ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ BMW ID* LOGIN;

* Το BMW ID σας είναι η κεντρική σύνδεση (login) για όλες τις προσφορές γύρω από τις μάρκες BMW Motorrad, BMW και MINI.

My BMW Motorrad

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Χαρίστε στη μοτοσικλέτα σας με την εφαρμογή My BMW Motorrad το ψηφιακό της σπίτι. Εδώ μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την επισκόπηση των τωρινών μοτοσικλετών σας, προηγούμενες μοτοσικλέτες και επιθυμητές μοτοσικλέτες. Στη διαδικτυακή πύλη μας μπορείτε επίσης να έχετε online πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις λειτουργίες μας.

ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΑΣ

ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΣΑΣ

Εδώ μπορείτε να μάθετε πολύ εύκολα όλες τις πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα σας BMW Motorrad, από τεχνικές λεπτομέρειες μέχρι το εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Και οι επιθυμητές μοτοσικλέτες από το εργαλείο διαμόρφωσής μας βρίσκονται επίσης εδώ και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε. Και οι μοτοσικλέτες σας άλλων κατασκευαστών; Και αυτές μπορούν να βρίσκονται φυσικά εδώ. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ BMW MOTORRAD ΣΑΣ

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ BMW MOTORRAD ΣΑΣ

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χρησιμοποιήστε τον δικό σας Συνεργάτη Σέρβις για καλύτερη εξυπηρέτηση. Για όλες τις μοτοσικλέτες BMW στο ψηφιακό σας γκαράζ μπορεί να παρέχει γρήγορα και εύκολα την κατάλληλη υπηρεσία. Ή, τι θα λέγατε για μια δοκιμαστική οδήγηση με την προσωπική επιθυμητή σας μοτοσικλέτα; Και η δοκιμαστική οδήγηση μπορεί να συμφωνηθεί γρήγορα και άνετα με την εφαρμογή My BMW Motorrad.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ

ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Με έναν λογαριασμό My BMW Motorrad αποκτάτε το προσωπικό σας BMW ID. Αυτό είναι η κεντρική σύνδεση (login) για όλες τις προσφορές γύρω από τις μάρκες BMW Motorrad, BMW και MINI. Αν έχετε ήδη ένα BMW ID, μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως χρησιμοποιώντας το και να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής My BMW Motorrad. Καλή διασκέδαση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Με την εφαρμογή My BMW Motorrad έχετε όλες τις μοτοσικλέτες, τις πληροφορίες και τα ενημερωμένα στοιχεία σε ένα σημείο. »

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Η απολύτως προσωπική σας διαδικτυακή πύλη πελατών απέχει μόλις λίγα κλικ από εσάς. Συνδεθείτε τώρα και ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα και τις λειτουργίες της εφαρμογής My BMW Motorrad.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner