* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €423 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (K 1600 B) €25.300, με προκαταβολή €8.350, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €6.780, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.725, προστασία δανείου €320, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €19.994, συνολικό ποσό καταβολής €30.553, ΣΕΠΠΕ 5,52%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW K 1600 B.

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Ανυπομονείτε για την άσφαλτο. Για κάθε χιλιόμετρο. Για νέους ορίζοντες. Τότε το Bagger είναι η μοτοσικλέτα για το ταξίδι σας. Με 6 κυλίνδρους, εξαιρετικά ομαλή οδήγηση και εντυπωσιακή ανάπτυξη ισχύος, δεν αφήνει αμφιβολίες – το ταξίδι ξεκινάει τώρα. Η μοτοσικλέτα και εσείς γίνεστε ένα με το δρόμο στη χαρακτηριστική σιλουέτα του Bagger: το κομμένο παρμπρίζ και το εντυπωσιακό πίσω μέρος διασφαλίζουν μια μοναδική εμφάνιση. Κάτω από την ωραία του εμφάνιση κρύβεται πρωτοποριακή τεχνολογία και υψηλό επίπεδο άνεσης. Επειδή αυτοί που ταξιδεύουν με Bagger απολαμβάνουν ανέμελα τον άνεμο στο πρόσωπό τους. Το ταξίδι εδώ είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού. Πήγαινε και απόλαυσε τον άνεμο στο πρόσωπό σου – με την K 1600 B.    

η σχεδιαση της K 1600 B

Επίλεξε το Στυλ σου

Το Bagger δείχνει εντυπωσιακό όχι μόνο στον χρωματισμό Black Storm metallic αλλά και στο Imperial Blue metallic.

Hockenheim silver metallic

Το νέο χρώμα Hockenheim silver metallic συναντά τον σπορ και κομψό χαρακτήρα της K1600 B.

Mars red metallic

Ευγενής και κομψή: Με το χρώμα Mars red metallic, το Bagger βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής.

Black Storm metallic

Εντυπωσιακός Black Storm metallic χρωματισμός.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Αδιαμφισβήτητα Bagger. Αδιαμφισβήτητα διαφορετικό.

Όπως αρμόζει σε ένα Bagger, έχει δυνατό χαρακτήρα και είναι φτιαγμένο για ταξίδια. Η κλίση της γραμμής της σιλουέτας του K 1600 B το κάνουν ισορροπημένο και αεροδυναμικό. Το χρώμα Blackstorm μεταλλικό σε συνδυασμό με τους διαφορετικούς τόνους του μαύρου χαρίζουν στο Bagger το σχήμα του και του προσφέρουν επιβλητική εμφάνιση και αυτοπεποίθηση ταυτόχρονα. Η κομμένη ζελατίνα και το εντυπωσιακό πίσω μέρος με φλας και φώτα φρένου LED τα οποία είναι ενσωματωμένα στα πλαίσια καθορίζουν το στυλ του. Ο μαύρος εξακύλινδρος κινητήρας ολοκληρώνει το δυνατό χαρακτήρα του και με το στάνταρ σωληνωτό τιμόνι, μπορείς εύκολα να οδηγήσεις το Bagger προς τη γραμμή του ορίζοντα.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξακυλινδρος σε σειρα κινητηρας

1.649
cc κυβισμός
750
mm ύψος σέλας
175
Nm μέγιστη ροπή στις 5.250 σ.α.λ.
125
Nm από 1.500 σ.α.λ., που αντιπροσωπεύει το 70% της μέγιστης ροπής
Ελαιο-υδρόψυκτος, τετράχρονος, εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας

Καμιά απόσταση δεν είναι πολύ μεγάλη.

Καμιά απόσταση δεν είναι πολύ μεγάλη.

Ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας διασφαλίζει την επιθυμητή δυναμική, χάρη στην απαράμιλλη ομαλή λειτουργία του και την ανάπτυξη ισχύος. Στα ταξίδια με τους φίλους σου, θα μπαίνεις σε κάθε στροφή δυναμικά και ευέλικτα. Οι 118 kW (160 HP) και η μέγιστη ροπή 175 Nm αναπτύσσουν ασύγκριτη και αβίαστη δύναμη ώθησης. Και το 70% της ροπής αποδίδεται ήδη στις 1.500 σ.α.λ. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και η μικρότερη κίνηση του καρπού σου θα σε κάνει να αισθάνεσαι την επιτάχυνση του K 1600 B με εντυπωσιακό τρόπο. Όταν φτάσεις στον προορισμό σου, η υποβοήθηση όπισθεν διασφαλίζει ελιγμούς χωρίς κόπο. Επιλέγοντας το Keyless Ride (οδήγηση χωρίς κλειδί) προσθέτεις ένα ακόμα τεχνολογικό επίτευγμα που συμπληρώνει άριστα το συνολικό πακέτο.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΩΣΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ K 1600 B

Τα καλυτερα σημεια της K 1600 B

6-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας.
K 1600 B
Επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες.
K 1600 B
Τα φλας και τα φώτα φρένου LED είναι ενσωματωμένα στα πλαίσια.
K 1600 B
Σωληνωτό τιμόνι.
K 1600 B
Υποβοήθηση όπισθεν.
K 1600 B
Χαμηλή σέλα για περισσότερη άνεση.
K 1600 B
Πλάκες μαρσπιέ.
K 1600 B
Κομμένο παρμπρίζ.
K 1600 B

Ατελείωτη οδηγική απόλαυση.

