* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €218 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (C 650 Sport) €12.350, με προκαταβολή €4.075, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €3.310, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.706, προστασία δανείου €156, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €10.138, συνολικό ποσό καταβολής €15.417, ΣΕΠΠΕ 6,14%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Το C 650 Sport.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ευελιξια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Η νέα BMW C 650 Sport είναι ιδανική για την καθημερινή ζωή στην πόλη και μετατρέπει ακόμη και την καθημερινή μετακίνηση στη δουλειά σε ευχάριστη εμπειρία. Ο ισχυρός 44 kW (60 hp) δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας, που μπορεί να υπερηφανεύεται για την τελική ταχύτητα 180 km/h σας επιτρέπει να μετακινείστε από το σημείο Α στο Β γρήγορα και άνετα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός με σαφή εστίαση στο δυναμισμό τονίζει τις σπορ βλέψεις του scooter. Το νέο σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα όχι μόνο δημιουργεί πιο ελκυστική εμφάνιση, αλλά προκαλεί επίσης ακόμη πιο εντυπωσιακό ήχο. Και το λεπτό, ευκίνητο πλαίσιο σας επιτρέπει να στρίβετε με ευκολία και να ελίσσεστε μέσα από τα στενά ανοίγματα στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης.

Η σχεδιαση του C 650 Sport

Επίλεξε το στυλ σου.

Έχεις την επιλογή – το C 650 Sport είναι διαθέσιμο σε τρεις ελκυστικές χρωματικές παραλλαγές: Austin Yellow metallic, Black Storm metallic και Style HP.

Austin Yellow metallic

Δίνει στην C 650 Sport δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση με τις επιφάνειες σε οπτική αντίθεση.

Black Storm metallic

Σε συνδυασμό με την αντίθεση των χρωματικών τόνων, αναδύεται ένα αρμονικό σχέδιο χρωμάτων.

Style HP

Ο χρωματισμός Style HP σε Light White / Racing Blue metallic / Racing Red δίνει μια sport εμφάνιση στο C 650 Sport.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Μοντέρνα εμφάνιση.

Η σχεδίαση της C 650 Sport στοχεύει φανερά σε δυναμική, μοντέρνα εμφάνιση. Το επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος δίνει στο maxi scooter μια ιδιαίτερα σπορ εικόνα. Τα νέα καλύμματα του τιμονιού με το γυαλιστερό μεσαίο τμήμα και χρωμιωμένες λεπτομέρειες κάνει το maxi scooter εξαιρετικά ελκυστικό στο μάτι. Λεπτομέρειες όπως το κλείδωμα της θήκης αποθήκευσης με την υψηλής ποιότητας χρωμίωση, οι νέες ραφές της σέλας και η νέα επιγραφή του μοντέλου C 650 Sport ενισχύσει περαιτέρω την εμφάνιση. Τα πάντα επάνω στην C 650 Sport εκφράζουν ευκινησία και δυναμισμό.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος εν σειρα κινητηρας

60
HP (44 kW) στις 7.750 σ.α.λ.
180
km/h μέγιστη ταχύτητα
647
cc κυβισμός
4,6
l κατανάλωση ανά 100 km βάσει WMTC
Υδρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας

Πανίσχυρη κατασκευή.

Πανίσχυρη κατασκευή.

Ο δυναμικός και ισχυρός υδρόψυκτος, εν σειρά, δικύλινδρος κινητήρας με 63 Nm, 44 kW (60 hp) και τελική ταχύτητα 180 km/h δηλώνει ότι η C 650 Sport θα σε μεταφέρει με αξιοπιστία οπουδήποτε θέλεις να πας.

Χάρη στον επανασχεδιασμένο συμπλέκτη και το κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT, το scooter επιταχύνει τώρα καλύτερα σε χαμηλότερες στροφές, όπως σε φανάρια.

Μια έκδοση μειωμένης ισχύος με 35 kW (48 hp) διασφαλίζει ότι οι κάτοχοι αδειών οδήγησης της ΕΕ κάτω των 25 ετών μπορούν επίσης να απολαύσουν την οδήγηση της C 650 Sport.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα εμφάνιση. Ισχυρός ήχος.

Νέα εμφάνιση. Ισχυρός ήχος.

