Μόνιμα εν κινήσει και με εξαιρετική ευελιξία: Η σκηνή Urban Mobility γιορτάζει το νέο CE 02. Επειδή ταιριάζει γάντι στο mobile lifestyle. Όμως δεν είναι ηλεκτρικό scooter – δεν θέλει να μπει σε κανένα κουτάκι. Για αυτό δημιουργεί πολύ απλά τη δική του κατηγορία: eParkourer. Κινείται γρήγορα, ευέλικτα και σβέλτα μέσα στο αστικό περιβάλλον, σχεδόν σαν παρκουρίστας. Ένα ευέλικτο όχημα με μεγάλη αποστολή. Ηλεκτρικό. Φιλικό στο περιβάλλον. Απλά ανέβα πάνω και νιώσε το πνεύμα #PluggedToLife.

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
« 

Ο ΠΙΟ COOL ΤΡΟΠΟΣ κίνησης μέσα από την πόλη.

 »

Ώρα για κίνηση

Ανέβα

Το CE 02 οδηγείται πανεύκολα σχεδόν από όλους. Μπορείς να το οδηγήσεις, όπως ένα μοτοποδήλατο 50 ccm, από 16 ετών με δίπλωμα AM. Μπορείς να το οδηγήσεις και με δίπλωμα οδήγησης επιβατικού αυτοκινήτου ή Α1.

Πιάσε τον παλμό

Το CE 02 σπάει τα στερεότυπα. Η νέα σχεδιαστική γλώσσα το καθιστά χάρμα οφθαλμών – έτσι είναι η απόλαυση στην οδήγηση. Οπτικά θορυβώδες και ηλεκτρικά αθόρυβο. Επαναστατικό. Εμβληματικό. Η περιβαλλοντική συνείδηση αποκτά στιλ.

Εξερεύνησε την πόλη

Σαν παρκουρίστας κινείται μέσα από την πόλη: γρήγορα, σβέλτα και ευέλικτα. Με τον σβέλτο τρόπο οδήγησης και το δικό του στιλ, το eParkourer δημιουργεί μια νέα κατηγορία και κατακτά ορμητικά την πόλη.

Fast forward

Φαίνεται: Το CE 02 είναι γεμάτο με ενέργεια. 100 % απόλαυση στην οδήγηση υπόσχεται ήδη η γεμάτη στιλ παρουσία του. Η σχεδίαση tape: πολύ, πολύ φρέσκια. Και εάν κάποτε χρειαστεί ένα διάλειμμα, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της οικιακής πρίζας των 220 Volt το επαναφορτίζει γρήγορα. Η έκδοση μειωμένης ισχύος μπορεί να οδηγηθεί από τα 16 με δίπλωμα ΑΜ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε το CE 02

Θέλεις να κατακτήσεις ορμητικά την πόλη σου και ταυτόχρονα να κινείσαι με τρόπο φιλικό στο περιβάλλον; Μάθε τα πάντα για το γεμάτο στιλ, σβέλτο eParkourer.

Μετάβαση στο CE 02

Περισσότερο #PluggedToLife

spinner