* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €150 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (C 400 GT) €8.100, με προκαταβολή €2.673, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €2.170, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.372, προστασία δανείου €102, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €6.902, συνολικό ποσό καταβολής €10.450, ΣΕΠΠΕ 6,78%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

To BMW C 400 GT.

Η πολη σε μια νεα διασταση.

Τι κάνει ενδιαφέρουσα μια πόλη; Η ποικιλία των ανθρώπων; Οι τάσεις που δημιουργούνται σε αυτή; Οι αναρίθμητες δυνατότητες; Είναι όλα αυτά μαζί! Για την ανακάλυψή τους απαιτούνται αντοχές και κάποιος που θα σε συνοδεύει με άνεση στις μεγάλες διαδρομές της διαρκώς μεταβαλλόμενης ζωής στην πόλη: το BMW C 400 GT. Μαζί του η πόλη σφύζει από ζωή και η εμβέλειά σου αυξάνεται όπως και η ψηφιακή σου δικτύωση με τον κόσμο. Με αυτό το scooter κινείσαι το ίδιο άνετα και ευέλικτα στην πόλη όπως αλλα και εκτός αυτής. Ανακάλυψε μια νέα διάσταση της πόλης σου με το C 400 GT και απόλαυσε πολύ περισσότερα από αυτά που κάνουν την πόλη σου ενδιαφέρουσα. 

Η σχεδιαση του C 400 GT

Επίλεξε το στυλ σου.

Το C 400 GT έχει στυλ. Το δικό σου στυλ! Ποιο χρώμα αναδεικνύει περισσότερο την προσωπικότητά σου;

  Alpine White

  Το χρώμα Alpine White δίνει στο touring scooter σου μια ανάλαφρη και μοναδική εμφάνιση. Με αυτό το διαχρονικό χρώμα τονίζεται ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του.

  Moonwalkgrey metallic

  Επιβλητικό και δυναμικό: Το κλασικό Moonwalk Grey metallic εντυπωσιάζει με την ξεχωριστή και σπορ εμφάνιση του.

  Blackstorm metallic

  Με το χρώμα Blackstorm metallic το scooter έχει μια λιτή και κλασική εμφάνιση.

  3 Χρόνια Εγγύηση.

  Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος 

  Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019 έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

  Μάθε περισσότερα

  Πρωτοποριακό, καινοτομικό και γεμάτο συναίσθημα.

  Φύγαμε για την πόλη! Ή καλύτερα: φύγαμε για τη διασκέδαση! Με αυτό το ευέλικτο scooter μεσαίου μεγέθους θα κατακτήσεις την πόλη και θα είσαι έτοιμος και για μεγαλύτερες διαδρομές εκτός πόλης. Αυτό ακριβώς συνδυάζει ο σχεδιασμός του C 400 GT: Ο σπορ σχεδιασμός σε σχήμα V των κομψών στοιχείων επένδυσης και η ζελατίνα μεγάλου σχεδιασμού σε προστατεύουν από τον αέρα και τα καιρικά φαινόμενα και αναδεικνύουν τη δίψα για περιπέτεια στην πόλη. Σε αυτό συμβάλει επίσης και η εργονομική σέλα που εξασφαλίζει μια άνετη θέση οδήγησης, είτε πρόκειται για μια σύντομη βόλτα είτε για μια εκδρομή μεγαλύτερης διάρκειας. Τα βλέμματα κερδίζει ιδιαίτερα η τεχνολογία φωτισμού LED: Ο εμβληματικός κύριος προβολέας με προαιρετικό φως ημέρας καθώς και τα ενσωματωμένα μπροστινά φλας φροντίζουν για την εντυπωσιακή εμφάνιση μαγνητίζοντας κάθε βλέμμα με την πρώτη ματιά. Και εκτός από το μπροστινό, εντυπωσιάζει και η πίσω πλευρά: Λεπτό, πρωτοποριακό και γεμάτο συναισθήματα, έτσι περνάς ακόμα καλύτερα στην πόλη. 

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Συνδεδεμένος με την πόλη και ολόκληρο τον κόσμο.

  Συνδεδεμένος με την πόλη και ολόκληρο τον κόσμο.

