Το BMW Motorrad Vision AMBY

Κινήσου όπως θέλεις

Το BMW Motorrad Vision AMBY είναι μια ιδέα. Η δική μας ιδέα για την κινητικότητα του μέλλοντος. Εμείς την ονομάζουμε Adaptive Mobility. Διότι στο μέλλον θα χρησιμοποιείς ακριβώς αυτούς τους δρόμους που θέλεις να χρησιμοποιείς. Για να φτάνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα στον προορισμό σου. Και με ένα μόνο όχημα. Ορισμένοι παράγοντες αυτού του οράματος αποτελούν ήδη πραγματικότητα: ηλεκτροκίνηση, υψηλός βαθμός εξατομίκευσης και μοναδική σχεδίαση.

«

Η ηλεκτρική κινητικότητα σε δύο τροχούς πρέπει να είναι διασκεδαστική και να συναρπάζει.

 »

Markus Schramm

Διευθυντής BMW Motorrad

Χωρίς όρια

Απόδραση: Η πόλη μετατρέπεται σε δωμάτιο απόδρασης. Σε μια τοποθεσία που χαίρεσαι να την εξερευνάς, αλλά και να δραπετεύεις από αυτή. Το BMW Motorrad Vision AMBY με την αυτονομία των 110 km περίπου είναι η σωστή επιλογή. Τόσο η τεχνολογία όσο και η σχεδίαση προσφέρουν εδώ εντελώς νέες δυνατότητες. Η διαρκής μεταβολή μεταξύ ηλεκτρικού ποδηλάτου και μοτοσικλέτας γίνεται άμεσα αντιληπτή σε αυτό το όχημα βάρους 65 kg, καθώς τα χαρακτηριστικά μοτοσικλέτας συναντούν αυτά του ποδηλάτου. Urban Bike; Enduro; Σημασία δεν έχει η κατηγορία. Σημασία έχει ο ευέλικτος επαναπροσδιορισμός της κινητικότητας. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Στόχος μας ήταν να εξελίξουμε ένα άκρως συναισθηματικό όχημα για έξυπνες μετακινήσεις μέσα και γύρω από την πόλη με μέγιστη ελευθερία.

 »

Edgar Heinrich

Διευθυντής σχεδιασμού BMW Motorrad

Δασικός δρόμος, ποδηλατόδρομος, περιφερειακός δρόμος – τα πάντα είναι εφικτά: Σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες το BMW Motorrad Vision AMBY με τεχνολογία Geofencing και την υπηρεσία χαρτών HERE γνωρίζει πού κινείσαι και επιλέγει αυτόματα μία από τις τρεις σκάλες ταχύτητας. Από 25 km/h και 45 km/h μέχρι 60 km/h το μέγιστο. Επιπλέον, προσαρμόζει την ασφαλιστική σου κάλυψη κατ' απαίτηση. Ακόμα και η ψηφιακή πινακίδα κυκλοφορίας αντιδρά σε αυτήν την αλλαγή. Η εφαρμογή Vision AMBY γνωρίζει το προσωπικό σου προφίλ: κλειδί, κατηγορία άδειας οδήγησης, αναζήτηση οχήματος – ακόμα και αντικλεπτική προστασία και ακινητοποιητής. Όλα αυτά από το smartphone. Αυτή τη μορφή μπορεί να έχει η αστική κινητικότητα του αύριο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα για το Urban Mobility της BMW Motorrad

spinner