F 800 R

€9.900*
€179 / μήνα με το ALL IN RIDE**

* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €179 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (F 800 R) €9.900, με προκαταβολή €3.267, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €2.653, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.514, προστασία δανείου €125, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €8.272, συνολικό ποσό καταβολής €12.553, ΣΕΠΠΕ 6,44%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW F 800 R.

Η μοντερνα πολυταλαντη.

Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε με αυτό το ζωηρό roadster, από οδήγηση στην πόλη, περιοδείες ή φιλόδοξη σπορ οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές. Η BMW F 800 R συνδυάζει ευελιξία, καθημερινή χρηστικότητα και δυναμική συμπεριφορά σε ολοκληρωμένη σπορ συσκευασία. Χάρη στο δυναμικό της κινητήρα με 66 kW (90 hp), θα αισθάνεσαι τι προσφέρει κάθε φορά που γυρίζεις το γκάζι: υπέρτατη ευκολία οδήγησης και απόλυτο έλεγχο του δρόμου. Αλλά η F 800 R προσφέρει κάτι περισσότερο από σπορ επιδόσεις και εύκολη οδήγηση, διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία: το Ride-by-Wire και μια σειρά από τρόπους οδήγησης, ABS στάνταρ και προαιρετικά συστήματα όπως το ASC ή το Dynamic ESA που διασφαλίζουν ότι όλη η ισχύς μεταφέρεται με ασφάλεια στο δρόμο.

Η Σχεδιαση της F 800 R

Επίλεξε το στυλ σου.

Τρία χρώματα τονίζουν τη δυναμική σχεδίαση. Η F 800 R φαίνεται ιδιαίτερα σπορ και δυναμική στα χρώματα της BMW motorsport. Μπορείς να επιλέξεις κόκκινη επένδυση τροχού ως φόρο τιμής στην S 1000 RR - το εμβληματικό superbike.

*/-->

Light White / Lupin Blue metallic / Racing Red

Στα κλασικά χρώματα της BMW motorsport, η F 800 R εμφανίζεται ελαφριά και ευκίνητη.

*/-->

Racing Red

Σε αυτόν τον εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων, η F 800 R φαίνεται ιδιαίτερα σπορ.

*/-->

Black Storm metallic

Το μαύρο χρώμα δίνει στην F 800 R ιδιαίτερα επιθετική και δυναμική εμφάνιση.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Σχεδίαση που την απολαμβάνεις.

Μπορείς να πεις από την εμφάνισή της και μόνο: η F 800 R είναι η τέλεια μοτοσικλέτα, αν θέλεις απλά να την οδηγείς και να διασκεδάζεις. Οι ακριβείς γραμμές και τα μινιμαλιστικά τελειώματα δίνουν αίσθηση ευκινησίας με ελαφρύ πάτημα, ενώ το ανάποδο πιρούνι υποδηλώνει δυναμική ώθηση προς τα εμπρός, ακόμη και όταν είναι ακίνητη. Το υψηλής απόδοσης πιλοτήριο διαθέτει νέο σχεδιασμό οργάνων και η σαφής οθόνη πολλαπλών λειτουργιών σου δίνει τώρα ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Ένα άλλο καλό σημείο είναι ο νέος πίσω σιγαστήρας, που όχι μόνο φαίνεται τόσο ωραίος όσο ωραία ακούγεται, αλλά πληροί επίσης το πρότυπο EU-4.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος εν σειρα κινητηρας

86
Nm μέγιστη ροπή σύσφιξης στις 5.800 σ.α.λ.
203
kg χωρίς φορτίο με πλήρες ρεζερβουάρ
798
cc κυβισμός
790
mm ύψος σέλας
Υδρόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας

Ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας για δυναμική ώθηση.

Ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας για δυναμική ώθηση.

Ισχυρός, υδρόψυκτος, δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας 798 cc εξασφαλίζει δυναμική πρόωση. Με ισχύ 66 kW (90 hp) στις 8.000 σ.α.λ., διαθέτει χαρακτηριστικά γρήγορης απόκρισης, εντυπωσιακή δύναμη και εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου - και πληροί το νέο πρότυπο EU-4. Διατίθεται επίσης έκδοση μειωμένης ισχύος με 35 kW (48 hp) για νέους αναβάτες ηλικίας κάτω των 25.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της F 800 R

Τα καλυτερα σημεια της F 800 R

Μετακινείσαι με ασφάλεια.

Μετακινείσαι με ασφάλεια.

Η F 800 R έχει σχεδιαστεί για καθαρή και εύκολη οδηγική απόλαυση, αλλά η ασφάλεια αποτελεί επίσης προτεραιότητα: όλα τα μοντέλα διαθέτουν ABS BMW Motorrad και σταθερή, ισορροπημένη ανάρτηση για ανώτερη απόδοση και απόλυτο έλεγχο του δρόμου. Άλλες προαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν το ASC (Automatic Stability Control, αυτόματος έλεγχος ευστάθειας) και το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment, ηλεκτρονική ρύθμιση ανάρτησης) για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, επιδόσεις και άνεση. Το Ride-by-Wire σου παρέχει ακόμη καλύτερο έλεγχο του γκαζιού. Χάρη στους στάνταρ τρόπους λειτουργίας "Rain" και "Road" και τον προαιρετικό "Dynamic" τρόπο λειτουργίας, η F 800 R μπορεί να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα σε οποιαδήποτε επιφάνεια δρόμου και στυλ οδήγησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απεριόριστη προσαρμοστικότητα.

Απεριόριστη προσαρμοστικότητα.

Μπορείς να προσαρμόσεις τη μοτοσικλέτα σου ώστε να καλύπτει ακριβώς τις δικές σου ανάγκες εργονομίας χάρη στις στάνταρ ρυθμιζόμενες μανέτες συμπλέκτη και φρένου και τη μεγάλη ποικιλία σε παραλλαγές σέλας. Η BMW Motorrad προσφέρει επίσης ευρύ φάσμα προαιρετικού εξοπλισμού και αξεσουάρ για προσαρμογή της F 800 R. Για παράδειγμα, μπορείς να επιέξεις το νέο ανυψωμένο τιμόνι. Σε συνδυασμό με χαμηλή σέλα, αυτή η επιλογή είναι τέλεια για πιο χαλαρή θέση οδήγησης, ιδίως για τους μικρόσωμους αναβάτες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για περισσοτερη εξατομικευση.

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Με την ευρεία γκάμα γνήσιου ειδικού εξοπλισμού και αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να προσαρμόσεις την F 800 R ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σου.

Μαθε περισσοτερα

Εικονα του Chris Pfeiffer

Απo καθηγητης ριψοκινδυνος, αναβατης μυθος.

Ο Chris Pfeiffer και η επανάσταση των ακροβατικών με μοτοσικλέτα.

Αξεσουαρ για την F 800 R

Το roadster σου, ο ρουχισμος σου

Περισσοτερα μοντελα roadster