Η M RR

Γεννημένη στην αγωνιστική πίστα

Απόλυτες επιδόσεις και θέληση για κυνήγι κάθε χιλιοστού του δευτερολέπτου: σε κάθε γύρο νιώθεις τα αγωνιστικά γονίδια της M RR. Διότι η M RR έχει εξελιχθεί και κατασκευαστεί ως βάση για τους αγώνες. Αυτή η τεχνολογία από τους αγώνες και η συγγένεια με τη μοτοσικλέτα WorldSBK αντικατοπτρίζονται σε κάθε λεπτομέρεια. Στον δρόμο ή στην αγωνιστική πίστα – η M RR προσφέρει ένα τέλειο συνολικό πακέτο, ήδη στο επίπεδο του βασικού εξοπλισμού.  

Με πακέτο M Competition

Προτίμηση στο Ιδιαίτερο

Με την M RR υποστηρίζεις τη θέλησή σου για κορυφαίες επιδόσεις και εκφράζεις την αγάπη σου για την αγωνιστική τεχνολογία. Τα επιλεγμένα τορνευμένα εξαρτήματα και τα εξαρτήματα Carbon υπογραμμίζουν την ακαταμάχητη, σπορ εμφάνιση. Με την ιδιαίτερη υφή και την υψηλή ποιότητα των εξαρτημάτων, οι ασυμβίβαστες επιδόσεις γίνονται άμεσα αντιληπτές. Και αποδεικνύουν με μοναδικό τρόπο ότι το ωραιότερο πράγμα είναι το κυνήγι του καλύτερου χρόνου.  

Τορνευμένα εξαρτήματα M

Τα τορνευμένα εξαρτήματα M με τις ποιοτικές λεπτομέρειες και το ιδιαίτερο ύφος Μ υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Τα τορνευμένα εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, μεταξύ αυτών και αναδιπλούμενες μανέτες συμπλέκτη και φρένου, προστατευτικό ποδομοχλού φρένων Μ, σύστημα ποδωστηρίων αναβάτη Μ και προστατευτικά κινητήρα Μ, μεγιστοποιούν την αξία.

Εξαρτήματα M Carbon

Τα εξαρτήματα M Carbon υπογραμμίζουν τις σπορ διαθέσεις και συμβάλλουν στη δυναμική παρουσία.

Ψαλίδι από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ασημί

Το ασημί ψαλίδι από ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι 220g ελαφρύτερο από το ψαλίδι του βασικού εξοπλισμού και προσδίδει κομψότητα.

Αλυσίδα M Endurance

Περισσότερη ισχύς στον πίσω τροχό:
Η αλυσίδα M Endurance με επίστρωση DLC στα ράουλα διακρίνεται για τη χαμηλή τριβή και τις μειωμένες ανάγκες συντήρησης.

Πακέτο συνεπιβάτη και κάλυμμα θέσης συνεπιβάτη

Διπλή χαρά στην οδήγηση για όλους αυτούς που τους αρέσει να απολαμβάνουν τον αέρα στον δρόμο με συνεπιβάτη. Το πακέτο συνεπιβάτη της BMW Motorrad σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις με παρέα την αγωνιστική αίσθηση, χάρη στη θέση συνεπιβάτη και τα αντίστοιχα ποδωστήρια συνεπιβάτη.

Το κομψό κάλυμμα θέσης συνεπιβάτη από ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV προσδίδει μια σπορ εμφάνιση, όταν κινείσαι μόνος σου στον δρόμο.

Κωδικός ενεργοποίησης M Laptrigger

Το M Laptrigger για την αγωνιστική πίστα επιτρέπει την αυτόματη μέτρηση των χρόνων γύρων μέσω της οθόνης.

Για φιλόδοξους αναβάτες αγώνων

Τόσο προσωπική όσο και οι χρόνοι γύρων

Βήμα-βήμα πιο κοντά στην αγωνιστική πίστα. Η θέλησή σου για νίκη αποκαλύπτεται και στις λεπτομέρειες. Διαμόρφωσε τη δική σου M RR με τα εξαρτήματα M Performance και τα άλλα στοιχεία πρόσθετου εξοπλισμού, ανάλογα με τις επιθυμίες, το οδηγικό σου στιλ και τις απαιτήσεις σου. Διότι εσύ γνωρίζεις καλύτερα τι ακριβώς χρειάζεσαι και ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσεις. 

