R 1200 RT

€20.000*
€331 / μήνα με το ALL IN RIDE**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €331 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asy Ride Plus της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1200 RT) €20.000, με προκαταβολή €6.600, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 32 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €6.600, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.066, προστασία δανείου €225, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €15.691, συνολικό ποσό καταβολής €23.969, ΣΕΠΠΕ 5,69%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η R 1200 RT.

Ατελειωτη ευχαριστηση οδηγησης.

Μεγαλύτερη άνεση για πιο έντονη εμπειρία. Η R 1200 RT αναστάτωσε ολόκληρο τον κλασικό χώρο της μοτοσικλέτας τουρισμού. Γιατί αυτό που είναι σημαντικό όταν ταξιδεύεις γίνεται δυνατό από τον εύκολο χειρισμό της R 1200 RT: ζείσε το κάθε τοπίο ξεχωριστά. Είτε είσαι μόνος είτε ταξιδεύεις με συνεπιβάτη: η νέα R 1200 RT διασφαλίζει άνετη, χαλαρή οδήγηση σε κάθε ταξίδι.

Η σχεδιαση της R 1200 RT

Επίλεξε το στυλ σου.

Τα τρία χρώματα της R 1200 RT θέτουν τον σχεδιασμό της μοτοσικλέτας στη σωστή εικόνα. Τονίζουν το δυναμισμό μαζί με την άνεση της μοτοσικλέτας και δημιουργούν μια ισχυρή, καθηλωτική παρουσία.

*/-->

Carbon Βlack metallic

Πολιτισμένο, πολυτελές και γεμάτο δυναμισμό– αυτό είναι το Style Exclusive. Και αυτό βλέπεις και εσύ.

*/-->

Mars Red metallic / Dark Slate metallic matt

Το Style Sport γίνεται πιο εκλεπτυσμένο στο χρώμα Mars Red metallic και στο Dark Slate metallic matt – η αθλητική εμφάνιση για ανώτερα ταξίδια.

*/-->

Alpine White

Φωτεινή και κομψή: με το Alpine White, ξεκάθαρα ταυτίζεσαι με την sport πλευρά της R 1200 RT.

*/-->

Option 719 Blue Planet metallic

Το Spezial χρώμα Option 719 Blue Planet συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία βαφής με κατασκευή που έγινε με αγάπη.

*/-->

Option 719 Sparkling Storm metallic

Μια διακριτική λεπτομέρεια της μεταλλικής βαφής Option 719 Sparkling Storm, η παραδοσιακή δεξιοτεχνία που κυριαρχεί.

Πιο πολύ design. Πιο εντυπωσιακή.

Η R 1200 RT μπορεί να αναγνωρίζεται ως μέλος της οικογένειας BMW Motorrad με την πρώτη ματιά: το τυπικό διχοτομημένο της πρόσωπο καθορίζει το μπροστινό τμήμα και δίνει δυναμική και εκφραστικότητα. Οι δύο στρογγυλοί ανακλαστήρες εξωτερικά και ο ανακλαστήρας στη μέση συνθέτουν το τυπικό πρόσωπο μιας μοτοσικλέτας τουρισμού της BMW, μια βέβαιη, ξεκάθαρη οπτική παρουσία - νύχτα ή μέρα.
Ένας αγωγός εξαερισμού κάνει το λαιμό της μηχανής να φαίνεται ότι επιπλέει επάνω από την πλευρική επένδυση σε κάποιο βαθμό. Αυτός ο συνδυασμός του λαιμού της μοτοσικλέτας και της πλευρικής επένδυσης αναδεικνύει την μεγάλη ευκινησία της. Το σωστά ενσωματωμένο μπροστινό φτερό ολοκληρώνει τον δυναμικό σχεδιασμό του οχήματος στο μπροστινό τμήμα. Ενταγμένα σε τεντωμένη γραμμή είναι μια άνετη σέλα με χαμηλό ύψος και ένα εργονομικά σχεδιασμένο ρεζερβουάρ τουρισμού με ιδιαίτερο χώρο στερέωσης για το γόνατο – για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
Η αέρινη αλληλεπίδραση των αεροδυναμικά σχεδιασμένων επιφανειών αντικατοπτρίζεται στο δυναμισμό της μηχανής. Ακόμη και οι κομψά σχεδιασμένες βαλίτσες συμπληρώνουν αρμονικά τη συνολική σύνθεση από αποτελείται από επιφάνειες και στιλιστικές γραμμές. Εδώ, είναι σαφές από την πρώτη ματιά ότι η R 1200 RT υπόσχεται χαλαρή οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις, καθώς και δυναμισμό και κρατά αυτή της την υπόσχεση.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος κινητηρας boxer