   

  Έτσι είναι το μέλλον: Με το BMW Motorrad Connectivity θα βιώσεις στο C 400 GT μια πραγματική επανάσταση σε ό,τι αφορά τη δικτύωση. Με αυτόν τον προαιρετικό εξοπλισμό το smartphone και το scooter σου γίνονται ένα. Το κινητό σου συνδέεται στην οθόνη TFT του εργοστασιακού εξοπλισμού και μπορεί να ελέγχεται εύκολα μέσω του multi-controller στο τιμόνι. Η υποδοχή που είναι ενσωματωμένη στο χώρο αποθήκευσης φροντίζει ώστε το smartphone σου να παραμένει πάντα φορτισμένο. Είτε πρόκειται για τη λίστα με τα αγαπημένα σου τραγούδια είτε για την καλύτερη διαδρομή μέσα στην πόλη: Με την καινοτομική απεικόνιση βελών Turn-by-turn στην οθόνη, οδηγείς γρήγορα και με ασφάλεια. Και παραμένεις πάντα σε επικοινωνία με τους φίλους σου. Με το σύστημα επικοινωνίας BMW Motorrad έχεις εύκολη πρόσβαση στη λίστα επαφών του smartphone σου μέσω του multi-controller και μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο ακόμα και όταν βρίσκεσαι καθοδόν.

   

  Δες στο βίντεο οδηγιών τη χρήση του Connectivity.

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Μονοκυλινδρος κινητηρας

  34
  HP (25 kW) στις 7.500 σ.α.λ
  212
  kg βάρος χωρίς φορτίο, πλήρες ρεζερβουάρ, έτοιμο για οδήγηση
  775
  mm ύψος σέλας (χωρίς φορτίο)
  3.5
  l κατανάλωση καυσίμου ανά 100 km βάσει WMTC
  Υδρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας

  Αποδοτικότητα που προσφέρει ευχαρίστηση.

  Αποδοτικότητα που προσφέρει ευχαρίστηση.

  Ειδικά για τα νέα scooter μεσαίου μεγέθους έχει αναπτυχθεί μια νέα σειρά κινητήρων, ιδανική για τις απαιτήσεις της αστικής κυκλοφορίας. Αυτό είναι χαρακτηριστικό στο C 400 GT: Χαμηλός αριθμός στροφών χάρη στο σχεδιασμό βελτιστοποιημένης απόδοσης, υψηλές ταχύτητες στο γκάζι, αποδοτική καύση και ελαχιστοποιημένη δύναμη τριβής. Αυτό δεν έχει ως αποτέλεσμα μόνο τη χαμηλή κατανάλωση, αλλά και την ευχαρίστηση στην οδήγηση. Και φυσικά όλα αυτά με τιμές ρύπων Euro 4. Έτσι, κάθε διαδρομή γίνεται απόδειξη ότι η αποδοτικότητα μπορεί να προσφέρει και πολλή ευχαρίστηση.

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Τα highlights του C 400 GT

  Flexcase
  Flexcase C 400 GT
  Keyless Ride
  Keyless Ride C 400 GT
  Προβολέας Full-LED
  Full-LED headlamp C 400 GT
  ASC
  ASC C 400 GT
  Connectivity (Οθόνη TFT)
  Connectivity (TFT Display) C 400 GT
  Εργονομία και προστασία από τον αέρα
  Ergonomics and wind protection C 400 GT
  Θήκη φόρτισης smartphone
  Smartphone compartment C 400 GT
  Κινητήρας
  Engine C 400 GT

  Ζήσε περισσότερα και με μεγαλύτερη άνεση.

  Ζήσε περισσότερα και με μεγαλύτερη άνεση.

