* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €115 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (G 310 R) €5.250, με προκαταβολή €1.250, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €1.600, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.148, προστασία δανείου €75, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €5.224, συνολικό ποσό καταβολής €7.179, ΣΕΠΠΕ 7,47%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW G 310 R.

ΕΝΤΟΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Η BMW G 310 R είναι η ουσία της απολαυστικής οδήγησης. Φτιάχτηκε για ζωντανές πόλεις και για όλους εκείνους που απλά αγαπούν τις μοτοσικλέτες. Είναι ευέλικτη, εύκολη στη χρήση και ταυτόχρονα σπορ. Είτε είσαι μεγαλόσωμος ή μικρόσωμος αναβάτης – κάθε τύπος αναβάτη αισθάνεται αμέσως σαν στο σπίτι του πάνω στην BMW G 310 R! Η μοτοσικλέτα είναι πανάλαφρη, ωστόσο είναι πραγματικό εργοστάσιο παραγωγής ισχύος με κινητήρα 313 cc. Η νέα μοτοσικλέτα θα σε φέρει με ασφάλεια και αξιοπιστία στη δουλειά, στο επόμενο στέκι ή έξω από την πόλη. Η G 310 R είναι πραγματική μοτοσικλέτα BMW, απλά με μειωμένο κυβισμό. Η μέγιστη δυνατή ποιότητα, η άριστη κατασκευή και η εξαιρετική τεχνολογία εξασφαλίζουν έντονη οδηγική απόλαυση.

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ G 310 R

Επίλεξε το στυλ σου.

Η BMW G 310 R είναι διαθέσιμη σε τρεις συναρπαστικές χρωματικές παραλλαγές: Style HP, Cosmic Black και Racing Red.

Style HP

Υπέροχα γραφικά στον χρωματισμό BMW Motorrad Motorsport με λευκό, κόκκινο και μπλέ τόνους

Cosmic Black

Χρησιμοποιώντας το μαύρο ως βασικό χρώμα, οι επιφάνειες σε λευκό τόνο υπογραμμίζουν το δυναμικά μοντέρνο σχεδιασμό.

Racing Red

Η G 310 R σε κόκκινο χρωματισμό και αντιθέσεις με τις σκούρες επιφάνειες, δείχνει μοντέρνα και sport.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Καλά γονίδια. Ωραία εμφάνιση.

Η ωραία εμφάνιση είναι ολοφάνερα κληρονομική - η BMW G 310 R διαθέτει σαφώς τα γονίδια της S 1000 R. Το σπορ φέρινγκ με ισχυρό προβολέα, η δυναμική διακόσμηση του ρεζερβουάρ και οι τυπικές αναλογίες roadster την κάνουν μαγνήτη βλεμμάτων στο δρόμο. Η G 310 R είναι ελαφριά και ισχυρή ταυτόχρονα χάρη στο δυναμικό εμπρός και το μοναδικό πίσω μέρος. Το κοντό κάθισμα υπογραμμίζει τη δυναμική του roadster στο πίσω μέρος και δίνει στη μοτοσικλέτα, ειδικά στα λευκά, μια ξεκάθαρη αγωνιστική εικόνα. Το χρυσό ανοδιωμένο πιρούνι και οι δαγκάνες φρένων τονίζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής της μοτοσικλέτας.
Ένα ακόμα εντυπωσιακό σημείο είναι το λεπτομερές ψαλίδι αλουμινίου. Τα φτιαξίματα εξασφαλίζουν ελαφρότητα και οι αναρτήσεις προσφέρουν σταθερότητα. Και τα φαρδιά ελαστικά εξασφαλίζουν σωστή πρόσφυση στο δρόμο – η οδηγική απόλαυση είναι εγγυημένη.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μονοκυλινδρος τετραχρονος κινητηρας

34
HP (25 kW) στις 9.500 σ.α.λ.
28
Nm μέγιστη ροπή σύσφιξης στις 7.500 σ.α.λ.
313
cc κυβισμός
3,3
l κατανάλωση ανά 100 km βάσει WMTC
Υδρόψυκτος, τετράχρονος μονοκύλινδρος κινητήρας

Ελαφριά, ισχυρή και ευέλικτη.

Ελαφριά, ισχυρή και ευέλικτη.

Και η G 310 R δεν παίρνει τη δεύτερη θέση ούτε τεχνολογικά. Ακριβώς το αντίθετο: με τις προηγμένες και αντισυμβατικές τεχνολογικές καινοτομίες της θα προηγείσαι, αντί να ακολουθείς. Ο μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας 313 cc, μεταξύ άλλων, βοηθά στο εξής. Η ασυνήθιστη κλίση του κυλίνδρου προς τα πίσω και η περιστροφή της κυλινδροκεφαλής κατά 180° χαμηλώνουν το κέντρο βάρους και το μετατοπίζουν προς την κατεύθυνση του μπροστινού τροχού. Εξαιτίας αυτού, η G 310 R είναι πιο ευκίνητη και πιο εύκολο να ελέγχεται.

