπορείς να περιμένεις πάντα το καλύτερο

Δεν ικανοποιείσαι. Σου αρέσει να ξεπερνάς επανειλημμένα τον εαυτό σου. Για αυτό τα δίνεις όλα. Και για αυτό τα αξίζεις όλα: Έναν εξοπλισμό σε First-Class-Level. Μια άνεση που δύσκολα μπορεί να πετύχει ο ανταγωνισμός. Μια εμφάνιση που είναι μοναδική. Ξεκίνα για το ταξίδι της ζωής σου και απόλαυσε στο μέγιστο την εμπειρία κάθε στιγμής. Είμαι στο πλευρό σου, η δική σου R 1300 GS Tramuntana.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Highlights για τις υψηλότερες απαιτήσεις

Ο χρυσαφί διάκοσμος αντανακλά τις αξιώσεις σου. Κρατάς το χρυσαφί τιμόνι στα χέρια, οι χρυσαφί τροχοί με σταυρωτές ακτίνες τίθενται σε κίνηση. Τα πολλά τορνευμένα εξαρτήματα αναβαθμίζουν κάθε στιγμή. Μόνο εσύ λάμπεις τόσο, ενώ ξεκινάς για νέους προορισμούς. Όλα δείχνουν ποιοτικά - και έχουν την ίδια αίσθηση. Αυτός ο εξοπλισμός ξεπερνά τις προσδοκίες:

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στιλάτη εμφάνιση: Χρυσαφί τροχοί με σταυρωτές ακτίνες
Οι χρυσαφί τροχοί με σταυρωτές ακτίνες της BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Περισσότερη ασφάλεια: Το πίσω ραντάρ
Η BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana με λειτουργικά ενσωματωμένο φλας και πίσω ραντάρ
Μοναδικοί διάκοσμοι: Η σειρά Option 719
Η διαμόρφωση παραστάσεων της BMW R 1300 GS Tramuntana με εξοπλισμό Option 719
Αυξημένη ασφάλεια οδήγησης: Το Riding Assistant
Riding Assist της BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Μέγιστη άνεση: Και για τον συνεπιβάτη
Η BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana με θέση συνεπιβάτη
Αυξημένη κομψότητα: Τα τορνευμένα εξαρτήματα
Τα τορνευμένα εξαρτήματα Option 719 της BMW R 1300 GS Tramuntana
Κομψός μαγνήτης για τα βλέμματα: Περαιτέρω τορνευμένα εξαρτήματα
Τα τορνευμένα εξαρτήματα Option 719 της BMW R 1300 GS Tramuntana
Αποκλειστικότητα χωρίς συμβιβασμούς: Χρυσαφί τιμόνι
Το χρυσαφί τιμόνι της BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Η μετριότητα δεν αποτελεί επιλογή

Η μετριότητα δεν αποτελεί επιλογή

Οι επιφάνειες και τα υλικά ενθουσιάζουν και πάλι. Τα πολλά τορνευμένα εξαρτήματα του εξοπλισμού Option 719 αναβαθμίζουν την αποκλειστικότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι μανέτες, τα καπάκια των δοχείων υγρών για τη μονάδα μανέτας φρένου και τη μονάδα μανέτας συμπλέκτη, τα διακοσμητικά κάλυψης επάνω από τα μπουζί στα καπάκια βαλβίδων και η βάση μαρσπιέ για τον οδηγό μαζί με τους μοχλούς είναι από τορνευμένο αλουμίνιο με την επιφάνεια Shadow.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ζώνη της άνεσής σου είναι απεριόριστη

Η ζώνη της άνεσής σου είναι απεριόριστη

Δεν τίθεται ερώτηση, το επίπεδο εξοπλισμού είναι υψηλό, και σε ό,τι αφορά στην άνεση και την ασφάλεια. Για αυτό, οι σέλες άνεσης, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη άνεσης, το κεντρικό σταντ και η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα δεν επιτρέπεται να λείπουν σε αυτή την παραλλαγή εξοπλισμού. Για άνετο ταξίδι με ασφάλεια φροντίζουν μεταξύ άλλων η νέα γενιά της προαιρετικής ημιενεργητικής ανάρτησης DSA και το σύστημα αισθητήρων περιβάλλοντος χώρου του προαιρετικού Riding Assistant.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχεία για απαιτητικούς

