Συναρπαστική ποικιλία για τους λάτρεις της περιπέτειας, των ανακαλύψεων και τους ενθουσιώδεις οδηγούς: Η οικογένειά μας GS έχει τρία νέα μέλη. Είτε σχεδιάζεις μια εκδρομή το σαββατοκύριακο με τους στενότερους φίλους σου, θέλεις να κατακτήσεις μόνος/η σου μια διαδρομή εκτός δρόμου ή και όλο τον κόσμο – με αυτά τα μοντέλα όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Βρες ποιο σου ταιριάζει καλύτερα και στις ανάγκες σου και μάθε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
« 

Hungry for more Adventure

 »

Η BMW F 800 GS

Η BMW F 800 GS

Η νέα BMW F 800 GS είναι πάντα στο πλευρό σου, ό,τι κι αν κρύβει η διαδρομή. Με τον δυναμικό της νέο κινητήρα και ένα πλήθος αναβαθμίσεων ενδείκνυται άριστα για σύντομες και μεγαλύτερες περιπέτειες. Ετοίμασε το σάκο σου, μάζεψε του φίλους σου και ζήσε την εμπειρία του #SpiritOfGS.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η BMW F 900 GS

Η BMW F 900 GS

Άφησε πίσω σου την καθημερινότητα και βγες από το δρόμο: Η BMW F 900 GS είναι η τέλεια μοτοσικλέτα για όλους όσοι αναζητούν την πρόκληση. Πάνω από πέτρες και χώμα, μέσα από νερό, σε βαθιές τάφρους και ψηλούς λόφους – αυτή η μοτοσικλέτα Enduro είναι απλά η ιδανική για μοναδικές εμπειρίες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η BMW F 900 GS Adventure

Η BMW F 900 GS Adventure

Είσαι έτοιμος/η για μια περιπέτεια; Η BMW F 900 GS Adventure πάντως είναι. Θα σε συνοδεύσει σε όλη την υφήλιο, μέσα από διαφορετικές κλιματικές ζώνες και σε εναλλασσόμενα υψόμετρα. Απόλαυσε συναρπαστικά ταξίδια χωρίς να περιορίζεις καθόλου την απαραίτητη άνεση. Είτε μόνος/η σου είτε με παρέα, στο ακαριαίο σπριντ ή στο μεγάλο ταξίδι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερο #spiritofgs

spinner