System 7 Carbon

Ετοιμος για ο,τι και αν προκυψει.

Σε κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα, σε μακρινά ταξίδια ή στο καθημερινό δρομολόγιο προς τη δουλειά σου η BMW Motorrad αποτελεί καθαρή απόλαυση. Η ασφάλεια και η άνεση όμως θα πρέπει να αποτελούν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της συγκεκριμένης απόλαυσης. To νέο System 7 Carbon δεν αφήνει τίποτα άλλο εκεί έξω να είναι πιο επιθυμητό από αυτό. Το κράνος από ανθρακονήματα είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και άκαμπτο ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλη απορρόφηση κραδασμών. Το ρυθμιζόμενο αλεξήλιο σου επιτρέπει να χαλαρώνεις πλήρως ακόμα και κατά τις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού. Ο εξαίρετος εξαερισμός και η διπλή ζελατίνα που έχει τοποθετηθεί ως βασικό στοιχείο εξασφαλίζουν πάντα καθαρή θέα. Επιπλέον, η συνολική εμφάνιση του κράνους είναι πολύ συμπαγής, και χάρη σε έναν μηχανισμό μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε ένα jet κράνος. Ετοιμάσου για την απόλυτη απόλαυση οδήγησης!

Αφαιρουμενο τμημα σαγονιου

Δύο κράνη σε ένα. Απλά μοναδικό.

Είναι το ταξίδι σου, η ελευθερία σου. Και το κράνος σου δεν θα πρέπει να στέκεται εμπόδιο σε τίποτα. Έτσι μπορείς να μετατρέψεις το System 7 Carbon χωρίς εργαλεία, γρήγορα και εύκολα με όποιο τρόπο θέλεις, από κράνος full-face σε κράνος τύπου jet. Για να το κάνεις, χρειάζεται να ξεκλειδώσεις μόνο δύο κουμπιά στο τμήμα του σαγονιού. Τότε, στην έκδοση jet το προστατευτικό ηλίου λειτουργεί σαν γενικό προστατευτικό. Με το System 7 Carbon παίρνεις δύο πιστοποιημένα κράνη κατά ECE 22-05 σε ένα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προαιρετικό ενσωματωμένο σύστημα επικοινωνίας και στις δύο εκδόσεις. Η καινοτομία μας είναι η ελευθερία σου!
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ 100% ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ

Πιο Ελαφρύ, πιο ασφαλές, πιο σπορ.

Μόνο ένα υλικό άξιζε, έτσι όπως πιστεύαμε από την αρχή: το ανθρακόνημα. Η τεχνολογία ανθρακονημάτων έχει μεγάλη παράδοση στη BMW. Χάρη σε αυτή την εμπειρία και την τεχνική γνώση, καταφέραμε να μειώσουμε το βάρος του περιβλήματος του κράνους κατά 25%, σε σύγκριση με άλλα κράνη με περίβλημα από ανθρακονήματα. Για να το επιτύχουμε αυτό, χρησιμοποιήσαμε υψηλής απόδοσης ανθρακονήματα συνδυάζοντάς τα με μία καινοτόμο, πολύπλοκη διαδικασία επεξεργασίας.
Το αποτέλεσμα: ένα ιδιαίτερα ελαφρύ, περίβλημα κράνους μόνο από ανθρακονήματα σε δύο μεγέθη, που εντυπωσιάζει με την άριστη ακαμψία και την απόδοση όσον αφορά την ασφάλεια σε κάθε ζώνη πρόσκρουσης.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Αεροδυναμικό και αθόρυβο.

Νιώσε τον άνεμο, αλλά μόνο όπως τον χρειάζεσαι. Γι' αυτό οι ειδικοί της BMW από διάφορα τμήματα ένωσαν τις δυνάμεις τους στην ανάπτυξη του System 7 Carbon. Αυτό μας επιτρέπει να ενσωματώνουμε τα αποτελέσματα από περίτεχνες δοκιμές στα υπερ-μοντέρνα μας αεροδυναμικά τούνελ στο Μόναχο και το Μιλάνο κατευθείαν στη διαδικασία ανάπτυξης και σχεδιασμού.
Οι εντατικές αναλύσεις που έγιναν και οι τελειοποιήσεις που επιτεύχθηκαν στη γεωμετρία της αεροτομής δεν είναι μόνο οπτικά εντυπωσιακές αλλά και λειτουργικές: το System 7 Carbon έχει φοβερή αεροδυναμική. Δημιουργείται πολύ μικρή ροπή ακόμη και όταν κοιτάζεις στο πλάι – και έχει εντυπωσιακή αερο-ακουστική. Αποτελεί ένα από τα πιο αθόρυβα αναδιπλούμενα κράνη στην αγορά.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολα τα χαρακτηριστικα του με μια ματια

Επίσημοι Έμποροι κοντά σου.

Βρες τον κοντινότερο Επίσημο Έμπορο τώρα και ρώτησε για το System 7 Carbon.

Βρες εναν επισημο Εμπορο BMW τωρα

C.A.R.E.

C.A.R.E. σημαίνει "Σχεδιασμός προηγμένου εξοπλισμού αναβάτη" (Concept of Advanced Rider Equipment) και αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευση για ασφάλεια, άνεση και ποιότητα που εμπεριέχεται στο σχεδιασμό κάθε προϊόντος του εξοπλισμού αναβατών της BMW Motorrad.

Μαθε περισσοτερα
spinner