Σέλα M, ψηλή και χαμηλή

Η ψηλή ή χαμηλή σέλα M έχει σχεδιαστεί για την αγωνιστική πίστα και προσφέρει καλύτερη στήριξη και μεγαλύτερη υποστήριξη στη σπορ οδήγηση. 

Στόμιο πλήρωσης λαδιού M

Το στόμιο πλήρωσης λαδιού M από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο με αποτυπωμένο το λευκό λογότυπο M προσδίδει με την εμφάνισή του μια αγωνιστική νότα. Το καπάκι διαθέτει τρεις οπές, οι οποίες το προφυλάσσουν στην πίστα από το άνοιγμα.

Φιμέ ζελατίνα

Η φιμέ ζελατίνα τονίζει την αγωνιστική εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Η ανθεκτική στα γδαρσίματα επίστρωση παρέχει διαφάνεια που διαρκεί.

Απομακρυσμένη ρύθμιση M για τα φρένα

Η απομακρυσμένη ρύθμιση M εξελίχθηκε για τις αγωνιστικές πίστες και επιτρέπει την απομακρυσμένη ρύθμιση του σημείου πίεσης των φρένων κατά τη διάρκεια οδήγησης.

Στηρίγματα γονάτων για το ρεζερβουάρ καυσίμου

Τα αυτοκόλλητα στηρίγματα γονάτων για το ρεζερβουάρ καυσίμου βελτιώνουν τη στάση σώματος του αναβάτη επάνω στη μοτοσικλέτα και προστατεύουν τις πλευρικές επιφάνειες του ρεζερβουάρ από τις τριβές.

Για την αγωνιστική πίστα

Γύρο με γύρο

Για σένα μετρά μόνο ο χρόνος: ο ταχύτερος χρόνος. Δεν συμβιβάζεσαι. Ζητάς τα πάντα από τον εαυτό σου και τη μοτοσικλέτα σου. Η M RR έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτόν τον σκοπό. Με ελάχιστες κινήσεις μπορείς να την ετοιμάσεις για αγωνιστική χρήση.

Θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι ορισμένα εξαρτήματα δεν είναι εγκεκριμένα για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν μόνο στην αγωνιστική πίστα.

M Datalogger με GPS Laptrigger*

Το M Datalogger επιτρέπει την αυτόματη καταγραφή των χρόνων γύρων χάρη στις προεπιλεγμένες γραμμές εκκίνησης/τερματισμού σε πάνω από 300 πίστες αγώνων σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, καταγράφονται 80 παράμετροι οδήγησης και αποθηκεύονται σε USB stick. Έτσι μπορείς να αναλύσεις και να βελτιώσεις τους προσωπικούς σου χρόνους, στροφή με στροφή.

*Race Only. Μόνο για χρήση σε πίστες αγώνων. Χωρίς έγκριση για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Κιτ καλύμματος M*

Όποιος προετοιμάζει τη μοτοσικλέτα του για την πίστα, χρειάζεται τον καθρέφτη εξίσου λίγο όσο τη βάση στερέωσης της πινακίδας κυκλοφορίας. Με τα υψηλής ποιότητας καλύμματα του κιτ καλύμματος M της BMW Motorrad, μπορείτε να κλείσετε με ακρίβεια τις οπές στο αμάξωμα που δημιουργήθηκαν κατά την αποσυναρμολόγηση. Και το μπροστινό κάλυμμα σταθεροποιείται ξανά με βέλτιστο τρόπο.

*Race Only. Μόνο για χρήση σε πίστες αγώνων. Χωρίς έγκριση για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Γρίλια ψυγείου

Η γρίλια ψυγείου της BMW Motorrad προστατεύει το ψυγείο από τα υπολείμματα γόμας ελαστικών στην πίστα και τα χτυπήματα από χαλίκια. 