Ατελείωτη οδηγική απόλαυση.

Όποιος κάθεται στο Bagger θα θέλει να το οδηγήσει. Χάρη στο υψηλό επίπεδο της άνεσης αυτής της ειδικής μοτοσικλέτας, ο χρόνος της οδήγησης δεν έχει όρια. Χάρη στο στάνταρ dynamic ESA, διασφαλίζεται βέλτιστος χειρισμός και δυναμική οδήγηση. Επιπλέον, η ρύθμιση CRUISE διασφαλίζει ομαλή άνεση απόσβεσης. Τα τυπικά ποδοστήρια του Bagger διασφαλίζουν άνετη στάση σώματος και καθαρή οδηγική απόλαυση. Με πρόσθετα, περισσότερα προαιρετικά αξεσουάρ, όπως τα μπροστινά ηχεία, το σύστημα Hill Start Control (HSC), η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro ή οι πρόσθετοι αποθηκευτικοί χώροι, μπορείς να βελτιώσεις την άνεση με πλήρως εξατομικευμένο τρόπο. Με άνετη στάση σώματος και μοναδική παρουσία, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα των υπόλοιπων οδηγών.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης: η γρήγορη ανταπόκριση σε περίπτωση ατυχήματος και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, χάρη στο σύστημα ECALL από τη BMW Motorrad.

Η καλή αίσθηση είναι πάντα μαζί στην οδήγηση.

Η BMW Motorrad είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει το σύστημα "intelligent emergency call" από το εργοστάσιο: ένα σύστημα εγκατεστημένο στο τιμόνι, το οποίο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί ανεξάρτητα και αυτόματα να ενεργοποιήσει την αλυσίδα διάσωσης και έτσι να επιταχύνει τη βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το "intelligent emergency call" ενεργοποιείται αυτόματα μετά από ελαφρύ ή σοβαρό ατύχημα. Όμως ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει χειροκίνητα επείγουσα κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού, αν για παράδειγμα, είδε ατύχημα σε τρίτο άτομο. Μετά την ενεργοποίηση του συστήματος, είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, τα δεδομένα GPS της θέσης και της κατεύθυνσης ταξιδιού στέλνονται μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου σε τηλεφωνικό κέντρο της BMW. Από το σημείο αυτό ενεργοποιείται η αλυσίδα διάσωσης. Για γρήγορη και κατάλληλη βοήθεια. Και για απερίγραπτο συναίσθημα σε κάθε ταξίδι.

Dynamic ESA: οι ανωμαλίες του δρόμου εξαλείφονται.

Για άριστη επαφή με το δρόμο.

Το στάνταρ Dynamic ESA ακόμη μια φορά αυξάνει σημαντικά την πρώτης κατηγορίας άνεση οδήγησης της K 1600 GTL. Εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση, την ασφάλεια και το υψηλότερο επίπεδο άνεσης: το Dynamic ESA ελέγχει την ανάρτηση ανάλογα με τις συνθήκες και τους ελιγμούς οδήγησης με αυτόματη προσαρμογή στις καταγραφόμενες συνθήκες. Έτσι, εξασφαλίζει σημαντικά βελτιωμένη επαφή δρόμου και ελαστικού, ακόμα και όταν είναι σε στροφή. Επιτρέποντας χαρακτηριστικά οδήγησης που είναι πάντα σταθερά και μια επιπλέον ώθηση σε άνεση και ασφάλεια – ειδικά σε μεγάλα ταξίδια.

Υποβοήθηση όπισθεν: εύκολοι ελιγμοί και έξοδος από χώρους στάθμευσης με κλίσεις.

Απλά όπισθεν.

Οι απότομοι δρόμοι και οι στενοί χώροι σε δημοφιλή σημεία ή χώρους στάθμευσης δεν αποτελούν πια πρόβλημα με την υποβοήθηση ελέγχου ροπής (Torque Control Assist, TCA). Αφήνοντας σε σας μόνο το χαμόγελο σε παρκάρισμα και ελιγμούς. Ενεργοποιήστε την υποβοήθηση όπισθεν επιλέγοντας την νεκρά θέση και ενεργοποιώντας τη λειτουργία υποβοήθησης με το κουμπί στα αριστερά του τιμονιού. Μόλις εμφανιστεί το σύμβολο R στην οθόνη και αρχίσετε να πατάτε τον δικάοπτη εκκίνησης του κινητήρα, μπορείτε να βγείτε από το χώρο στάθμευσης με ευκολία και να συνεχίσετε στον επόμενο προορισμό σας με περίσσια ορμή.

Περισσοτερη εξατομικευση

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Με την ευρεία γκάμα γνήσιου ειδικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να προσαρμόσεις το K 1600 B ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες σου.

Ανακαλυψε περισσοτερα

Ρουχισμος καταλληλος για ταξιδια

Περισσοτερα μοντελα touring

spinner