Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.
* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €226 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (C 650 GT) €12.850, με προκαταβολή €4.240, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €3.444, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.746, προστασία δανείου €162, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €10.518, συνολικό ποσό καταβολής €16.001, ΣΕΠΠΕ 6,09%.

Το BMW C 650 GT.

ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το BMW C 650 GT είναι το τελευταίο και πιο πολυτελές maxi scooter της BMW Motorrad. Το στιλάτο και αεροδυναμικό περίγραμμά του τονίζει τον κομψό χαρακτήρα του. Το ολόσωμο φέρινγκ, η άνετη σέλα και η ψηλή ζελατίνα σου επιτρέπουν να καλύψεις μεγάλες αποστάσεις με άνεση - ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος σου επιτρέπει να αποθηκεύεις εύκολα τα ψώνια σου, τις αποσκευές σου ή έως και δύο κράνη. Ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι η προαιρετική υποβοήθηση πλευρικής ορατότητας (SVA, Side View Assist). Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε αστικό περιβάλλον, καθώς σε προειδοποιεί για οχήματα που πλησιάζουν στο τυφλό σημείο σου σε ταχύτητες έως 80 km/h.

Η σχεδιαση του C 650 GT

Επίλεξε το στυλ σου.

Έχεις την επιλογή – το C 650 GT είναι διαθέσιμο σε τρεις ελκυστικές χρωματικές παραλλαγές: Hockenheim Silver metallic, Black Storm metallic και Option 719 Sparkling Storm metallic.

Hockenheim silver metallic

Τραβά την προσοχή και τονίζει τη μοντέρνα σχεδίασή του.

Black Storm metallic

Τονίζει τον κομψό χαρακτήρα του Scooter.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Μαγνητίζει τα βλέμματα όσων περνούν δίπλα της.

Η νέα C 650 GT διαθέτει ξεχωριστό και μοντέρνο πίσω μέρος με ελκυστική εμφάνιση και ανανεωμένο πίσω φως. Λεπτομέρειες όπως το λογότυπο "GT" ραμμένο στη σέλα και το νέο κάλυμμα για το τιμόνι με γυαλιστερό κεντρικό τμήμα και χρωμιωμένες λεπτομέρειες τονίζουν τον ιδιαίτερα προηγμένο και πολυτελή χαρακτήρα της C 650 GT. Οι υψηλότεροι καθρέπτες πάλλονται λιγότερο και παρέχουν καλύτερη ορατότητα πίσω σου.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος εν σειρα κινητηρας

60
HP (44 kW) στις 7.750 σ.α.λ.
180
km/h μέγιστη ταχύτητα
647
cc κυβισμός
4,6
l κατανάλωση ανά 100 km βάσει WMTC
Υδρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας

Πανίσχυρη κατασκευή.

Πανίσχυρη κατασκευή.

Ο δυναμικός και ισχυρός υδρόψυκτος εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας που αποδίδει 63 Nm, 44 kW (60 hp) και μέγιστη ταχύτητα 180 km/h κάνει το scooter ευέλικτο όχημα για την πόλη και ισχυρό σύντροφο για μακρινά ταξίδια.

Χάρη στον επανασχεδιασμένο συμπλέκτη και το κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT, το scooter επιταχύνει τώρα καλύτερα σε χαμηλότερες στροφές, όπως σε φανάρια.

Μια έκδοση μειωμένης ισχύος με 35 kW (48 hp) διασφαλίζει ότι οι κάτοχοι αδειών οδήγησης της ΕΕ κάτω των 25 ετών μπορούν επίσης να απολαύσουν την C 650 GT.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα εμφάνιση. Ισχυρός ήχος.

Νέα εμφάνιση. Ισχυρός ήχος.

