Τροποποιημενη

Εντελώς μοναδικές μοτοσικλέτες και οι δημιουργοί τους.

Είναι μηχανικοί, λάτρεις του στιλ, και ιδιαίτερα άτομα. Κάθε μια από τις μοτοσικλέτες τους, είναι μόνη της έργο τέχνης. Οι βελτιωτές πειραματίζονται με χρώματα, σχήματα και υλικά για να δημιουργήσουν μια μοναδική μοτοσικλέτα. Οι χαρακτηριστικές πινελιές που βάζουν στην R NineΤ θα ενθουσιάσει κάθε λάτρη των τροποποιημένων μοτοσικλετών. Στις σελίδες που ακολουθούν θα σας δείξουμε μερικές από αυτές τις custom μοτοσικλέτες και θα σας διηγηθούμε πώς δημιουργήθηκαν.

DA#4

Η Diamond Atelier και η K1X.

Η Diamond Atelier και η K1X.

Αυτό συμβαίνει όταν ένας δημιουργός custom μοτοσικλετών και μια εταιρεία προϊόντων μπάσκετ συνεργάζονται: δημιουργούν μια τροποποιημένη R NineΤ που προκαλεί σάλο στην café racer κοινότητα. Αφού ο κατασκευαστής τροποποιημένων μοτοσικλετών Diamond Atelier και η εταιρεία προϊόντων μπάσκετ K1X προέρχονται και οι δύο από το Μόναχο, ήταν σαφές από την αρχή ότι για την τροποποιημένη DA#4 θα χρησιμοποιούνταν ως σημείο εκκίνησης ένα μοντέλο BMW.

Επέλεξαν την ολοκαίνουργη R nineT, την οποία η Diamond Atelier τροποποίησε για να υλοποιήσει το όραμα της K1X για μια επιθετική, χαμηλωμένη μοτοσικλέτα που θα ήταν υπαινικτική της ερχόμενης συλλογής φθινόπωρου/χειμώνα. Τα λογότυπα ήταν φτιαγμένα από ασήμι και είχαν προστεθεί πραγματικά διαμάντια σε στιλ Diamond Atelier. Άλλα ενδιαφέροντα σημεία είναι η εισαγωγή αέρα που διατρέχει το χειροποίητο ρεζερβουάρ καυσίμου και το ανασχεδιασμένο κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικό σύστημα. Μοναδικά κομμάτια κατασκευασμένα σε CNC όπως ο τριπλός σφιγκτήρας ή το κάλυμμα του εναλλάκτη έχουν πάνω το σήμα με το εμβληματικό φύλλο K1X ολοκληρώνοντας αυτό το αριστούργημα.

Η ολοκαίνουργη DA#4 θα παρουσιαστεί στο Glemseck 101, όπου θα αγωνιστεί στον αγώνα Essenza 1/8 μιλίου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

σχεδιο τροποποιησης R nineT

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine και Kaichiroh Kurosu – αυτοί είναι οι τέσσερις βελτιωτές που συνεργάστηκαν στο ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΤΩΝ. Μετέτρεψαν τέσσερις R nineT σε εντελώς μοναδικά δείγματα, βάζοντας πολλή διασκέδαση, δημιουργικότητα και δεξιοτεχνία στη δουλειά τους.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πηγαινε στο εργο external-link-arrow-slim

καθαρη οδηγηση απο το 1923

Για πάνω από 90 χρόνια, η BMW Motorrad δημιουργεί συνεχώς νέα πρότυπα στην τέχνη σχεδιασμού της μοτοσικλέτας. Αυτή η συνεχής προσπάθεια για καινοτομία, σε συνδυασμό με το μοναδικό χαρακτήρα των μοτοσυκλετών BMW, εμπνεύει φίλους σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια. Οι τροποποιημένες μπόξερ μοτοσικλέτες τους ενσαρκώνουν τη μοναδικότητα, την ποιότητα και την πλούσια παράδοση του ονόματος BMW Motorrad – κληρονομιάς BMW Motorrad.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες ιστορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Κατάλληλες μοτοσικλέτες.

spinner