  Δεν σου αρκεί η πόλη; Θέλεις να ζήσεις περισσότερα; Με το C 400 GT δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορεί να περάσει με άνεση ακόμα και από τα στενότερα δρομάκια ενώ επίσης εντυπωσιάζει και σε μεγαλύτερες διαδρομές με  την απαράμιλλη άνεση οδήγησης. Έτσι απολαμβάνεις εξαιρετική οδήγηση, χωρίς αναταράξεις και με πλήρη σταθερότητα, τόσο σε ευθεία διαδρομές όσο και σε δαιδαλώδη δρομάκια. Το ABS και ο αυτόματος έλεγχος ευστάθειας ASC του εργοστασιακού εξοπλισμού φροντίζουν για την ασφάλεια σε οποιαδήποτε κατάσταση. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, το C 400 GT μπορεί να διατεθεί και Keyless Ride στον εργοστασιακό εξοπλισμό. 

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Τα Highlights με κάθε λεπτομέρεια.

  Εργονομία και προστασία από τον αέρα

  Προστασία από τον αέρα και κάθε είδους καιρικές συνθήκες.

  Η επένδυση καθώς και το ύψος και πλάτος της ζελατίνας προσφέρουν ιδανική προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες. Η θέση του τιμονιού, η ιδανικά σχεδιασμένη σέλα καθώς και η ξεκούραστη θέση των ποδιών, δημιουργούν ένα τέλειο τρίγωνο εργονομίας που προσφέρει άνεση ακόμα και στις μεγάλες διαδρομές.

  Connectivity (Οθόνη TFT)

  Δικτύωση σε όλο το οδικό δίκτυο.

   

  Το C 400 GT προσφέρει ως προαιρετικό εξοπλισμό μια παγκόσμια καινοτομία στον τομέα των scooter: Το BMW Motorrad Connectivity. Μέσω της έγχρωμης οθόνης TFT υψηλής ευκρίνειας 6,5 ιντσών μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα και με ασφάλεια το smartphone όπως για παράδειγμα πραγματοποίηση κλήσεων, ακρόαση μουσικής ή πλοήγηση, ακόμα και κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

  Κινητήρας

  Αποδοτικός, ισχυρός, με βελτιστοποιημένη κατανάλωση.


  Ο κινητήρας του C 400 GT είναι ιδανικός για τις μετακινήσεις στην πόλη αλλά και για εκδρομές στα περίχωρα: Με κυβισμό 350 ccm και ισχύ 25 KW (34 HP) στις 7.500 σ.α.λ. και έτσι δεν είναι μόνο ισχυρός, αλλά πετυχαίνει και χαμηλή κατανάλωση. 

  Προβολέας Full-LED

  LED – για ορατά μεγαλύτερη ασφάλεια.

  Ο εμβληματικός κύριος προβολέας με τεχνολογία LED εντυπωσιάζει τόσο με το ξεχωριστό φως πορείας ημέρας LED (προαιρετικός εξοπλισμός) όσο και με την εξαιρετική απόδοση των φώτων διασταύρωσης και της μεγάλης σκάλας φώτων. Τα μπροστινά φλας είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο, ενώ τα πίσω είναι ενσωματωμένα στο πίσω φως.

  ASC

  Σταθερότητα και ασφάλεια.


  Ακόμα και στις δυσμενείς συνθήκες διατηρείς τον έλεγχο χάρη στο ASC. Ο αυτόματος έλεγχος ευστάθειας αποτρέπει την ολίσθηση του πίσω τροχού και φροντίζει να μεταδίδεται αποτελεσματικά η δύναμη στο δρόμο και έτσι να αυξάνεται σημαντικά η ενεργητική ασφάλεια.  Νιωσε τον ηχο του C 400 GT

  Καν' το δικο σου!

  Με το BMW C 400 GT αναδεικνυεται η προσωπικοτητα σου

  Με το C 400 GT αναδεικνύεις την προσωπικότητά σου. Την εμφάνιση όμως την αποφασίζεις εσύ μέσα από την μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad.

  Μαθε περισσοτερα

  Αξεσουαρ για το C 400 GT.

  αισθηση mid size - scooter που φοριεται

  Εξοπλισμός Αναβάτη BMW Motorrad.

  Εξοπλισμός Αναβάτη ιδανικός για αυτό το scooter ούτως ώστε να είσαι πάντα ασφαλής και άνετος.

  μαθε περισσοτερα external-link-arrow-slim

  Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρει...

  Περισσότερα μοντέλα Urban Mobility.

  spinner