* Διαθέσιμη από την άνοιξη του 2020

ΦΟΡΜΑ XRIDE ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ XRIDE PRO.

Εξαιρετική απόδοση στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

Οδηγική απόλαυση, περιέργεια για την επόμενη στροφή, προσμονή για τα επόμενα χιλιόμετρα. Εάν το σύνθημά σου είναι #neverstopchallenging, τότε η νέα φόρμα XRide είναι η ιδανική επιλογή για εσένα: Προσφέρει ανά πάσα στιγμή ολοκληρωμένη προστασία και κορυφαία άνεση για να απολαμβάνεις τη σπορ οδηγική αίσθηση.

Με τη στενή εφαρμογή και την εντυπωσιακή σχεδίασή της, θα κλέψεις σίγουρα την παράσταση. 

 

Το αντρικό μπουφάν XRide περιορισμένης έκδοσης, 1.500 τεμαχίων, μαγνητίζει τα βλέμματα. Γι’ αυτό, φροντίζει το λευκό δέρμα μοσχαριού στα μανίκια και τα προστατευτικά τριβής από συνδυασμό μετάλλου-συνθετικού υλικού στους ώμους. 

 

Κοινό χαρακτηριστικό: στη φόρμα XRide και το μπουφάν XRide Pro το μεγάλο ποσοστό του ελαστικού υλικού προσφέρει μέγιστη ελευθερία κινήσεων, ενώ οι έξυπνες λεπτομέρειες εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα που αναζητάς – τόσο στις σύντομες εξορμήσεις όσο και στις περιπέτειες διαρκείας. Βγες μπροστά και δείξε ποιος πραγματικά είσαι.

ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Η ΦΟΡΜΑ XRIDE ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Η ΦΟΡΜΑ XRIDE ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Είτε στη σπορ οδήγηση σε στροφές είτε στην περιπέτεια μεγάλων αποστάσεων – με τη φόρμα XRide θα είσαι πάντα έτοιμος για όλα. Για τη δική σου προστασία, κατασκευάζεται από ανθεκτικό στις πτώσεις δέρμα. Η κατασκευή Ergonomic Concept της φόρμας XRide σου προσφέρει την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεσαι, για να μπορείς να τοποθετείσαι σωστά σε κάθε στροφή και να καλύπτεις γρήγορα τα χιλιόμετρα. Η φόρμα XRide έχει στενή εφαρμογή, όμως το υψηλό ποσοστό σε ελαστικό υλικό σού προσφέρει κορυφαία άνεση χρήσης. Η άνετη αίσθηση ενισχύεται και από το ελαστικό ύφασμα στους ώμους και τα μανίκια, καθώς και από τα ανοίγματα σε συγκεκριμένα εργονομικά σημεία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Το σύστημα AirVent στο μπροστινό μέρος του μπουφάν XRide και το ύφασμα 3D στην πλάτη φροντίζουν για άριστο κλίμα.

Όμορφη εμφάνιση και στη διάθεσή σου όταν τα χρειαστείς: το εξωτερικό μπουφάν και παντελόνι της φόρμας XRide. Μπορείς να τα τυλίξεις και να τα μεταφέρεις στη θήκη πλάτης της φόρμας XRide. Όταν αλλάξει ο καιρός μπορείς να τα φορέσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η αδιάβροχη κουκούλα στον γιακά του μπουφάν σε προστατεύει από τη βροχή και τον αέρα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΤΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΤΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ.

Έξυπνη σχεδίαση, 100% οδηγική απόλαυση. Η XRide έχει φτιαχτεί από αναβάτες σαν κι εσένα: Η XRide δεν έχει κάτι που δεν χρειάζεται, αλλά όλα όσα επιθυμείς καθ' οδόν. 

Φόρεσε τη φόρμα και κατάκτησε τους δρόμους: Με τους προρυθμισμένους ελαστικούς ιμάντες εξοικονομείς χρόνο και εξασφαλίζεις τη σωστή εφαρμογή στα μανίκια και τη μέση. Το πρωτοποριακό σύστημα AirVent επιτρέπει την άριστη κυκλοφορία του αέρα. Για μακρινές αποστάσεις και για σύντομες εξορμήσεις: οι καλυμμένες μπροστινές τσέπες προσφέρουν χώρο για όλα όσα θες να έχεις κοντά σου.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΟΥΦΑΝ XRIDE PRO.

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.

