R 1200 RS

€15.250*
€199 / μήνα με το 3asy Ride**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asy Ride της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος €15.250, με προκαταβολή €5.033, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,30% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975), διάρκεια 32 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €5.033, προστασία δανείου €171, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €10.389, συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πελάτης €16.637, ΣΕΠΠΕ 5,93%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW R 1200 RS.

Η καλυτερη sport μοτοσικλετα τουρισμου.

H δυναμική οδήγηση σε συνδυασμό με άνεση για ταξίδια - στο υψηλότερο επίπεδο: αυτή είναι η BMW RS. Με τον ισχυρό της κινητήρα και την σταθερή ανάρτηση, αυτή η σπορ μοτοσικλέτα τουρισμού προσφέρει πολύ περισσότερα από την μέγιστη οδηγική απόλαυση. Χάρη στην άνετη, σπορ θέση οδήγησης και την τέλεια προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες, η μοτοσυκλέτα προσφέρει μια εντελώς νέα αίσθηση οδήγησης σε ταξίδια με γρήγορη οδήγηση και σε σπορ οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους.

H σχεδιαση της R 1200 RS

Επίλεξε το στυλ σου.

Με το εντελώς δικό σου χρώμα και στυλ παραλλαγής, μπορείς να σχεδιάσεις την δική σου R 1200 RS ακόμα πιο ξεχωριστά.

R 1200 RS Light Grey metallic / Magellan Grey metallic matt

Ο χρωματισμός σε Light Grey metallic / Magellan Grey metallic matt και η αντίθεση με το πλαίσιο σε κόκκινο ενισχύουν τον επιθετικό χαρακτήρα.

R 1200 RS Frozen Bronze metallic / Black Storm metallic

Ο συνδυασμός κάνει την R 1200 RS να ξεχωρίζει δυναμικά στο δρόμο.

Black Storm metallic

Το χρώμα Black storm metallic είναι ένα οπτικό σύμβολο αναγνώρισης για την απόδοση.

Η απόδοση συναντά το σχεδιασμό.

Η μοντέρνα ιδέα δυναμικού μείγματος μοτοσικλέτας σπορ και τουρισμού αναδεικνύεται επίσης και οπτικά, με το μισό φέρινγκ και τους συμμετρικούς προβολείς που προέρχονται από δύο γενιές της RR. Η κομψά διαμορφωμένη μονάδα τιμονιού με κομμάτια από σφυρήλατο αλουμίνιο συνδυάζει τέλεια λειτουργία και εργονομία.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος κινητηρας boxer

125
HP (92kW) στις 7.750 σ.α.λ.
125
Nm μέγιστη ροπή σύσφιξης στις 6.500 σ.α.λ.
3,3
s επιτάχυνση 0-100 km/h
820
mm ύψος σέλας
Αερο-υγρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας μπόξερ

Δυναμική απελευθέρωση της δύναμης.

Δυναμική απελευθέρωση της δύναμης.

Η σπορ μοτοσικλέτα τουρισμού αντλεί τη δύναμή της από τα 92 kW (125 hp) που παρέχονται από τον 2-κύλινδρο, 4-χρονο αερο-υγρόψυκτο κινητήρα Boxer με δύο εκκεντροφόρους επί κεφαλής και άξονα εξισορρόπησης. Για να διασφαλίζεται η σταθερότητα σε κάθε επαρχιακό δρόμο, η υπερ-ενεργή, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση ESA (Electronic Suspension Adjustment, ηλεκτρονική ρύθμιση ανάρτησης) είναι στάνταρ. Το σύστημα συμπληρώνεται από τους τρόπους οδήγησης "Rain" και "Road", τα οποία είναι επίσης στάνταρ: για άριστη εμπειρία οδήγησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της R 1200 RS

Τα καλυτερα σημεια της R 1200 RS

Δυναμική συνολική εμφάνιση.
Μαγευτική εμπρόσθια όψη.
Τιμόνι με εμφάνιση κλιπ-ον.
Ρυθμιζόμενο παρμπρίζ.
Άνεση καθίσματος.
Πλευρικός ανεμοθραύστης.
Ανάποδο τηλεσκοπικό πιρούνι.
Βαλίτσα και μπαγκαζιέρα.

Εξοπλισμός και αξεσουάρ προσθέτουν την τέλεια πινελιά.

Εξοπλισμός και αξεσουάρ προσθέτουν την τέλεια πινελιά.

Η ευρεία γκάμα εργοστασιακού εξοπλισμού περιλαμβάνει από βάσεις βαλίτσας και σχάρα αποσκευών έως cruise control και τη βολική "οδήγηση χωρίς κλειδί". Με το πακέτο των βαλιτσών και την πρακτική μπαγκαζιέρα, ο σπορ αναβάτης εξοπλίζεται τέλεια: απόλυτα εναρμονισμένα με την εργονομία και ενταγμένα στη συνολική εμφάνιση της μοτοσικλέτας όπως πάντα, προσφέρουν επίπεδο άνεσης στο ταξίδι που δεν θα περιμένατε κανονικά από σπορ μοτοσυκλέτα τουρισμού.

Ο ειδικός εξοπλισμός τρόπων οδήγησης Pro περιέχει δύο επιπλέον τρόπους οδήγησης, καθώς και ABS Pro και το δυναμικό φως φρένων (ανάλογα με τη χώρα).

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για περισσοτερη εξατομικευση

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Η ευρεία γκάμα γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad διασφαλίζει ακόμη περισσότερη εξατομίκευση. Η R 1200 RS μπορεί έτσι να είναι ακόμη πιο σωστά εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις σου.

Μαθε περισσοτερα

Αξεσουαρ για την R 1200 RS

Ρουχισμος για την επομενη εκδρομη σου