Φόρμα M Pro Race Comp

Κορυφαίες επιδόσεις για πραγματικούς πρωταθλητές

Ο σφυγμός σου: επιταχύνει. Τα μάτια σου: Ματιά στο τούνελ - μόνο ο στόχος στο στόχαστρο. Ένα με το σώμα σου: η φόρμα M Pro Race Comp. Εξελιγμένη για εξαιρετικές επιδόσεις στην πίστα αγώνων. Τα χρώματα M Motorsport υποδεικνύουν τι μπορεί να κάνει. Οι μελετημένες λεπτομέρειες και τα υλικά υψηλής τεχνολογίας σού χαρίζουν ασφάλεια. Ταυτόχρονα είναι άνετη και αεροδυναμική. Ακατάλληλο για ερασιτέχνες: εσύ καθορίζεις τη μοναδική σχεδίαση.

Με ασφάλεια για κορυφαίες επιδόσεις

Τα χιλιοστά μας για τα χιλιοστά του δευτερολέπτου σου. Το πάχος και η υψηλή αντοχή στην τριβή του δέρματος μοσχαριού nappa (διατίθεται προαιρετικά με δέρμα καγκουρό) σου χαρίζουν ασφάλεια. Οι πολυάριθμες λεπτομέρειες ενισχύουν αυτή την αίσθηση. Με την πρώτη ματιά αυτές είναι τα προστατευτικά στους ώμους, τους αγκώνες, τους γοφούς και τα γόνατα της κατηγορίας προστασίας AAA. Με τη δεύτερη ματιά θα ανακαλύψεις την υποδοχή για το προστατευτικό πλάτης με δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης. Μπορείς, αν θέλεις, να επιλέξεις και το προστατευτικό θώρακα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το masterpiece μας για τους καλύτερους χρόνου σου

Κάθε λεπτομέρεια στο M Pro Race Comp έχει σχεδιαστεί για να σε προστατεύει και να αυξάνει τις επιδόσεις σου. Αλλά μόνο με τις δυνατότητες εξατομίκευσης μπορείς να μετατρέψεις τη μονοκόμματη φόρμα σε κάτι το μοναδικό - έτσι θα ξέρουν και οι συνάδελφοί σου στην ομάδα ότι ανήκει μόνο σε σένα. Με το Made-to-Measure έχεις στη διάθεσή σου αμέτρητες επιλογές διαμόρφωσης: από τις διαστάσεις και τα υλικά, τα χρώματα και την επιλογή του λογότυπου μέχρι και την εκτύπωση του ονόματος σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς είναι το M Pro Race Comp σου;

Διαμόρφωσε τη δική σου, εξατομικευμένη φόρμα αγώνων στο εργαλείο διαμόρφωσης και ζήτησε να σου στείλουμε την προσωπική σου προσφορά.

Διαμόρφωσέ την τώρα external-link-arrow-slim

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου

spinner