Κυνηγάς κάθε στροφή, πάντα στην αναζήτηση της ιδανικής γραμμής. Ο παλμός σου επιταχύνει – και όχι μόνο ο δικός σου: Το αντρικό μπουφάν XRide Pro περιορισμένης έκδοσης, 1.500 τεμαχίων, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Το λευκό δέρμα μοσχαριού στα μανίκια τονίζει τη σπορ εμφάνιση, ενώ τα προστατευτικά τριβής από μέταλλο και συνθετικό υλικό στους ώμους με το λογότυπο BMW Motorrad αποτελούν πρόσθετες λεπτομέρειες. Είσαι έτοιμος για το μπουφάν XRide Pro;

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ XRIDE.

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Αρχικά, οι σχεδιαστές μας είχαν την ιδέα να διαμορφώσουν τα σημεία έντονων κινήσεων, όπως τα χέρια, οι ώμοι και τα γόνατα, με ξεχωριστά στοιχεία, ενσωματωμένα ή προσαρτημένα. Στόχος τους ήταν να απλοποιήσουν την προστασία, ώστε να εξασφαλίζεται η ελευθερία κινήσεων κατά τη σπορ οδήγηση. Με ποιον τρόπο όμως; Η λύση: Εφαρμόζοντας ένα είδος τεχνικής με ιμάντες, τυλίξαμε τα σημεία της φόρμας που απαιτούν προστασία – στη δική μας περίπτωση με δέρμα – και απομονώσαμε μεμονωμένα σημεία, ώστε να διασφαλίζεται η ελευθερία κινήσεων. Έτσι προέκυψε το «Ergonomic Concept» και η τελική σχεδίαση της φόρμας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«
Όποιος τη χρησιμοποιήσει, θα την αγαπήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή – με το ύφασμα 3D και την εγχάρακτη δομή επιτυγχάνεται η φυσική κυκλοφορία του αέρα. »

Υπεύθυνος προϊόντος BMW Motorrad

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΡΟ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΡΟ.

Η ευθεία τερματισμού ήταν πλέον μπροστά μας, όμως είχαμε ακόμα αρκετή δουλειά. Σημαντικό για εμάς ήταν να βρούμε μια καινοτόμο και ταιριαστή εμφάνιση για τη φόρμα. Δοκιμάσαμε διάφορες υφές και ποιότητες. Στο τέλος, επιλέξαμε ένα δέρμα με τεχνική υφή. Σειρά είχαν τώρα οι δοκιμές της XRide: Δοκιμές αντοχής στην πλύση και τις καιρικές συνθήκες, δοκιμές σταθερότητας των χρωμάτων στο φως, δοκιμές από αναβάτες και φινίρισμα με τα γραφικά και τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει - ακόμα κι εσένα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ XRIDE.

Λείπει κάτι ακόμα για την περιπέτειά σου; Το κράνος, οι μπότες ή τα γάντια; Εδώ θα βρεις όλα τα προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τη φόρμα XRide.

ΚΡΑΝΟΣ STREET X.

Με αυτό το κράνος με αδιαβάθμητα ρυθμιζόμενο σκιάδιο ηλιοπροστασίας, μπορείς να προσαρμοστείς αμέσως στις αλλαγές των συνθηκών φωτισμού. Ο καλός αερισμός κρατά δροσερό το κεφάλι, ενώ η διπλή ζελατίνα εξασφαλίζει άριστη ορατότητα – η ιδανική επιλογή για τον αυτοκινητόδρομο, το επαρχιακό οδικό δίκτυο και τους δρόμους της πόλης.

ΓΑΝΤΙΑ PRORACE.

Τα ιδανικά γάντια για αυτούς που προτιμούν το σπορ στιλ. Η μεγάλη ελευθερία κινήσεων, η κορυφαία ασφάλεια και η άριστη αίσθηση αφής στη γρήγορη οδήγηση ολοκληρώνουν αυτά τα γάντια.

ΜΠΟΤΕΣ PRORACE.

Αυτές οι μπότες δεν είναι μόνο αδιάβροχες, αλλά επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα και προσδίδουν εντυπωσιακή αγωνιστική εμφάνιση. Επιπλέον, θα σε κερδίσουν με τις πολλές πρακτικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τα προστατευτικά τριβής από πλαστικό στις φτέρνες και τα πλαϊνά ή η εσωτερική πλευρά του κορμού από μαλακό δέρμα.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

spinner