Η εντυπωσιακή φωτεινή μπλε δέσμη φωτός που παράγεται από την τεχνολογία Xenon είναι δύο φορές δυνατότερη από τις κλασικές λάμπες αλογόνου.
Ένα κυλινδρικό προστατευτικό λάμπας για τον ανακλαστήρα έχει ειδικά σχεδιαστεί για το φως Xenon της μοτοσικλέτας για την αποφυγή ανεπιθύμητης σκέδασης του φωτός και εκτύφλωσης. Αυτό διευκολύνει έναν σημαντικά βελτιωμένο και περισσότερο ομοιόμορφο φωτισμό του δρόμου στο σκοτάδι και σε χαμηλή ορατότητα. Επιτρέποντας την αναγνώριση πιθανών κινδύνων πολύ συντομότερα. Επίσης γίνεται πολύ πιο εύκολο για άλλους χρήστες του δρόμου να βλέπουν τους μοτοσικλετιστές.
Οι λαμπτήρες ξένον παράγουν φωτισμό σύμφωνα με την αρχή λειτουργίας της εκφόρτισης αερίου. Ένας σπινθήρας εκφόρτισης μεταξύ ηλεκτροδίων σε ένα λαμπτήρα γεμισμένο με αέριο ξένον δημιουργεί "τούνελ ιονισμένου αερίου" μέσα από το οποίο περνά ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φωτίζεται το αέριο. Ο φωτισμός και η ένταση φωτός είναι υψηλότερα από τις συμβατικές λάμπες αλογόνου. Η φασματική σύνθεση του φωτός ξένον είναι πολύ κοντά στο φως ημέρας και έτσι βελτιώνει σημαντικά την οπτική άνεση του οδηγού.
Η μεσαία σκάλα Xenon της BMW Motorrad είναι ακόμη ένα βήμα για ακόμη μεγαλύτερη ενεργή ασφάλεια και άνεση κατά την οδήγηση μοτοσικλέτας.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

περισσοτερη αναλυση

spinner