* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €133 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (C 400 X) €6.990, με προκαταβολή €2.306, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €1.873, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.285, προστασία δανείου €88, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €6.057, συνολικό ποσό καταβολής €9.152, ΣΕΠΠΕ 7,09%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Το BMW C 400 X.

Γνωρισε την πολη σου.

Σε αυτή την εποχή, η αστική μετακίνηση σημαίνει πολύ περισσότερο από το να φτάνεις από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β. Σήμερα, δεν θέλεις να χάσεις τίποτα, αλλά να εκμεταλλευτείς ό,τι έχει να προσφέρει η πόλη - ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε κίνηση. Το C 400 X σου δίνει αυτή την ευκαιρία. Θες να είσαι συνδεδεμένος ανά πάσα στιγμή; Με το C 400 X γίνεται. 'Ενα σκούτερ μεσαίου μεγέθους που ξεπερνά εύκολα τις προκλήσεις της κινητικότητας σε μια πόλη. Απλά μετέφερε μαζί σου τα αγαπημένα σου τραγούδια στο σκούτερ και δοκίμασε την πόλη με το δικό σου soundtrack. Ή να κάνεις σχέδια με φίλους στο συνδεδεμένο smartphone σου χωρίς να το αφαιρείς από την βάση του, ενώ ταξιδεύεις άνετα μέσα στην πόλη. Με το C 400 X, η πόλη και οι διαδρομές σου γίνονται ένας μεγάλος ανοικτός χώρος. Ένας ανοιχτός χώρος που μπορείς να τοποθετήσεις τον εαυτό σου για να διασκεδάσεις.

η σχεδιαση του C 400 X

Επίλεξε το στύλ σου.

Το δικό σου C 400 X δίνει έμφαση στην προσωπικότητά σου! Απλά επίλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει καλύτερα.

Zenith Blue metallic

Καθαρές γραμμές και sport χαρακτήρας. Αυτό είναι το Zenith Blue metallic

Alpine White

Ο χρωματισμός Alpine White κάνει το scooter να δείχνει πιο μικρό και ελαφρύ. Η μαύρη / κόκκινη σέλα προσθέτει μια sport πινελιά.

Black Storm metallic

Λιτός και κλασικός χρωματισμός Black Storm metallic.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Ανανεωμένο, ευέλικτο και εντυπωσιακό σε όλη την πόλη.

Όπως υποδηλώνει η σχεδίασή του, το σκούτερ C 400 X μεσαίου μεγέθους είναι κατασκευασμένο για την πόλη - ελαφρύ και ευέλικτο. Το σιωπηλό σχήμα V των διακοσμητικών εξαρτημάτων καθιστά την εμφάνισή του δυναμική και κινητή όταν φαίνεται από μπροστά - μια σιλουέτα που τονίζει ότι το C 400 X είναι ανώτερο σε στενά δρομάκια και πυκνή κυκλοφορία. Επιπλέον, το C 400 X διαθέτει επίσης το στιβαρό και αξιόπιστο πνεύμα της GS: τις όρθιες διαστάσεις, την επέκταση του εμπρόσθιου φτερού, τον καθαρό, γραφικό διαχωρισμό των βαμμένων εξαρτημάτων και τον μεγάλο ασύμμετρο προβολέα LED, το οριζόντιο φως ημέρας σχήματος Y, είναι τα σαφή χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, τα διακοσμητικά στοιχεία δεν υπογραμμίζουν μόνο την αστική καταγωγή του, αλλά και σε προστατεύουν από τον άνεμο και τον καιρό. Το λεπτό πίσω μέρος κάνει επίσης μια δήλωση και στέλνει ένα σαφές μήνυμα σε όλα όσα αφήνεις πίσω: Έτσι μπορεί να είναι η απλή, γρήγορη και χωρίς στρες αστική κινητικότητα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συντονισμένο σε όλη την πόλη.

Συντονισμένο σε όλη την πόλη.

Το BMW Motorrad Connectivity  παρέχει πραγματική καινοτομία στην κατηγορία των μεσαίων σκούτερ. Με αυτή την εργοστασιακή επιλογή, μπορείς να συνδέσεις το smartphone σου απευθείας στο σκούτερ σου. Για πρώτη φορά, το C 400 X μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέσει το smartphone με την οθόνη TFT και να το ελέγξει ασύρματα μέσω του multi-controller. Ψάχνεις για την τέλεια μουσική για να κάνεις βόλτα μέσα στην πόλη; Δεν υπάρχει πρόβλημα με την επιλογή Connectivity. Ποια είναι η πιο γρήγορη διαδρομή για το αγαπημένο σου εστιατόριο; Δεν θα ήταν εύκολο να πλοηγηθείς γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σου με τα καινοτόμα βέλη "turn-by-turn" στην οθόνη. Όταν οδηγείς, θες να ρωτήσεις τους φίλους σου που βρίσκονται; Σε συνδυασμό με ένα σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad μπορείς να έχεις πρόσβαση στον κατάλογο επαφών του smartphone μέσω του multi-controller και να πραγματοποιείς ή να λαμβάνεις κλήσεις ακόμα και όταν βρίσκεσαι εν κινήσει.

Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο για να δεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το BMW Motorrad Connectivity.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

μονοκυλινδρος κινητηρας

34
HP (25kW) στις 7.500 σ.α.λ.
204
kg βάρος χωρίς φορτίο, πλήρες ρεζερβουάρ, έτοιμο για οδήγηση
775
mm ύψος σέλας (χωρίς φορτίο)
3,5
l κατανάλωση καυσίμου ανά 100 km βάσει WMTC
Υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας

Ειδικά σχεδιασμένο για την πόλη.