Η C 650 GT έχει νέο σύστημα εξάτμισης κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει ιδιαίτερη εμφάνιση και χαμηλότερο βάρος και εκπέμπει λιγότερους ρύπους και θόρυβο. Επιπλέον, αποδίδει πιο γεμάτο και δυναμικό ήχο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της C 650 GT

Τα καλυτερα σημεια της C 650 GT

Μπροστινό μέρος μικρών διαστάσεων.
C 650 GT μπροστινό μέρος
Νέα καλύμματα τιμονιού.
C 650 GT καλύμματα τιμονιού
Υψηλής ποιότητας ταμπλό οργάνων.
C 650 GT ταμπλό οργάνων
Πολλές ελκυστικές λεπτομέρειες.
C 650 GT λεπτομέρειες
Βελτιωμένο κεντρικό σταντ.
C 650 GT κεντρικό σταντ
Νέος σιγαστήρας.
C 650 GT σιγαστήρας
Κομψό πίσω μέρος.
C 650 GT πίσω μέρος
Πλούσιος αποθηκευτικός χώρος.
C 650 GT αποθηκευτικός χώρος

Άνεση μέσα στην πόλη.

Άνεση μέσα στην πόλη.

Η C 650 GT είναι το πιο πολυτελές maxi scooter της BMW Motorrad. Τώρα μπορείς να οδηγείς με επιπλέον άνεση χάρη στο ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και σε προαιρετικά εξαρτήματα, όπως θερμαινόμενα Grips και σέλα. Το scooter διαθέτει επίσης τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο στην κατηγορία του, αόρατα ενσωματωμένο στην επιμηκυμένη σιλουέτα του.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Side View Assist (SVA, υποβοήθηση πλευρικής ορατότητας)

Δες τι συμβαίνει γύρω σου.
Ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι η προαιρετική υποβοήθηση πλευρικής ορατότητας (SVA, Side View Assist). Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε αστικό περιβάλλον, καθώς σας προειδοποιεί για οχήματα που πλησιάζουν στο τυφλό σημείο σου σε ταχύτητες έως 80 km/h.

ABS και ASC στο βασικό εξοπλισμό.

Η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την πέδηση και την επιτάχυνση.
Εκτός από το ABS (σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχού), ο βασικός εξοπλισμός του C 650 GT περιλαμβάνει τώρα και το λειτουργικά ώριμο σύστημα ASC (σύστημα ελέγχου ολίσθησης). Το ASC βελτιώνει την ασφάλεια του αναβάτη, ειδικά σε απρόβλεπτες οδικές συνθήκες, επεμβαίνοντας ενεργά στο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα όταν χρειάζεται. Αποτρέπει την απώλεια πρόσφυσης του πίσω τροχού, για παράδειγμα, στην οδήγηση με βροχή.

Νέα ρύθμιση ελατηρίων και αμορτισέρ.

Νέα, πιο βολική ρύθμιση.
Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις της C 650 GT έχουν επανασχεδιαστεί εξαρχής. Η διαδρομή των ελατηρίων του πιρουνιού και του πίσω ελατηρίου έχει μειωθεί κατά 10%. Έτσι το όχημα αποκτά καλύτερη απόκριση ελέγχου χωρίς να περιορίζεται η ευστάθεια.
Αυτόματο φως ημερήσιας οδήγησης.

Διασφαλίζει αυτόματα τον καλύτερο φωτισμό.
Τα φώτα ημερήσιας οδήγησης προσαρμόζονται αυτόματα στο περιβάλλον. Κατά την είσοδο και έξοδο από μία σήραγγα, για παράδειγμα, ενεργοποιούνται αυτόματα τα φώτα πορείας και αντίστροφα. Ο αναβάτης δεν χρειάζεται πλέον να ενεργοποιεί χειροκίνητα τα φώτα. Αυτό επιτρέπει στον αναβάτη να επικεντρώνεται πλήρως στην οδήγηση.
Βελτιωμένο κεντρικό σταντ.

Ευκολότερη τοποθέτηση στο σταντ.
Τώρα η C 650 GT μπορεί να στηριχθεί πιο εύκολα στο κεντρικό σταντ. Ο μηχανισμός του κεντρικού σταντ έχει επανασχεδιαστεί, μειώνοντας την απαιτούμενη δύναμη για τη στήριξη του scooter κατά 30%.

C 650 GT αξεσουαρ

Αισθημα Maxi-Scooter που φοριεται

Ρουχισμός από τη BMW Motorrad.

Η ενδυμασία και ο εξοπλισμός που ταιριάζουν απόλυτα στο maxi-scooter – έτσι ώστε να είστε καλυμμένοι και ως προς τη μόδα, αλλά ως προς τη λειτουργικότητα.

Βρες εναν Επισημο Εμπορο BMW Motorrad

Αλλα μοντελα urban mobility

spinner