Η αυτόματη αλλαγή μεταξύ του ημερήσιου φωτισμού οδήγησης και της μικρής σκάλας του προβολέα γίνεται αυτόματα ανάλογα με τη ρύθμιση στο μενού του ταμπλό οργάνων.
Με τον ημερήσιο φωτισμό οδήγησης ενεργοποιημένο, ο αναβάτης είναι σημαντικά πιο ορατός και γι' αυτό πιο ασφαλής. Επιπλέον σε αυτό είναι η εντυπωσιακή εικόνα του οριζόντιου "U", η οποία – όπως και οι φωτεινοί δακτύλιοι στα μοντέλα K 1600 – είναι αλάνθαστο σημάδι αναγνώρισης της νέας GS.
Ο προβολέας έχει δύο LED, ένα για τη μικρή και ένα για τη μεγάλη σκάλα, και τέσσερα επιπλέον LED για τον ημερήσιο φωτισμό οδήγησης και το φως στάθμευσης. Αυτά είναι στερεωμένα σε κεντρική ψήκτρα κατασκευασμένη από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο. Ένας αξονικός ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος πίσω από την ψήκτρα. Ένας άλλος διορθωτής του αέρα κατευθύνει τον ζεστό αέρα στο κρύσταλλο του παραθύρου και έτσι δημιουργεί κυκλοφορία αέρα μέσα στον προβολέα. Αυτή η κυκλοφορία αέρα επιτρέπει την απόψυξη στον προβολέα και συμβάλλει ενεργά στην απομάκρυνση του πάγου από τον προβολέα το χειμώνα.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

περισσοτερη αναλυση

spinner