Ο ειδικός σχεδιασμός του κινητήρα επιτρέπει επίσης πολύ μεγάλο ψαλίδι παρά το κοντό μεταξόνιο και έτσι εξασφαλίζει αυξημένη σταθερότητα στην οδήγηση. Καλή εμφάνιση, ισχυρός κινητήρας και ζυγίζει λιγότερο από 160 kg, και με γεμάτο ρεζερβουάρ - με την G 310 R μπορείς απλά να απολαύσετε την οδήγηση μοτοσικλέτας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της G 310 R

Τα καλυτερα σημεια της G 310 R

Χρυσό ανοδιωμένο ανάποδο πιρούνι.
Χρυσό ανοδιωμένο ανάποδο πιρούνι.
Χρυσές δαγκάνες φρένων.
Χρυσές δαγκάνες φρένων.
Οθόνη πολλών λειτουργιών.
Οθόνη πολλών λειτουργιών.
Δυναμικό διακοσμητικό ρεζερβουάρ.
Δυναμικό διακοσμητικό ρεζερβουάρ.
Σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα.
Σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα.
Τροχοί από χυτό αλουμίνιο.
Τροχοί από χυτό αλουμίνιο.
Αλουμινένιο ψαλίδι.
Αλουμινένιο ψαλίδι.
Καινοτόμος μονοκύλινδρος κινητήρας.
Καινοτόμος μονοκύλινδρος κινητήρας.

Όλοι θέλουν να την οδηγήσουν.

Όλοι θέλουν να την οδηγήσουν.

Οδήγησε χωρίς άγχος και χαλαρά μέσα στους δρόμους με την G 310 R. Ακόμη και στην φασαρία της μεγάλης πόλης, θα οδηγείς πάντα με αυτοπεποίθηση, χάρη στην επιτυχή διάταξη όλων των στοιχείων ελέγχου. Η επιτυχής εργονομική διάταξη του τιμονιού, των ποδοστηρίων και των στοιχείων ελέγχου εξασφαλίζει υπέροχη αίσθηση οδήγησης. Σε οποιαδήποτε έδαφος, η γεωμετρία και η ρύθμιση ελατηρίων και αμορτισέρ το κάνει ευέλικτο hopper πόλης. Είτε οδηγώντας σε πυκνή αστική κυκλοφορία, είτε σε μετακίνηση για τη δουλειά ή απλά για βόλτα έξω από την πόλη το Σαββατοκύριακο – με την G 310 R θα θέλεις να οδηγείς συνεχώς!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ύψη σέλας για κάθε μέγεθος σώματος.

Η G 310 R προσφέρει τη σωστή σέλα για όλους τους αναβάτες, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα σας στη μοτοσικλέτα. Παράλληλα με τη στάνταρ σέλα μόλις 785 mm, είναι διαθέσιμες δύο άλλες επιλογές ως ειδικά αξεσουάρ: μια χαμηλότερη έκδοση ύψους 770 mm και μια ψηλότερη, ιδιαίτερα άνετη σέλα 880 mm.
Ισχυρό σύστημα φρένων και στάνταρ ABS.

Δεν υπάρχει μοτοσικλέτα BMW μετά το 2013 χωρίς αυτό: στάνταρ ABS. Στην G 310 R εξασφαλίζει, μαζί με τα ισχυρά τακάκια, ασφαλείς ελιγμούς πέδησης σε κάθε ταξίδι – ακόμα και σε άσχημους ή βρώμικους δρόμους.

Για περισσοτερη εξατομικευση

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Αποθηκευτικός χώρος για κάθε περίπτωση: είτε για τις καθημερινές σου μετακινήσεις είτε για μικρές εκδρομές – χάρη στις λύσεις αποσκευών υψηλής ποιότητας που αναπτύχθηκαν από την BMW Motorrad, είσαι πάντα ιδανικά εξοπλισμένος. Ανακάλυψε τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad του πίσω μέρους για την G 310 R τώρα.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Η πολη σου, ο χωρος κινησης σου

Αξεσουαρ για την G 310 R

Τελεια εμφανιση, η καλυτερη δυνατη προστασια

Ρουχισμός από τη BMW Motorrad.

Έχουν πολύ καλή εμφάνιση και παρέχουν αποτελεσματική προστασία – ανακαλύψτε τη μεγάλη αποκλειστική γκάμα ρουχισμού μοτοσικλέτας υψηλής ποιότητας σε εξοπλισμό που προσφέρεται στη BMW Motorrad.

Βρες εναν Επισημο Εμπορο BMW Motorrad

Περισσοτερα μοντελα roadster

spinner