The 80s Superbike

Αναβίωση μιας εποχής

Η δεκαετία του 1980, η εποχή των superbike. Αξέχαστη η μουσική, η μόδα, η αίσθηση της ζωής. Με αυτούς τους εξοπλισμούς, η R 12 nineT φέρνει την πολυαγαπημένη δεκαετία πίσω στο παρόν. Για την εμφάνιση superbike φροντίζει το τυπικό κάλυμμα ταμπλό οργάνων και οι στιλάτες λεπτομέρειες όπως το μαύρο κάλυμμα κυλινδροκεφαλής Option 719 και η μανέτα Option 719, το κοντό μαύρο πίσω κλείσιμο με φορέα πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας, η μαύρη βάση μαρσπιέ Option 719 και το τελικό εξάτμισης από τιτάνιο Akrapovič.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Πακέτο άνεσης

Το πακέτο άνεσης κάνει πολλές διαδρομές πιο άνετες με τα θερμαινόμενα γκριπ και τη ρύθμιση ταχύτητας κίνησης. Πρόσθετα, ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς χειρισμό της μανέτας συμπλέκτη. Το Hill Start Control Pro διευκολύνει την εκκίνηση σε ανωφέρειες.

Πίσω μέρος σέλας για μονόσελο

Το πίσω μέρος σέλας για μονόσελο χαρίζει σπορ πινελιές στην κλασική εμφάνιση και τοποθετείται στη θέση της σέλας συνεπιβάτη. Η επιφάνεια επένδυσης πλάτης φροντίζει για περισσότερη άνεση και ολοκληρώνει στιλάτα την πετυχημένη ρετρό σχεδίαση.

Κάλυμμα ταμπλό οργάνων

Το βαμμένο σε Black storm metallic κάλυμμα ταμπλό οργάνων ολοκληρώνει τη ρετρό εμφάνιση της μοτοσικλέτας και μειώνει την πίεση του ανέμου. Η επένδυση στερεώνεται στο τιμόνι και διαθέτει μια ζελατίνα με αντιχαρακτική επίστρωση.

Πίσω κλείσιμο με φορέα πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας

Το μαύρο πίσω κλείσιμο μεταθέτει τον φορέα πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας προς τα κάτω, πίσω από τον τροχό. Έτσι δημιουργείται ένα κοντό και σπορ πίσω μέρος. Η βάση πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας που είναι στερεωμένη στο διαφορικό πίσω άξονα αποτελείται από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο. Τα εξαρτήματα έχουν λάβει ομολογκασιόν μαζί με το όχημα και για αυτό δεν χρειάζονται ξεχωριστή άδεια.

Τελικό εξάτμισης τιτανίου

Τελειοποίηση του χαρακτήρα high end: Το υψηλής ποιότητας slip on τελικό εξάτμισης από τιτάνιο, με απόληξη από Carbon φροντίζει για εντυπωσιακό ήχο και σπορ εμφάνιση. Εκτός αυτού, το σπορ τελικό εξάτμισης που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Akrapovič είναι βελτιωμένο ως προς το βάρος σε σχέση με το τελικό εξάτμισης της βασικής έκδοσης.

Option 719 parts

Μανέτα Option 719 Shadow II σε μαύρο χρώμα

Οι ρυθμιζόμενες μανέτες της αποκλειστικής σειράς Option 719 Shadow είναι αποτελούνται από ένα μαύρο, φρεζαρισμένο και ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου. Το εύρος λαβής μπορεί να ρυθμίζεται σε πέντε βαθμίδες και να προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες. Τα υψηλής ποιότητας τορνευμένα εξαρτήματα με Option 719 Branding δίνουν πρόσθετη αξία στη μοτοσικλέτα.

Βάση μαρσπιέ Option 719 Shadow σε μαύρο χρώμα

Η βάση μαρσπιέ της αποκλειστικής σειράς Option 719 σε Shadow μαύρο χρώμα αναβαθμίζει την εμφάνιση και τη λειτουργία της μοτοσικλέτας. Τα υψηλής ποιότητας τορνευμένα εξαρτήματα υπογραμμίζουν πρόσθετα τη σπορ εικόνα εμφάνισης και την ποιότητα των υλικών.

Κάλυμμα κυλινδροκεφαλής Option 719 Shadow σε μαύρο χρώμα

Τα καλύμματα κυλινδροκεφαλής Option 719 Shadow σε μαύρο χρώμα ενθουσιάζουν με τις υψηλής ποιότητας επιφάνειες και τη μοναδική εμφάνιση. Εκτός από τα καλύμματα κυλινδροκεφαλής από μαγνήσιο, στο σετ περιλαμβάνονται τορνευμένα από επάνω καλύμματα πολλαπλασιαστών από μαύρο, ανοδιωμένο αλουμίνιο με επιγραφή με λέιζερ και μια ανοδιωμένη τάπα πλήρωσης λαδιού.

