ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
2023 K 1600 B - Option 719 Midnight

από 31.130 €
429€ / μήνα με το ALL IN RIDE*

* Μηνιαία δόση €429 με το πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE για το όχημα BMW K 1600 B Option B 719 Midnight, με αξία οχήματος €31.130, προκαταβολή €15.500, και με τελευταία μεγάλη δόση €6.200. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,3% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.673, άτοκη προστασία δανείου €295, έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €19.597  , ΣΕΠΠΕ 5,54%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €37.263,76 .

Η BMW K 1600 B

Η ειδική έκδοση Option 719 Midnight

Θέλεις να ξεχωρίζεις ή να είσαι πραγματικά μοναδικός; Η απόφαση είναι δική σου. Η δική μας απάντηση: Για πρώτη φορά στη μαζική παραγωγή μιας μοτοσικλέτας εφαρμόζουμε την πολύπλοκη διαδικασία υδρογραφίας και χάρη σ' αυτόν τον τρόπο βαφής κάνουμε κάθε μοτοσικλέτα πραγματικά μοναδική. Η έκδοση Option 719 Midnight απεικονίζει έναν ολόκληρο γαλαξία. Συμβολίζει τις άπειρες τοποθεσίες που περιμένουν να ανακαλυφθούν. Εδώ, κάθε άστρο είναι μοναδικό και αποτελεί μέρος του συνόλου.

Ματιά στην παραγωγή

Στρώμα-στρώμα

Στρώμα-στρώμα

Σ' αυτήν τη χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία βαφής σκεφτήκαμε προσεκτικά κάθε βήμα, από το πρώτο κιόλας χρωστικό στοιχείο: Τα γραφικά έχουν υπολογιστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε μετά τη συναρμολόγηση να προκύπτει μία αρμονική συνολική εικόνα. Ως βάση χρησιμοποιείται το χρώμα Meteoric Dust II metallic. Το σχέδιο του γαλαξία είναι τυπωμένο σε μία μεμβράνη, η οποία ενεργοποιείται σε λουτρό νερού. Εδώ, τα χρωστικά στοιχεία αποκολλώνται από το υλικό βάσης. Και αρχίζουν να επιπλέουν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βύθιση σε νέους κόσμους

Βύθιση σε νέους κόσμους

Για τη βαφή, βυθίζουμε το αντίστοιχο μέρος της μοτοσικλέτας μέσα σ' αυτό το λουτρό, ώστε τα χρωστικά στοιχεία να προσκολληθούν επάνω σ' αυτό. Λόγω της συμπεριφοράς ροής του νερού, της τοποθέτησης του γραφικού και του σχήματος του εξαρτήματος, πρέπει να εκτελέσουμε αυτήν τη διαδικασία χειροκίνητα. Σημασία έχει η ευαισθησία του υλικού, η γωνία και η ταχύτητα εμβάπτισης. Με λίγα λόγια: χρειάζεται δεξιοτεχνία. Έτσι από κάθε εξάρτημα δημιουργείται ένα μοναδικό κομμάτι που αποτελεί στοιχείο ενός ολόκληρου γαλαξία. Τέλος, η επιφάνεια σφραγίζεται με γυαλιστερό βερνίκι κάλυψης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Η διαδικασία βαφής με υδρογραφία μας έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε νέα εφέ χρώματος και γραφικά και να τα εφαρμόσουμε πρώτοι στη μαζική παραγωγή μοτοσικλετών.

 »

Theresa Stukenbrock

Σχεδιάστρια επιφανειών με έγχρωμα γραφικά

6
στρώσεις για την ολοκλήρωση της βαφής
340000
αστέρια
1
διαδικασία εμβάπτισης – χωρίς δεύτερη ευκαιρία
1
γαλαξίας

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της Option 719 Midnight

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της Option 719 Midnight

Εκτός από τη βαφή, η έκδοση Option 719 Midnight διαθέτει και άλλα, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εξοπλισμού: Στο κεντρικό κάλυμμα του ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένη η πλακέτα Midnight από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας. Η μαύρη σέλα Option 719 φέρει επιγραφή με το όνομα μοντέλου. Τα καλύμματα της ζελατίνας και τα αντίβαρα του τιμονιού είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Το φτερό του μπροστινού τροχού, οι αεροτομές και το κεντρικό κάλυμμα του ρεζερβουάρ ξεχωρίζουν με το χρώμα Meteoric Dust II metallic: Μοναδικότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε το Performance Touring

Η BMW K 1600 B

Η ειδική έκδοση Option 719 Midnight σχεδιάστηκε για τους πραγματικούς λάτρεις που εκτιμούν το ξεχωριστό. Μάθε εδώ τι άλλο μπορεί να σου προσφέρει η K 1600 B με τον θρυλικό εξακύλινδρο κινητήρα, πέρα από πολυτελείς μετακινήσεις σε χαρακτηριστικό στιλ Bagger.

Μετάβαση στην K 1600 B
spinner