107
kW (145 PS) στις 7.750 σ.α.λ.
149
Nm μέγιστη ροπή στις 6.500 σ.α.λ.
1.300
ccm κυβισμός
850
mm ύψος σέλας στο βασικό εξοπλισμό
Αερόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Τα όνειρά σου είναι η κινητήρια δύναμή σου

Ό,τι κι αν θελήσεις να κατορθώσεις, μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τον θρυλικό Boxer. Νιώθεις τον μοναδικό του χαρακτήρα από το πρώτο δευτερόλεπτο και σε κάθε περιοχή αριθμού στροφών. Με 145 PS σου παρέχει εξαιρετική ισχύ και ταυτόχρονα ομαλότητα λειτουργίας στους χαμηλούς αριθμούς στροφών. Τα 1300 ccm κυβισμού παρέχουν επιδόσεις που τις αισθάνεσαι σε κάθε διαδρομή και σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ήχος των επιδόσεων

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. 

Μάθε περισσότερα

Η αποκλειστική σχεδίαση

Βίωσε τη μοναδικότητά σου

Η Tramuntana ερμηνεύει το GS Spirit με έναν εντελώς δικό της τρόπο. Κάθε λεπτομέρεια είναι φτιαγμένη για να ξεχωρίζει από τα τετριμμένα – είτε πρόκειται για τα χρυσαφί ανοδιωμένα εξαρτήματα είτε τα αποκλειστικά τορνευμένα εξαρτήματα. Για όλους όσους δεν επιζητούν απλά ιδιαίτερες εμπειρίες, αλλά και μια ιδιαίτερη σχεδίαση.

Option 719 Tramuntana

Το χρώμα βαφής Aureliusgreen metallic διαθέτει μια διαφανώς βαμμένη από επάνω γραφική παράσταση GS χρυσαφί χρώματος. Σε συνδυασμό με το χρυσαφί ανοδιωμένο τιμόνι αλουμινίου και τις χρυσαφί ανοδιωμένες ζάντες των τροχών με σταυρωτές ακτίνες δημιουργείται μια ιδανική σκηνοθεσία.

Έσο μοναδικός/ή

Πολύ χρυσαφί, πολλά τορνευμένα εξαρτήματα, πολλές ιδιαιτερότητες. Το ομοίως σε Aureliusgreen metallic βαμμένο ρεζερβουάρ αλουμινίου και τα δύο καλύμματα σιγαστήρα εισαγωγής σε οπτική προέκταση διαθέτουν ένα πέρασμα με ματ διάφανο βερνίκι από επάνω. Αυτό αυξάνει την αντίθεση και υπογραμμίζει με ιδιαίτερα φίνο τρόπο τον αποκλειστικό χαρακτήρα. Ένα ιδιαίτερο highlight είναι και το μεσαίο κάλυμμα του ρεζερβουάρ που χρησιμεύει ως προέκταση της σέλας. Αυτό είναι επενδεδυμένο με ένα εύκαμπτο, γκρι/μαύρο κάλυμμα, στο οποίο βρίσκεται το έμβλημα Option 719.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η αποκλειστική σχεδίαση της R 1300 GS Option 719 Tramuntana της BMW Motorrad

Οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα

Ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι; Τότε εξατομίκευσε την Tramuntana σου με τον πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό και το γνήσιο πρόγραμμα αξεσουάρ BMW Motorrad απολύτως σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Ή επίλεξε το προεξοπλισμένο First-Class Enduro τουρισμού με όλα όσα επιθυμούσες πάντα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

First Class Traveller

Αυτός ο εξοπλισμός πρόκειται να ξεπεράσει τις προσδοκίες σου. Διότι εδώ περιλαμβάνονται όλα όσα μπορείς να επιθυμήσεις για τις μεγάλες σου διαδρομές. Με το πακέτο καινοτομίας και το τουριστικό πακέτο δεν αυξάνεις μόνο την ασφάλεια αλλά και την άνεση τουρισμού. Με το ConnectedRide Navigator δεν βρίσκεις απλά τον δρόμο, αλλά και εμπειρίες. Και για την εμφάνιση φροντίζει για παράδειγμα το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow. Ανακάλυψε τους εξοπλισμούς αναλυτικά ή διαμόρφωσε τη δική σου παραλλαγή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Πακέτο Option 719

Το αποκλειστικό πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow περιλαμβάνει πολλά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας σε σκουρόχρωμη εμφάνιση. Χάρη στις επιφάνειες υψηλής ποιότητας δημιουργείται μια ιδιαίτερα κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο πακέτο περιλαμβάνονται μανέτες, καπάκι δοχείου αποθέματος για συμπλέκτη και φρένο μπροστινού τροχού, μαρσπιέ οδηγού, λεβιές αλλαγής ταχυτήτων και πεντάλ φρένου καθώς και κάλυμμα πολλαπλασιαστή.