Classic Urban Lifestyler

Για την εμφάνιση και την οδήγηση

Αυτός ο εξοπλισμός προετοιμάζει την R 12 nineT σου για την καθημερινότητα, είτε στην πόλη είτε στην εξοχή. Στον σάκο ρεζερβουάρ της Soulfuel Collection παίρνεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι στην αστική κυκλοφορία ή σε σύντομες διαδρομές. Για μεγαλύτερες διαδρομές ενδείκνυνται οι πλευρικές τσάντες από τη Soulfuel Collection. Με το ConnectedRide Navigator έχεις τις σχεδιασμένες σου διαδρομές πάντα «στο τσεπάκι». Και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, το προστατευτικό για το κάλυμμα κυλινδροκεφαλής προστατεύει από γρατσουνιές και ταιριάζει ιδανικά στο στιλ του κινητήρα boxer.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Πακέτο άνεσης

Το πακέτο άνεσης κάνει πολλές διαδρομές πιο άνετες με τα θερμαινόμενα γκριπ και τη ρύθμιση ταχύτητας κίνησης. Πρόσθετα, ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς χειρισμό της μανέτας συμπλέκτη. Το Hill Start Control διευκολύνει την εκκίνηση σε ανωφέρειες.

Έλεγχος πίεσης ελαστικών

Ο έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC) δείχνει την πίεση του αέρα στα ελαστικά και ενημερώνει έγκαιρα τον αναβάτη σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Οι τιμές εμφανίζονται στην οθόνη. Μια κίτρινη πληροφοριακή λυχνία και μια κόκκινη προειδοποιητική λυχνία εμφανίζουν αυτόματα την σχετική απόκλιση από τις προδιαγραφόμενες τιμές κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Headlight Pro

Με το Headlight Pro, ο προβολέας διαθέτει εκτός από το μοτίβο φωτισμού LED που λειτουργεί ως φως θέσης και φως ημέρας και έναν προσαρμοζόμενο στρεφόμενο φωτισμό. Τα τμήματα LED ενεργοποιούνται αναλόγως της κεκλιμένης θέσης πρόσθετα στα φώτα διασταύρωσης, για να βελτιστοποιηθεί ο φωτισμός της περιοχής εσωτερικά στη στροφή.

Digital Display

Η κρυμμένη Digital Display εκτοξεύει τη μοτοσικλέτα στην ψηφιακή εποχή. Χάρη στην ευανάγνωστη απεικόνιση, όλες οι πληροφορίες παραμένουν με σαφήνεια εντός οπτικού πεδίου - ιδιαίτερα στην ακόμα πιο συμπαγή λειτουργία Pure Ride. Εκτός από την ταχύτητα και τον αριθμό στροφών μπορούν για παράδειγμα να εμφανίζονται τα ημερήσια χιλιόμετρα, η μέση κατανάλωση ή η θερμοκρασία κινητήρα.

ConnectedRide Navigator

Με τη συσκευή BMW ConnectedRide Navigator έχετε πάντοτε μαζί σας όλα τα ταξίδια και τους σχεδιασμούς. Με το BMW ID μπορείτε να συγχρονίζετε τις προγραμματισμένες διαδρομές και τις καταγραφές με την εφαρμογή BMW Motorrad App. Η οθόνη αφής 5,5 ιντσών είναι ευδιάκριτη ακόμη και σε απευθείας έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο χειρισμός πραγματοποιείται διαισθητικά με το χειριστήριο Multicontroller.

Επιλογές αποσκευών

Σάκος ρεζερβουάρ Soulfuel Collection πράσινος μικρός 5 l
Ο μικρός, αδιάβροχος σάκος ρεζερβουάρ της Soulfuel Collection είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και δέρμα και αποτελεί τον βέλτιστο συνοδό για μια σύντομη διαδρομή με όγκο 5 λίτρα. Χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι το κανάλι καλωδίων, η αδιάβροχη κύρια θήκη με εσωτερικό σάκο και η θήκη καπακιού για πράγματα που πρέπει να φτάνετε γρήγορα.

Πλευρική τσάντα Soulfuel Collection πράσινη 10 l + 16 l
Οι αδιάβροχες πλευρικές τσάντες της Soulfuel Collection με όγκο 10 και 16 l είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και δέρμα. Οι τσάντες ασφαλίζουν στο πλευρικό στήριγμα τσαντών. Μια εξωτερική θήκη με υδροαπωθητικό φερμουάρ παρέχει χώρο για προσωπικά αντικείμενα. Μέσω ιμάντων συμπίεσης μπορεί να προσαρμόζεται ευέλικτα ο όγκος.

Προστατευτικό για το κάλυμμα κυλινδροκεφαλής

Το προστατευτικό για το κάλυμμα κυλινδροκεφαλής από ανοξείδωτο χάλυβα προστατεύει το κάλυμμα κυλινδροκεφαλής από γρατσουνιές και χτυπήματα πέτρας. Πρόσθετα διαθέτει εσωτερικά έναν μεγάλης επιφάνειας ελαστικό αποσβεστήρα. Οπτικά, το προστατευτικό για το κάλυμμα κυλινδροκεφαλής είναι εναρμονισμένο ιδανικά με τη σχεδίαση και τη φιλοσοφία του κινητήρα boxer.

Οι ιδέες σου, τα αξεσουάρ μας

Ανεξάρτητα από το αν θέλεις να χαρίσεις στην R 12 nineT σου περισσότερη εξατομίκευση, άνεση, ασφάλεια ή σπορ χαρακτήρα: Στο πλούσιο πρόγραμμα γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad θα βρεις εγγυημένα τα κατάλληλα εξαρτήματα για τη μοτοσικλέτα των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τα αξεσουάρ
spinner