Φτιαγμένη για τη μεγαλούπολη

Η BMW Definition CE 04 ενσωματώνεται απόλυτα στον τρόπο ζωής σου.

Γρήγορες μετακινήσεις από το ένα σημείο στο άλλο. Από την εργασία στους φίλους, από την καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Ευελιξία, αυθορμητισμός, δικτύωση: αναβάτης, smartphone και Definition CE 04. Το σύστημα κίνησης δεν εκπέμπει ρύπους, η σχεδίαση είναι μελετημένη από την αρχή. Με την BMW Motorrad Definition CE 04 συνεχίζουμε με συνέπεια αυτό που ξεκινήσαμε με το πρώτο μας ηλεκτρικό Maxi Scooter BMW C evolution και το πρωτότυπο Concept Link: τη μεγιστοποίηση της κινητικότητας και της οδηγικής απόλαυσης. Ηλεκτρική, χωρίς εκπομπές ρύπων, δικτυωμένη, μόνιμα #PluggedToLife.

Μετακινήσεις με μία νέα αστική αισθητική

Μετακινήσεις με μία νέα αστική αισθητική

Γρήγορη μετάβαση από το σημείο A στο σημείο B, αμιγώς ηλεκτρική κίνηση: Η Definition CE 04 διασχίζει την πόλη με μοναδική ευελιξία. Σχεδιασμένη για γρήγορες αστικές μετακινήσεις. Από το σπίτι στην εργασία και από εκεί στο μπαρ. Δυναμικά και αποδοτικά – 100% χωρίς εκπομπές ρύπων. Χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους κινείται με μεγάλη ευελιξία και φτάνει σε κάθε προορισμό εντός πόλης. Και μετά στον επόμενο, και στον επόμενο...

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα τα νέα σχετικά με την Definition CE 04, απευθείας στα εισερχόμενά σου

Σχεδίαση για το παρόν και το μέλλον

Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα

Αθόρυβες και ευέλικτες μετακινήσεις μέσα στη μεγαλούπολη: για αυτόν τον σκοπό σχεδιάστηκε η Definition CE 04. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας ξεκίνησαν από λευκό χαρτί. Στο επίκεντρο του οράματος: ο άνθρωπος και ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινείται μελλοντικά μέσα στη μεγαλούπολη. Από αυτό το σημείο αφετηρίας, επανεξέτασαν τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα. Η μπαταρία με τις συμπαγείς διαστάσεις τους εξασφάλισε μεγάλη ελευθερία. Αυτή αποτελεί τη βάση της δυναμικής σιλουέτας: στο σχήμα της Definition CE 04 κυριαρχούν οι μεγάλες, ήρεμες επιφάνειες που διακόπτονται από τις τονισμένες ακμές. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Η σχεδίαση συνδυάζει την ψηφιακή πραγματικότητα με την ανάγκη για λειτουργικότητα και καθαρή αισθητική.

 »

Alexander Buckan

Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης BMW Motorrad

Η λειτουργικότητα συναντά τη σχεδίαση

Τα χαρακτηριστικά της Definition CE 04: για να ταιριάζουν άψογα στους αναβάτες του μέλλοντος. Για να μετατρέπεται κάθε διαδρομή σε διασκέδαση. Η σέλα θα αιωρείται και θα μπορεί να μετακινηθεί μπροστά-πίσω ώστε να μπορούν να κάθονται άνετα και οι ψηλοί αναβάτες. Ο χώρος αποθήκευσης που βρίσκεται από κάτω και ανοίγει προς το πλάι μπορεί να φιλοξενήσει μία τσάντα ή ένα κράνος. Φυσικά, μετρούν και οι εξωτερικές αξίες. Χρώμα Mineral white metallic, στοιχεία σε μαύρο ματ, tapes σε πορτοκαλί-κόκκινη απόχρωση και ζάντες αλουμινίου με τάσι. Ξεχωριστός είναι και ο εξοπλισμός αναβάτη: Οι οπτικές ίνες στο παρκά εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άψογος συνδυασμός του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου

Άψογος συνδυασμός του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου

Στην πόλη είσαι δικτυωμένος και ευέλικτος – έτσι πρέπει να είσαι και όταν κινείσαι από το ένα σημείο στο άλλο. Ο αναβάτης δικτυώνεται με το smartphone με το εξωτερικό του περιβάλλον μέσω της Definition CE 04. Η ευανάγνωστη οθόνη είναι η διεπαφή μεταξύ του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου και προβάλλει όλες τις σημαντικές λειτουργίες. Το μοντέλο Definition γνωρίζει τον επόμενο προορισμό και σε καθοδηγεί μέσω της ιδανικής διαδρομής ενώ παράλληλα αναπαράγει τη λίστα με τα αγαπημένα σου τραγούδια. Η ζωή συνεχίζεται με την καθολική δικτύωση: έξυπνα, ολοκληρωμένα και απολύτως διαισθητικά. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κορυφαία λειτουργικότητα με άψογο στιλ

Κορυφαία λειτουργικότητα με άψογο στιλ

Λειτουργικότητα, ασφάλεια και όμορφη εμφάνιση: Το άνετο παρκά σε συνοδεύει στις διαδρομές σου αλλά και στις συναντήσεις σου με φίλους. Τα μη ορατά προστατευτικά σε προστατεύουν με διακριτικό τρόπο ενώ το ανθεκτικό υλικό High Tech με ικανότητα διαπνοής σε κρατά ζεστό και στεγνό. Οι οπτικές ίνες στα μανίκια και την κουκούλα βελτιώνουν σημαντικά την ορατότητα στον δρόμο. Ενεργοποιούνται από αισθητήρες στα μανίκια ενώ προσφέρουν τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος. Χάρη στη λειτουργία επαγωγικής φόρτισης στην τσέπη, το smartphone θα είναι πάντα φορτισμένο. Το μαύρο Riding Jeans, τα sneakers και το λευκό κράνος Open Face ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε λειτουργικό ρουχισμό με διακριτική αλλά όμορφη εμφάνιση.

 »

Julia Lein

Υπεύθυνη Σχεδιασμού Εξοπλισμού Αναβάτη BMW Motorrad

Περισσότερα για το Urban Mobility της BMW Motorrad

spinner