Για αστικές μετακινήσεις

Ευέλικτη, ευκίνητη, με δυνατό χαρακτήρα

Θέλεις να μετακινείσαι σβέλτα μέσα στην πόλη; Το C 400 X Sport είναι η σωστή επιλογή. Όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου μπορείς να τα αποθηκεύσεις με ασφάλεια στη μικρή πίσω τσάντα από το Black Collection. Για καλή ορατότητα μέσα στην πόλη φροντίζουν το φως ημέρας LED και οι πρόσθετοι προβολείς LED. Άκου μουσική καθ' οδόν, μίλα στο τηλέφωνο ή φτάσε γρήγορα στον προορισμό σου με τη βοήθεια του συστήματος πλοήγησης: το Connectivity σε συνδέει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα. Το σύστημα χωρίς κλειδί είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέτει τη μοτοσικλέτα σε λειτουργία μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ. Το σύνθημα είναι ένα: πάρε θέση και ξεκίνα!

BMW Motorrad Connectivity

Το BMW Motorrad Connectivity με την οθόνη TFT 6,5" προσφέρει πρωτοποριακές λειτουργίες για την πλοήγηση, την τηλεφωνική επικοινωνία και την ακρόαση μουσικής επάνω στο Scooter. Ο χειρισμός επιτυγχάνεται μέσω του Multi Controller, ώστε τα χέρια να μπορούν να παραμένουν στο τιμόνι.

Φως πορείας ημέρας LED

Το LED φως πορείας ημέρας με τη χαρακτηριστική σχεδίασή του προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Εκτός από την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας ημέρας μπορεί να ενεργοποιείται και χειροκίνητα.

Σχάρα αποσκευών

Η στιβαρή σχάρα αποσκευών με ελκυστική σχεδίαση επιτρέπει την αξιόπιστη στερέωση του topcase ή άλλων μεγαλύτερων αποσκευών.

Πίσω τσάντα Black Collection, μικρή

Η πίσω τσάντα με χωρητικότητα 35-42 λίτρα διαθέτει έξυπνες λεπτομέρειες, όπως αδιάβροχο και αφαιρούμενο εσωτερικό σάκο και ρυθμιζόμενους ιμάντες μεταφοράς.

Μπάρα προστασίας επενδύσεων μπροστά

Η μπάρα προστασίας επενδύσεων από ηλεκτροστιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει αποτελεσματικά από ζημιές τα βαμμένα μέρη χωρίς να περιορίζει την απόσταση της μοτοσικλέτας από το έδαφος σε πλάγια θέση.

Πρόσθετοι προβολείς LED

Σε ομίχλη, χιόνι ή βροχή βλέπεις και φαίνεσαι καλύτερα: Οι πρόσθετοι προβολείς LED παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στις συνθήκες μειωμένης ορατότητας. 

Χαμηλή σέλα

Η κατά 15 mm χαμηλότερη σέλα διευκολύνει την επιβίβαση και αποβίβαση και επιτρέπει στον αναβάτη να στηρίζεται καλύτερα στο έδαφος.

Διαμόρφωσε την προσωπική σου C 400 X

Από τη βαφή έως τον εξοπλισμό: Σύνθεσε το Scooter στον διαμορφωτή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner