R 1200 R

€14.550*
€246 / μήνα με το ALL IN RIDE**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €246 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asy Ride Plus της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1200 R) €14.550, με προκαταβολή €4.802, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 32 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €4.802, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.683, προστασία δανείου €163, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €11.595, συνολικό ποσό καταβολής €17.681, ΣΕΠΠΕ 5,98%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW R 1200 R.

Τελειο αισθημα roadster.

Η BMW R 1200 R σου προσφέρει ακριβώς αυτό που θα περίμενες από μία boxer roadster: άνεση, δυναμική οδήγηση και καταλληλότητα για περιοδείες. Αμίμητη, σε ωθεί προς τα εμπρός – σωματικά και ακουστικά. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της αντιπροσωπεύει τη γνήσια απόλαυση μοτοσικλέτας. Το ανάποδο τηλεσκοπικό πιρούνι αναδεικνύει τη δυναμική εξωτερική της εικόνα και διασφαλίζει σταθερότητα και οδήγηση ακριβείας. Ενώ ο ανώτερης κατηγορίας δικύλινδρος boxer κινητήρας με 92 kW (125 hp) ωθεί αυτή τη μοτοσικλέτα. Προαιρετικά, το Dynamic ESA θα αυξήσει τη δυναμική οδήγηση και η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro και οι τρόποι οδήγησης Pro με DTC δείχνουν τι κρύβεται πίσω από αυτή τη λιτή εμφάνιση: το τέλειο αίσθημα Roadster.

Η σχεδιαση της R 1200 R

Επίλεξε το στυλ σου.

Η R 1200 R διατίθεται σε τρεις παραλλαγές: Light White/Cordoba Blue, Iced Chocolate metallic, Racing Red. Επιλεγμένες επιφάνειες και ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα καθορίζουν έπειτα το χαρακτήρα της μοτοσικλέτας σας.

Light White / Cordoba Blue

Το sporty light White one / Cordoba Blue τονίζει επιθετικά το σπορ γονίδιο.

Iced Chocolate metallic

Το στυλ Exclusive εστιάζει, σε συνδυασμό με το χρώμα Iced chocolate metallic, στην εξαιρετική εμφάνιση της R 1200 R και, συνεπώς, προσφέρει και οπτικά μια ελκυστική εμφάνιση Roadster.

Racing Red

Το κλασικό Racing Red τονίζει τις δυναμικές αναλογίες της R 1200 R.

Ένα αληθινό roadster.

Η R 1200 R είναι roadster με την πιο καθαρή έννοια του όρου – διατηρώντας μόνο τα βασικά: μια μηχανή, δύο τροχούς και ένα σώμα που αποτελείται από το ρεζερβουάρ και τη σέλα. Η σχεδίαση της R 1200 R δίνει έμφαση στην ακαμψία και τον συμπαγή όγκο με τις γραμμές της να καταλήγουν δυναμικά στο χαμηλωμένο ρύγχος και στον εμπρόσθιο τροχό. Το ανάποδο τηλεσκοπικό πιρούνι με βάση το πρότυπο της S 1000 RR δεν δίνει μόνο σε αυτή τη μοτοσικλέτα πολλών χρήσεων εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά διασφαλίζει επίσης σταθερότητα και ακριβή χειρισμό. Απλά εντυπωσιακή: η σύγχρονη ερμηνεία των κλασικών στρογγυλών προβολέων. Μπορείς να τους εξοπλίσεις με φως οδήγησης ημέρας με τεχνολογία LED αν το επιθυμείς.
Με τις έντονες γραμμές κατά μήκος του ρεζερβουάρ και την ομαλή μετάβαση από τη σέλα στο προεξέχον πίσω μέρος, αυτό το roadster έχει εμφάνιση που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο που οδηγείς. Ολόκληρη η σιλουέτα είναι τονισμένη και παρ' όλα αυτά είναι λεπτή: για μοντέρνα και σύγχρονη άνετη εμπειρία οδήγησης. Το πλαίσιο με εικόνα δικτύου σωλήνων περιβάλλει το κέντρο του σχεδίου: τον κλασικό κινητήρα μπόξερ. Υποστηρίζει την υπόσχεση της καθαρής οδηγικής απόλαυσης.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος κινητηρας boxer

125
HP (92 kW) στις 7.750 σ.α.λ.
3,3
s επιτάχυνση 0-100 km/h
125
Nm μέγιστη ροπή σύσφιξης στις 6.500 σ.α.λ.
790
mm ύψος σέλας
R 1200 R αερο-υγρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας μπόξερ

Η απόδοση συναντά το πάθος.