Πακέτο δυναμικής οδήγησης

Με το πακέτο δυναμικής οδήγησης εξαντλείς απολύτως τις σπορ δυνατότητες. Χάρη στον μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro και τα προγράμματα οδήγησης Pro, κάθε έξοδος μετατρέπεται σε ένα highlight της δυναμικής της οδήγησης με εξατομικευμένες δυνατότητες ρύθμισης. Τα σπορ φρένα και η ηλεκτρονική ανάρτηση DSA εξασφαλίζουν βέλτιστη ελεγξιμότητα και ασφάλεια.

Πακέτο Touring

Το πακέτο Touring καθιστά την GS έτοιμη για μικρά και μεγάλα ταξίδια. Τα στηρίγματα βαλίτσας παρέχουν χώρο για τις αποσκευές δύο ατόμων. Προετοιμασμένη για μία συσκευή πλοήγησης: Η υποδοχή για το BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Το κεντρικό κλείδωμα και η επέκταση χουφτών προστασίας αυξάνουν την ασφάλεια και την άνεση. Ένα περαιτέρω highlight είναι η επιχρωμιωμένη πολλαπλή εξαγωγής.

Πακέτο καινοτομίας

Το πακέτο καινοτομίας εξοπλίζει τη μοτοσικλέτα με έξυπνη τεχνολογία και παρέχει έτσι περισσότερη ασφάλεια. Το Riding Assistant καταγράφει τον περιβάλλοντα χώρο με αισθητήρες ραντάρ και διαμορφώνει έτσι τη βάση για λειτουργίες όπως το ACC ή την προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας. Το Headlight Pro εντυπωσιάζει με τον κύριο προβολέα Matrix με βέλτιστο φωτισμό και σε στροφές.

Θέρμανση σέλας

Η ξεχωριστά ρυθμιζόμενη για οδηγό και συνεπιβάτη θέρμανση σέλας παρέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες ένα συν στην άνεση και συνεπώς απεριόριστη οδηγική απόλαυση ακόμα και στην πιο κρύα εποχή του χρόνου. Αυξάνει επιπλέον την ευεξία και βοηθά τον οδηγό να ελέγχει με ασφάλεια τη μοτοσικλέτα του ακόμα και σε κρύες θερμοκρασίες.

ConnectedRide Navigator

Με τη συσκευή BMW ConnectedRide Navigator έχετε πάντοτε μαζί σας όλα τα ταξίδια και τους σχεδιασμούς. Με το BMW ID μπορείτε να συγχρονίζετε τις προγραμματισμένες διαδρομές και τις καταγραφές με την εφαρμογή BMW Motorrad App. Η μεγάλη οθόνη αφής 5,5 ιντσών είναι ευδιάκριτη ακόμη και σε απευθείας έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο χειρισμός πραγματοποιείται διαισθητικά με το χειριστήριο Multicontroller.

Πάρτε τα όλα μαζί: Με τις βαλίτσες Vario

Πάρτε τα όλα μαζί: Με τις βαλίτσες Vario

Το προαιρετικό σύστημα αποσκευών Vario αποτελείται από δύο βαλίτσες και μία αντίστοιχη βαλίτσα topcase. Με τη σύγχρονη σχεδίασή τους, οι αποσκευές ταιριάζουν τέλεια στην GS σου. Απόλυτο highlight: Η τελευταία γενιά του συστήματος αποσκευών είναι εξηλεκτρισμένη: Με λειτουργία κεντρικού κλειδώματος, φωτισμό και μία πρίζα στο εσωτερικό της βαλίτσας. Ένα περαιτέρω highlight είναι η αδιαβάθμητη διεύρυνση όγκου αποσκευών από τα 25 στα 32 και από τα 24 στα 30 l. Με τους κρίκους μπορούν να στερεώνονται και περαιτέρω αποσκευές εκτός του συστήματος αποσκευών.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξοπλισμός για όλες τις απαιτήσεις

Περισσότερα Highlights για σένα

spinner