Κουβέρτα ελαστικών M

Οι κουβέρτες ελαστικών M εξασφαλίζουν την ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας, τόσο των σπορ ελαστικών δρόμου όσο και των αγωνιστικών ελαστικών σλικ. Έτσι αυξάνεται η διάρκεια ζωής των ελαστικών, η πρόσφυση και ο ρυθμός οδήγησης. Για κορυφαία διασκέδαση από το πρώτο κιόλας μέτρο.

Για τη λειτουργία των κουβερτών ελαστικών M απαιτείται επιπλέον το σταντ και οι υποδοχές σταντ.

Για τους επαγγελματίες των αγώνων

Η πίστα της ζωής σου

Αυθεντικός αέρας αγώνων: Εάν η αγωνιστική πίστα υπαγορεύει τους ρυθμούς της ζωής σου, τότε τα εξαρτήματα M Performance Race Parts είναι για σένα η ιδανική επιλογή. Οι μετατροπές αύξησης της ισχύος διατίθενται από το BMW Motorrad Motorsport Race Support. Με αυτές, η M RR γίνεται μία αγωνιστική μοτοσικλέτα χωρίς έγκριση δρόμου.

Κινητήρας KIT*

Οι κινητήρες κιτ συναρμολογούνται στο εργοστάσιο του Βερολίνου με τα ίδια εξαρτήματα, από τους ίδιους ειδικούς και με την ίδια ακρίβεια όπως και όλοι οι εργοστασιακοί κινητήρες για τις μοτοσικλέτες WorldSBK και FIM EWC. Αποδίδουν κορυφαία ισχύ που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Επιπλέον, διατίθενται σε διαφορετικά επίπεδα ισχύος για τις αντίστοιχες απαιτήσεις των διαφόρων κανονισμών.

*Race Only. Μόνο για χρήση σε πίστες αγώνων. Χωρίς έγκριση για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Ηλεκτρονικό σύστημα KIT*

Με τα πακέτα ηλεκτρονικού συστήματος μπορείς να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις στην αγωνιστική πίστα. Το ολοκληρωμένο σύστημα Plug-and-Play προσφέρει διάφορες δυνατότητες ρύθμισης, όπως έλεγχο πρόσφυσης, έλεγχο wheelie, φρένο κινητήρα και πολλά άλλα. Επιπλέον, αυξάνει την ασφάλεια με τις ενδείξεις προειδοποίησης και τις δυνατότητες διάγνωσης. Ένα ακόμα πλεονέκτημα: Μόλις σημειωθεί πρόοδος στα βασικά πεδία εφαρμογής, αυτή μεταφέρεται σχεδόν αμέσως στις εκδόσεις των πελατών χάρη στον υψηλό βαθμό δικτύωσης της υποστήριξης.

*Race Only. Μόνο για χρήση σε πίστες αγώνων. Χωρίς έγκριση για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Εσύ αποφασίζεις από πού θα ξεκινά ο διάδρομος των pit

Μοκέτα μοτοσικλέτας

Μοκέτα μοτοσικλέτας

Ένα ιδιαίτερο σημείο για τη δική σου μοτοσικλέτα: η μοκέτα μοτοσικλέτας κερδίζει τις εντυπώσεις με την ελκυστική της σχεδίαση και παράλληλα προστατεύει το δάπεδο από τα λάδια και τα καύσιμα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η αντιολισθητική και πυρίμαχη σύνθεση υλικών. Το πρακτικό υπόστρωμα έχει διαστάσεις 250 x 105 cm.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπορ σταντ με υποδοχές σπορ σταντ M

Σπορ σταντ με υποδοχές σπορ σταντ M

Με τα σπορ σταντ μπορείς να στηρίξεις γρήγορα και με ασφάλεια τη μοτοσικλέτα σου στον μπροστινό και τον πίσω τροχό.

Ο φρεζαρισμένος και διπλά ανοδιωμένος αλουμινένιος τανυστήρας αλυσίδας M με υποδοχή για σταντ, προσδίδει στη μοτοσικλέτα μία ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμόρφωσε τη δική σου M RR

Είτε για την αγωνιστική πίστα είτε για τον δρόμο. Διαμόρφωσε τη δική σου μοναδική M RR.

Διαμόρφωσέ την τώρα
spinner