Ειδικά σχεδιασμένο για την πόλη.

Ο κινητήρας του C 400 X σχεδιάστηκε ειδικά για αυτό το σκούτερ μεσαίου μεγέθους και προσαρμόστηκε τέλεια στις ανάγκες μιας μεγάλης πόλης καθώς και στις ανάγκες σου. Ο εξαιρετικά αποδοτικός σχεδιασμός παρέχει χαμηλές στροφές, υψηλές ταχύτητες, αποδοτική καύση και ελάχιστη τριβή - ή, με άλλα λόγια, χαμηλή κατανάλωση και απεριόριστη, απλή διασκέδαση. Φυσικά, τα επίπεδα εκπομπών συμμορφώνονται με το Euro 4. Εν ολίγοις: αυθόρμητοι ελιγμοί οδήγησης, απρόσκοπτη επιτάχυνση, δυναμική ολίσθηση - με το C 400 X μπορείς εύκολα να συμβαδίσεις με την ταχύτητα της πόλης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αστική μετακίνηση μπορεί να γίνει πολύ άνετη.

Η αστική μετακίνηση μπορεί να γίνει πολύ άνετη.

Το άγχος της κυκλοφορίας στην πόλη ανήκει στο παρελθόν από τώρα και στο εξής. Γνώρισε την πόλη και τις διαδρομές της από μια εντελώς νέα προοπτική με το C 400 X. Η όλη αρχιτεκτονική αυτού του μεσαίου μεγέθους σκούτερ έχει σχεδιαστεί για άριστη οδηγησιμότητα και ευστάθεια χωρίς κραδασμούς τόσο στις ευθείες όσο και στις στροφές. Το ABS και ο αυτόματος έλεγχος ευστάθειας (ASC) προσφέρονται επίσης ως στάνταρ για μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες οδοστρώματος. Το smartphone σου χωράει στο χώρο φόρτισης με ενσωματωμένη πρίζα, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να χάσεις τίποτα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου και κατά την εξερεύνηση της πόλης. Το flexcase παρέχει επιπλέον χώρο αποσκευών για κράνη, τσάντες και οτιδήποτε άλλο έχει να σου προσφέρει η πόλη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα Highlights του C 400 X

Ζελατίνα.
C 650 GT Front
Keyless Ride (προαιρετικό).
C 400 X Keyless Ride
Connectivity (προαιρετικό).
C 400 X Connectivity
Κινητήρας.
C 400 X Engine
Εμπρός Φανάρι LED.
C 400 X LED
Θήκη Φόρτισης Κινητού
C 400 X charging station
ASC.
C 400 X ASC
Flexcase.
C 400 X Felxcase

Άνετο στην καθημερινές σου μετακινήσεις

Άνετο στην καθημερινές σου μετακινήσεις

Με το σχεδιασμό, την άνεση και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το C 400 X είναι ιδανικά προετοιμασμένο για τις προκλήσεις της κυκλοφορίας στην πόλη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εμπρός φανάρι LED

Εκλεπτυσμένος φωτισμός.

Οι εμπρόσθιοι προβολείς με τεχνολογία LED, υπογραμμίζουν τα υψηλά πρότυπα της BMW C 400 X. Το οριζόντιο LED φως ημέρας σε σχήμα Y ακολουθεί το σχεδιασμό του εμπρόσθιου φωτισμού της σειράς GS.

Connectivity


Πλήρως συνδεδεμένο ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο.

Στην κατηγορία σκούτερ, το C 400 X προσφέρει ένα καινοτόμο νέο κόσμο ως ένα ειδικό χαρακτηριστικό, το BMW Motorrad Connectivity. Η έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών υψηλής ανάλυσης διευκολύνει τη χρήση εφαρμογών smartphone όπως κλήση, ακρόαση μουσικής ή πλοήγηση - ακόμα και κατά την οδήγηση.

ASC

Σταθερότητα και ασφάλεια.

Ανεξάρτητα από τις δυσμενείς συνθήκες, ο έλεγχος διατηρείται μέσω του ASC. Ο αυτόματος έλεγχος ευστάθειας διασφαλίζει ότι ο πίσω τροχός δεν γλιστράει, η δύναμη μεταδίδεται αποτελεσματικά στο δρόμο και έτσι αυξάνεται σημαντικά η ενεργητική ασφάλεια οδήγησης.

Κινητήρας

Αποτελεσματικός, ισχυρός , οικονομικός σε κατανάλωση.


Ο κινητήρας του C 400 X έχει σχεδιαστεί για τις απαιτήσεις κινητικότητας στην πόλη: με χωρητικότητα 350 cc και ισχύ 25 kW (34 hp) στις 7.500 σ.α.λ., δεν είναι μόνο ισχυρός, αλλά συνοδεύεται επίσης και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.  

ΒΙΩΣΕ ΤΟΝ ΗΧΟ Του C 400 X

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Με το ευρύ φάσμα ειδικού εξοπλισμού και γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad μπορείς να προσαρμόσεις το C 400 X για να ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις σου.

μαθε περισσοτερα

Αξεσουαρ για το C 400 X

ΑΙΣΘΗΜΑ MID Size-SCOOTER ΠΟΥ ΦΟΡΙΕΤΑΙ

Ρουχισμός BMW Motorrad.

Ρουχισμός και Εξοπλισμός ιδανικός για αυτό το μεσαίο scooter ούτως ώστε να είσαι πάντα ασφαλής και άνετος

μαθε περισσοτερα external-link-arrow-slim

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρει...

περισσοτερα μοντελα urban mobility

spinner