125
HP (92 kW) στις 7.750 σ.α.λ.
125
Nm μέγιστη ροπή σύσφιξης στις 6.500 σ.α.λ.
276
kg βάρος χωρίς φορτίο, με πλήρες ρεζερβουάρ/έτοιμο για οδήγηση
219
kg μέγιστο φορτίο
Αερο-υγρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας μπόξερ

Μεγαλύτερη δυναμική απόδοση. Μεγαλύτερος έλεγχος.

Μεγαλύτερη δυναμική απόδοση. Μεγαλύτερος έλεγχος.

Η νέα RT τροφοδοτείται από τον αερο-υδρόψυκτο κινητήρα boxer της BMW που παρέχει ισχυρή πρόωση με ισχυρή ροπή και ισχύ 125 bhp. Χάρη στο ASC και την υπερενεργή ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, η μοτοσικλέτα παραμένει εύκολη στον έλεγχο και προσφέρει σταθερότητα σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους. Επιπλέον, τα Riding Modes "Rain" και "Road" μπορούν να ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε η μοτοσικλέτα να προσαρμόζεται τέλεια στις καιρικές και οδικές συνθήκες. Ο υπολογιστής οχήματος Pro και τα θερμαινόμενα Grips ολοκληρώνουν τη γκάμα του εξοπλισμού.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

βιωσε τον ηχο της R 1200 RΤ

Τα καλυτερα σημεια της R 1200 RΤ

Περισσότερος εξοπλισμός. Για περισσότερη άνεση.

Περισσότερος εξοπλισμός. Για περισσότερη άνεση.

Ο ειδικός εξοπλισμός της R 1200 RT επιτρέπει ακόμη απλούστερο χειρισμό, ενώ ταυτόχρονα παρέχει υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Για παράδειγμα, η ηλεκτρονική ανάρτηση της BMW Dynamic ESA προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά απόσβεσης στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του δρόμου. Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro (shift assistant Pro) επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει ταχύτητες, χωρίς χρήση συμπλέκτη. Ο ειδικός εξοπλισμός Pro περιλαμβάνει το Riding Mode "Dynamic" και εγγυάται μέγιστη απόλαυση οδήγησης για σπορ, δυναμικούς αναβάτες. Επίσης μαζί παίρνεις ABS Pro, δυναμικό φως φρένου και έλεγχο εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Start Control). Χάρη σε αυτό η εκκίνηση σε ανηφόρα είναι παιχνίδι.

Η οδήγηση χωρίς κλειδί (Keyless ride) σου παρέχει ακόμη περισσότερη άνεση. Το σύστημα αυτό καθιστά το μηχανικό κλειδί περιττό. Σου επιτρέπει να εκκινήσεις τον κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού, αν το κλειδί βρίσκεται κοντά στο όχημα – π.χ. στην τσέπη σου. Επίσης διατίθεται προαιρετικά: σύστημα κεντρικού κλειδώματος που κλειδώνει και τις δύο βαλίτσες με τηλεχειρισμό, λειτουργία cruise control και πολλά άλλα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Ο ειδικός εξοπλισμός "Riding Mode Pro" περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία οδήγησης "Dynamic" και τη λειτουργία Hill Start Control. Ο τρόπος λειτουργίας "Dynamic" σου επιτρέπει να ανακαλύψεις την σπορ πλευρά της R 1200 RT. Το σύστημα Hill Start Control βοηθά στην ασφαλή εκκίνηση σε ανηφόρα.

  • Στην R 1200 RT, η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro έχει προσαρμοστεί ειδικά για τις απαιτήσεις ταξιδιού. Βοηθά στην αλλαγή ταχυτήτων, και επιτρέπει την αλλαγή χωρίς τη χρήση συμπλέκτη, και στο ανέβασμα και στο κατέβασμα ταχύτητας. Επομένως, προσφέρει στους αναβάτες αυξημένη άνεση καθώς και δυναμική οδήγηση.

