Συλλογή Ride

Φόρμα ProRace

φορμα PRORACE.

μεγιστη αποδοση για πραγματικους μοτοσικλετιστες.

Όταν η μοτοσικλέτα σου έχει ζεσταθεί, χρειάζεται να είσαι δροσερός – και αυτό διασφαλίζεται με την σωστή αγωνιστική φόρμα. Η φόρμα ProRace σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να ικανοποιηθούν οι υψηλές απαιτήσεις σου. Σου δίνεται μέγιστη ελευθερία κινήσεων και χαρακτηριστικά ασφαλείας που είναι απαραίτητα για αγώνες. Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσεις την φόρμα αποκλειστικά στα μέτρα σου . Με αυτόν τον τρόπο έχεις την ευκαιρία να το προσαρμόσεις τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου - και να αναδείξεις την προσωπικότητά σου στον αγωνιστικό χώρο. 

Ποιότητα, ασφάλεια και σπορ χαρακτήρας.

Ποιότητα, ασφάλεια και σπορ χαρακτήρας.

Η φόρμα ProRace δεν ανταποκρίνεται μόνο στις υψηλότερες αθλητικές απαιτήσεις, είναι επίσης κορυφαία όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια. Το κύριο τμήμα από δέρμα αγελάδας nappa (προαιρετικά και δερμάτινο καγκουρό) προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ασφαλείας με προστατευτικά στους ώμους, τους αγκώνες, τους γοφούς και τα γόνατα. Για να προστατεύσεις την πλάτη σου, η BMW Motorrad προσφέρει ένα ξεχωριστό προστατευτικό κάλυμμα ή προστατευτικό γιλέκο. Το πίσω τμήμα εξασφαλίζει τέλεια αεροδυναμική, ενώ τα προστατευτικά γονάτου και οι ολισθητήρες στους βραχίονες και στους ώμους σε βοηθούν επίσης να οδηγήσεις στο όριο. Για να μην ιδρώσεις καθώς αγωνίζεσαι για το κορυφαίο σημείο στις θερμές μονομαχίες μοτοσικλέτας, το 3D πλεκτό ύφασμα στο πίσω τμήμα και τα διάτρητα δερμάτινα πάνελ στους βραχίονες, το στήθος και τους μηρούς παρέχουν εξαιρετικό αερισμό. Φυσικά, η ProRace είναι πιστοποιημένη με CE και πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το στυλ σου είναι μοναδικό, το ίδιο και η φόρμα σου.

Με την φόρμα σου, κάνεις μια σαφή δήλωση - και ξεχωρίζεις από τους άλλους μοτοσικλετιστές. Μπορείς να αποφασίσεις το χρώμα της δικής σου ProRace, να προσθέσεις περισσότερα προστατευτικά, το όνομά σου, το προσωπικό σου λογότυπο και να επιλέξεις ανάμεσα σε δέρμα αγελάδας ή δέρμα καγκουρό. Μπορείς επίσης να την προσαρμόσεις ακριβώς στο σωματότυπο σου με βάση τις αναλογίες σου και να λάβεις μία μοναδική αγωνιστική φόρμα στα μέτρα σου. Έτσι, είσαι σίγουρος: Αυτό το κοστούμι είναι μοναδικό – όσο μοναδικός είσαι και εσύ.  

ProRace Made-to-Measure: κατασκευασμένη για εσένα.

Μία φόρμα, χιλιάδες χρωματικές επιλογές.

Βάλε χρώμα στο παιχνίδι: με την φόρμα ProRace, αποφασίζεις πως θα εμφανιστείς στον αγωνιστικό χώρο. Επίλεξε ανάμεσα στα πολλά χρώματα και στις σχεδιαστικές επιλογές που σου παρέχονται μέσα από την διαμόρφωση.  

Προστασία.

Μέσω της διαμόρφωσης μπορείς να επιλέξεις την κατάλληλη προστασία για εσένα. 

Το όνομα σου στην δική σου ProRace.

Θέλεις να βεβαιωθείς ότι όλοι γνωρίζουν με ποιον έχουν να τα βάλουν; Γι’ αυτό το λόγο σου δίνεται η δυνατότητα, να βάλεις το όνομα σου στην δική σου ProRace φόρμα.  

Βάλε το Logo που σου ταιριάζει.

Δείξε από ποια ομάδα προέρχεσαι. Στη διαμόρφωση, μπορείς να επιλέξεις το Logo που θες να έχει η φόρμα σου.  

Υλικά.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα δέρμα αγελάδας, πάχους 1.3mm , το οποίο έχει μια καλή ισορροπία αντοχής στην τριβή ή σε δερμάτινο καγκουρό με πάχος 1,0mm (με επιπλέον χρέωση), το οποίο είναι ελαφρύτερο και έχει μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση και τη τριβή.  

Μία φόρμα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.

Η φόρμα Pro Race δεν λέγεται τυχαία "Made to Measure" . Πιο συγκεκριμένα μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου φόρμα ακριβώς στα μέτρα σου. 

Δημιουργησε την δικη σου φορμα

Συνδύασε την ProRace σου.

Χρειάζεσαι τις κατάλληλες μπότες, γάντια και το κατάλληλο κράνος για κάθε γρήγορη βόλτα σου. Εδώ θα βρείς τα προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με την ProRace φόρμα σου.

Κράνος Race.

Με αυτό το κράνος σου παρέχεται εξαιρετικά μεγάλο οπτικό πεδίο και μπορείς να επικεντρωθείς πλήρως στην πίστα και να αντιδράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται σαν αστραπή.

Γάντια ProRace.

Σου παρέχεται ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας προστασία και άνεση.

Μπότες ProRace.

Αυτές οι μπότες απευθύνονται σε αναβάτες με χαρακτηριστικά αθλητή. Οι πλαστικοί μηχανισμοί αλέσεως του πέλματος και της πτέρνας, ένας ανατομικά διαμορφωμένος προστατευτικός κορμός και ο εσωτερικός ενισχυτικός άξονας προσφέρουν επιπλέον προστασία και σταθερότητα.

Η απολυτη motorsport μοτοσικλετα.

επιπλεον αξεσουαρ

spinner