Το πολυεργαλείο

Ο τέλειος συνοδός

Με αυτά τα αξεσουάρ, η F 800 GS είναι η ιδανική μοτοσικλέτα για μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Οι βαλίτσες Vario και Topcase τοποθετούνται γρήγορα και παρέχουν χώρο για τις αποσκευές σου. Η ρυθμιζόμενου ύψους ζελατίνα σε προστατεύει κατά την οδήγηση αν τύχει να συναντήσεις κακοκαιρία. Και για να βρίσκεις πάντοτε το σωστό δρόμο σου παρέχει υποστήριξη η βάση ConnectedRide Cradle, στην οποία μπορείς να εγκαταστήσεις απλά τη δική σου συσκευή Smartphone και να χρησιμοποιείς την πλοήγηση με την εφαρμογή App.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
ConnectedRide Cradle

Το ConnectedRide Cradle χρησιμεύει ως στήριγμα για τη χρήση του smartphone ως συσκευής πλοήγησης κατά την οδήγηση. Μέσω της BMW Motorrad Connected App, ο χάρτης πλοήγησης και τα δεδομένα οχήματος μπορούν να εμφανιστούν στο οπτικό πεδίο μέσω του Multicontroller. Το στήριγμα χωρά διάφορα μεγέθη smartphone και φορτίζει επαγωγικά ή ενσύρματα το smartphone.

Αύξηση ύψους τιμονιού ασημί

Η αύξηση του ύψους τιμονιού κατά 15 mm από σφυρήλατο αλουμίνιο σού προσφέρει πιο ξεκούραστη στάση και καλύτερο έλεγχο εκτός δρόμου.

Προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες

Ψηλή ζελατίνα Tour φιμέ

Η φιμέ ζελατίνα τουρισμού είναι κατά περίπου 80 mm ψηλότερη και κατά 30 mm φαρδύτερη από τη ζελατίνα της βασικής έκδοσης και προσφέρει βελτιωμένη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες, αλλά και μεγαλύτερη άνεση στα ταξίδια. Η αντιχαρακτική επίστρωση διασφαλίζει τη μακροπρόθεσμη διαφάνεια, ενώ φιμέ επίστρωση αναβαθμίζει επιπρόσθετα την εμφάνιση της μηχανής.

Ρύθμιση ζελατίνας

Με τη ρύθμιση ζελατίνας, ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόσει τη θέση της μεγάλης ζελατίνας και της ζελατίνας touring σε δύο θέσεις.

Σύστημα βαλιτσών Vario

Οι αδιάβροχες βαλίτσες Vario με κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμό ρύθμισης παρέχουν μεταβλητή χωρητικότητα από 30 έως 29 λίτρα αριστερά και 20 - 29 λίτρα δεξιά. Αυτό αποτελεί ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην αστική κυκλοφορία, καθώς παρέχεται επίσης η δυνατότητα περιορισμού του πλάτους των βαλιτσών. Οι πρακτικές μαύρες βαλίτσες Vario είναι αδιάβροχες και ενδείκνυνται και για τη χρήση εκτός δρόμου

Η επίσης μαύρη, αδιάβροχη βαλίτσα topcase Vario παρέχει επιπρόσθετα μεταβλητή χωρητικότητα από 25 έως 35 λίτρα.

Προστατευτικό κινητήρα αλουμινίου Enduro ασημί

Το στιβαρό και ελαφρύ προστατευτικό κινητήρα Enduro από αλουμίνιο προστατεύει από τις πέτρες και τις φθορές στην οδήγηση εκτός δρόμου.

Μπάρα προστασίας κινητήρα ασημί

Η ασημί μπάρα προστασίας κινητήρα δύο τμημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα προστατεύει την περιοχή των κυλίνδρων από ζημίες χωρίς να περιορίζει την απόσταση της μοτοσικλέτας από το έδαφος σε πλάγια θέση.

Πρόσθετοι προβολείς LED

Οι υψηλής απόδοσης πρόσθετοι προβολείς LED διασφαλίζουν την αναγκαία ορατότητα σε κακές συνθήκες ορατότητας.

Δυναμική μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια

Ανακάλυψη το δυναμικό σου χαρακτήρα

Η BMW F 800 GS σε Racingblue metallic είναι φτιαγμένη όπως θα την ήθελες για το επόμενο ταξίδι εξερεύνησης. Με μικρές, αλλά ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αυτή η δυναμική πρόταση υπογραμμίζει τη σπορ γραμμή της F 800 GS. Τόσο οπτικά όσο και απτικά και ως προς τον ήχο, αυτή παραλλαγή αποτελεί μια αναβάθμιση σε σχέση με το βασικό μοντέλο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Σιγαστήρας εξάτμισης σπορ σε μαύρο τιτανίου

Ο μαύρος σιγαστήρας της εξάτμισης από τιτάνιο, ανθρακονήματα και ανοξείδωτο χάλυβα αναδεικνύει με τον εντυπωσιακό του ήχο ακουστικά κάθε διαδρομή σε σπορ εμπειρία.

Μαρσπιέ Sozius

Τα μαρσπιέ Sozius με χαραγμένη επιφάνεια επαφής παρέχουν τη βέλτιστη συγκράτηση ακόμη και με αδρό προφίλ μπότας ή λερωμένες μπότες. Χάρη στην ανθεκτική στη διάβρωση κατασκευή από χυτοχάλυβα τα μαρσπιέ δεν σκουριάζουν. Σε διαδρομές χωρίς συνεπιβάτη μπορούν μάλιστα να αναδιπλωθούν προς τα επάνω.

Μαρσπιέ οδηγού Enduro

Τα φαρδύτερα και πιο μακριά μαρσπιέ Enduro προσφέρουν καλύτερη στήριξη και καλύτερο έλεγχο της μοτοσικλέτας στην οδήγηση εκτός δρόμου.

Διαμόρφωσε τη δική σου F 800 GS

Έχεις ακόμη περισσότερες ιδέες; Επίλεξε μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετου και γνήσιου εξοπλισμού BMW και διαμόρφωσε τη μοτοσικλέτα σου σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης
spinner