Η απόδοση συναντά το πάθος.

Ο ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας μπόξερ με ψυκτικό υγρό είναι συναρπαστικός. Τα 92 kW (125 HP) στις 7.750 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή 125 Nm στις 6.500 σ.α.λ. παρέχουν καθαρή οδηγική απόλαυση σε όλο το εύρος στροφών του κινητήρα. Ανεξάρτητα από το αν απλά ταξιδεύεις, επιδεικνύεις σπορ-δυναμική επιτάχυνση σε κάποιο επαρχιακό δρόμο, ή είσαι σε χαλαρή εκδρομή διακοπών με συνεπιβάτη, βαλίτσες και μπαγκαζιέρα. Σύντροφός σου σε όλα αυτά είναι ο ολοφάνερος, πλούσιος ήχος του boxer: εκεί είναι που η απόδοση συναντά το πάθος.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της R 1200 R

Τα καλυτερα σημεια της R 1200 R

Σίγουρη απόδοση, σίγουρος έλεγχος.

Σίγουρη απόδοση, σίγουρος έλεγχος.

Η R 1200 R είναι συναρπαστική – τόσο οπτικά όσο και τεχνολογικά. Με το προαιρετικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (DTC), φέρνεις τη δύναμη του κινητήρα boxer σε συνδυασμό με τους τρόπους οδήγησης, οι οποίοι μπορούν επιλέγονται με το πάτημα ενός κουμπιού, επάνω στην άσφαλτο με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro εξασφαλίζει περισσότερη άνεση και δυναμική. Με λίγα λόγια με τον πλούσιο ειδικό εξοπλισμό, η R 1200 R σου δίνει ακόμη περισσότερο roadster από ό,τι θα περίμενες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να προσαρμόζεται άριστα στις απαιτήσεις σου, η R 1200 R έχει τους δύο τρόπους οδήγησης "Rain" και "Road" στο βασικό εξοπλισμό. Παράλληλα με το στάνταρ ABS της BMW Motorrad, έχετε επίσης εγκατεστημένο τον αυτόματο ελέγχο σταθερότητας ASC για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την επιτάχυνση.

  • Η λειτουργία οδήγησης Pro περιλαμβάνει το δυναμικό έλεγχο, τις λειτουργίες οδήγησης ρυθμιζόμενες από το χρήστη, το δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC με γυροσκοπικό αισθητήρα και το βελτιστοποιημένο σε κλίσεις ABS Pro σε συνδυασμό με το δυναμικό φως φρένων (ανάλογα με τις συνθήκες έγκρισης στην αντίστοιχη χώρα πώλησης).

  • Η προαιρετική υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro στην R 1200 R σου επιτρέπει να αλλάζεις ταχύτητες, χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη ή του γκαζιού με σχεδόν κάθε φορτίο και πρακτικά σε όλο το εύρος στροφών του κινητήρα: για μεγαλύτερη άνεση και ώθηση στη δυναμική οδήγηση.

  • Με το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment, ηλεκτρονική ρύθμιση ανάρτησης) που διατίθεται ως ειδικός εξοπλισμός, μπορείτε να κορυφώσετε τη δυναμική εμπειρία οδήγησης της R 1200 R ακόμη μια φορά. Το Dynamic ESA προσαρμόζει αυτόματα την ανάρτηση σε σχέση με την κατάσταση και τους ελιγμούς οδήγησης στις συνθήκες: για ακόμα περισσότερη ασφάλεια οδήγησης, επιδόσεις και άνεση.

Για περισσοτερη εξατομικευση

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Με την ευρεία γκάμα γνήσιου ειδικού εξοπλισμού και τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να προσαρμόσεις την R 1200 R ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σου.

Μαθε περισσοτερα

Αξεσουαρ για την R 1200 R σου

Το roadster σου, ο ρουχισμος σου

Ρουχισμός από τη BMW Motorrad.

Υψηλής ποιότητας είδη ένδυσης μοτοσικλέτας και εξοπλισμός για την επόμενη εκδρομή σας, μεγάλη ή μικρή.

Βρες εναν Επισημο Εμπορο BMW Motorrad

Περισσοτερα μοντελα roadster