Η C 650 Sport έχει νέο σύστημα εξάτμισης κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Δεν έχει μόνο πολύ σπορ εμφάνιση, αλλά είναι επίσης πολύ ελαφρύτερη και έχει χαμηλότερα επίπεδα εκπομπών και θορύβου από το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, αποδίδει πιο γεμάτο και δυναμικό ήχο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο του C 650 Sport

Τα καλυτερα σημεια του C 650 Sport

Μπροστινό μέρος μικρών διαστάσεων.
C 650 Sport μπροστινό μέρος μικρών διαστάσεων
Υψηλής ποιότητας επιφάνειες.
C 650 Sport επιφάνειες υψηλής ποιότητας
Ταμπλό οργάνων πολλών λειτουργιών
C 650 Sport ταμπλό οργάνων
Πολλές ελκυστικές λεπτομέρειες.
C 650 Sport λεπτομέρειες
Βελτιωμένο κεντρικό σταντ.
C 650 Sport βελτιωμένο κεντρικό σταντ
Νέος σιγαστήρας.
C 650 Sport σιγαστήρας
Πίσω μέρος με νέο σχεδιασμό.
C 650 Sport πίσω μέρος
Γερή κατασκευή πίσω στηρίγματος.
C 650 Sport γερή κατασκευή πίσω στηρίγματος

Σπορ και άνετη στην πόλη.

Σπορ και άνετη στην πόλη.

Το C 650 Sport κερδίζει επίσης σε άνεση, χάρη σε προαιρετικά εξαρτήματα, όπως θερμαινόμενα Grips και θερμαινόμενη σέλα. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, που χωρά εύκολα δύο κράνη μοτοσικλέτας, ψώνια ή τσάντες, είναι άλλο ένα μπόνους.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABS και ASC στο βασικό εξοπλισμό.

Η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την πέδηση και την επιτάχυνση.
Η C 650 Sport θέτει ήδη πρότυπα με το BMW Motorrad ABS στο βασικό εξοπλισμό. Τώρα διαθέτει και ένα πλήρως λειτουργικό ASC, που έρχεται επίσης στο βασικό εξοπλισμό. Το ASC βελτιώνει την ασφάλεια του αναβάτη, ειδικά σε απρόβλεπτες οδικές συνθήκες, επεμβαίνοντας ενεργά στο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα όταν χρειάζεται.

Νέα ρύθμιση ελατηρίων και αμορτισέρ.

Νέα, πιο βολική ρύθμιση.
Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις της C 650 Sport έχουν επανασχεδιαστεί εξαρχής. Η διαδρομή των ελατηρίων του πιρουνιού και του πίσω ελατηρίου έχει μειωθεί κατά 10%. Έτσι το όχημα αποκτά καλύτερη απόκριση χειρισμού χωρίς να περιορίζεται η ευστάθεια.

Αυτόματο φως ημερήσιας οδήγησης.

Διασφαλίζει αυτόματα τον καλύτερο φωτισμό.
Τα φώτα ημερήσιας οδήγησης προσαρμόζονται αυτόματα στο περιβάλλον. Κατά την είσοδο και έξοδο από μία σήραγγα, για παράδειγμα, ενεργοποιούνται αυτόματα τα φώτα πορείας και αντίστροφα. Ο αναβάτης δεν χρειάζεται πλέον να ενεργοποιεί χειροκίνητα τα φώτα. Αυτό επιτρέπει στον αναβάτη να επικεντρώνεται πλήρως στην οδήγηση.
Βελτιωμένο κεντρικό σταντ.

Ευκολότερη τοποθέτηση στο σταντ.
Τώρα το C 650 Sport μπορεί να στηριχθεί πιο εύκολα στο κεντρικό σταντ. Το σταντ έχει επιμηκυμένη μπάρα στήριξης με βελτιστοποιημένη θέση. Αυτό μειώνει τη δύναμη που απαιτείται για την τοποθέτηση του scooter στο σταντ κατά 30%.

Για περισσοτερη εξατομικευση

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Η πλούσια γκάμα ειδικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad ολοκληρώνει αυτό το μελετημένο ηλεκτροκίνητο maxi scooter.

Μαθε περισσοτερα

Με ενα Maxi Scooter στη Μαδριτη

C 650 Sport αξεσουαρ

Αισθημα Maxi-Scooter που φοριεται

Ρουχισμός από τη BMW Motorrad.

Η ενδυμασία και ο εξοπλισμός που ταιριάζουν απόλυτα στο maxi-scooter – έτσι ώστε να είστε καλυμμένοι και ως προς τη μόδα, αλλά ως προς τη λειτουργικότητα.

Βρες εναν Επισημο Εμπορο BMW Motorrad

Αλλα μοντελα urban mobility

spinner