  • Η ημι-ενεργητική ανάρτηση Dynamic ESA της BMW Motorrad παρέχει βέλτιστη δυναμική οδήγηση σε όλες τις περιπτώσεις: για το υψηλότερο επίπεδο οδηγικής ασφάλειας, επιδόσεων και άνεσης. Η ανάρτηση ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τις καταγραφόμενες από αισθητήρες συνθήκες και σε σχέση με την κατάσταση οδήγησης και τους ελιγμούς οδήγησης του αναβάτη. Ένα σημαντικό πρόσθετο κέρδος σε ασφάλεια από το Dynamic ESA είναι ότι κατά το φρενάρισμα και την επιτάχυνση, η θέση οδήγησης παραμένει σχεδόν αμετάβλητη: για ακόμα καλύτερη κατευθυντική ευστάθεια.

  • Το φως ημερήσιας οδήγησης προβάλλεται στην κατεύθυνση οδήγησης από δύο αγωγούς οπτικών ινών τοποθετημένους γύρω από τους προβολείς της μεγάλης σκάλας με τη βοήθεια οπτικών πρισμάτων. Στη διάρκεια της ημέρας, ενεργοποιείται αντί του κύριου προβολέα είτε αυτόματα από αισθητήρα φωτός είτε χειροκίνητα με το σχετικό κουμπί (daytime riding light). Όταν πέφτει το σκοτάδι ή όταν εισέρχεστε σε σήραγγα, ανάβει αυτόματα ο κύριος προβολέας. Η μοτοσικλέτα γίνεται αντιληπτή πιο καθαρά και εύκολα με το φως ημερήσιας οδήγησης σε σύγκριση με άλλους χρήστες του δρόμου. Η τεχνολογία LED είναι και σε άλλο σημείο εντυπωσιακή με ενεργοποιημένο το φως ημερήσιας οδήγησης, στη χαμηλή συνολική κατανάλωση ενέργειας.

Για περισσοτερη εξατομικευση.

Αξεσουάρ για την R 1200 RT.

Με γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad και αποκλειστικό εξοπλισμό από την BMW Motorrad Spezial, μπορείς να προσαρμόσεις την R 1200 RT στις ανάγκες και τα ταξίδια σου.

Μαθε περισσοτερα

BMW Motorrad Spezial

Η μοτοσικλέτα σου αποκτά το χαρακτήρα σου.

Στη BMW Motorrad Spezial, θα βρεις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προαιρετικό εξοπλισμό από σχεδιαστές, όπως το αποκλειστικό σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων Option 719 και τα χρώματα Spezial ή αξεσουάρ για ενίσχυση της απόδοσης από ανταλλακτικά HP.

Ο συνδυασμός ανάμεσα στις μακροχρόνιες ικανότητες σχεδίασης BMW Motorrad και τις πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής που συνδέονται με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία προάγουν ένα νέο επίπεδο σημασίας και αποκλειστικότητας.

Μαθε περισσοτερα

Συνεντευξη με τον Edgar Heinrich

Πίσω στη Βαυαρία μετά την Ινδία.

Συνέντευξη με τον Edgar Heinrich, προϊστάμενο σχεδιασμού στην BMW Motorrad

Μετά από μια σύντομη περίοδο στην Ινδία, ο Edgar Heinrich επέστρεψε στο Μόναχο για να διευθύνει την ομάδα σχεδιασμού της BMW Motorrad. Ήταν μια ευτυχής επιστροφή για τον φανατικό μοτοσικλετιστή, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην BMW το 1986. Ηγήθηκε του σχεδιασμού πολλών μοτοσικλετών BMW: της αγωνιστικής μοτοσικλέτας για το ράλι Παρίσι-Ντακάρ, των K 1200 S και R, της HP2 Enduro, των R 1150 GS και R 1200 GS και πιο πρόσφατα της S 1000 RR. Πριν τη θητεία του στον ινδικό κατασκευαστή αυτοκινήτων Bajaj, είχε επίσης εμπλακεί και στο σχεδιασμό των μοτοσικλετών τουρισμού K 1600 GT και GTL καθώς και στα C 600 Sport και C 650 GT maxi scooter. Όλα ήταν επιτυχημένα προϊόντα που διεύρυναν τους ορίζοντες του υπάρχοντος τμήματος της αγοράς και προσέλκυσαν πολλούς νέους πελάτες στη εταιρεία. Σε αποκλειστική συνέντευξη με την BMW Motorrad, ο Edgar Heinrich μιλά για το πάθος του για το σχεδιασμό, τη συλλογή και αναπαλαίωση μοτοσυκλετών όλων των ειδών.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουαρ για την R 1200 RT

Ρουχισμος για το επομενο ταξιδι σου