Δες πως λειτουργεί.

Δες πως λειτουργεί.

Μόλις το γιλέκο συνδεθεί με το μπουφάν και ενεργοποιηθεί, απλά κλείσε το φερμουάρ: το σύστημα θα ενεργοποιηθεί και το ταξίδι μπορεί να αρχίσει. Οι αισθητήρες που είναι ενσωματωμένοι στο γιλέκο επιτρέπουν στο σύστημα να αναγνωρίσει μια σύγκρουση μέσα σε 30 έως 60 ms. Ταξινομημένοι στην περιοχή της πλάτης και των ώμων στο γιλέκο, μεταδίδουν συνεχώς μετρήσεις στην κεντρική μονάδα ελέγχου. Οι αεροθάλαμοι γεμίζουν με τη βοήθεια δοχείου πεπιεσμένου αέρα, κορυφαίας τεχνολογίας, σε 25 ms. Μέγιστη προστασία – πιο γρήγορη και από τον άνεμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καινοτομία που φοριέται.

Για τον Sven Kirschning, τον δημιουργό του συστήματος Street AIR της BMW Motorrad, ήταν μόνο ζήτημα χρόνου η χρήση του συστήματος και στους δρόμους, και όχι μόνο στις αγωνιστικές πίστες. "Με το BMW Motorrad Street AIR έχουμε τώρα μια λύση που συνδυάζει τη μέγιστη προστασία με τη μέγιστη προσαρμοστικότητα", αναφέρει ο δημιουργός του προϊόντος σε μια συνέντευξή του. Ο Sven Kirschning είναι εντυπωσιασμένος από την πρόσθετη προστασία για το στήθος και τους ώμους – και όλα αυτά χωρίς να περιορίζεται η ελευθερία κινήσεων αυτού που το φοράει. Επίσης δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος από την ξαφνική ενεργοποίηση του συστήματος κατά τη διάρκεια δοκιμών οδήγησης.
"Θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι το σύστημα λειτουργεί τόσο γρήγορα που παρόλο που ο αναβάτης μπορεί να αντιληφθεί την πυροδότηση, αυτό δεν είναι ανησυχητικό. Η ανθρώπινη αντίδραση είναι τόσο αργή που συνεχίζεις να οδηγείς κανονικά." Για το μέλλον, η ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων στον τομέα αυτό είναι πολύ πιθανή.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που φέρνουμε στην αγορά κάτι τόσο επαναστατικό με το Street AIR. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στο μέλλον.
»

Sven Kirschning

Επίσημοι Έμποροι BMW Motorrad κοντά σου.

Ο γνήσιος εξοπλισμός BMW Motorrad θα κάνει την επόμενη εκδρομή σου μοναδική εμπειρία. Επισκέψου μας και ζήτα οποιαδήποτε συμβουλή.

Βρες εναν επισημο Εμπορο BMW τωρα