* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €254 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R nine T Urban G/S) €14.600, με προκαταβολή €4.818, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €3.912, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.883, προστασία δανείου €185, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €11.850, συνολικό ποσό καταβολής €18.047, ΣΕΠΠΕ 5,95%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW R nineT Urban G/S.

Εντυπωσιακη. Δυνατη. Αεροψυκτη.

Απόλαυσε το αίσθημα σιγουριάς μιας boxer σε όρθια και χαλαρή θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με πρωτοποριακή τεχνολογία. Επίλεξε από τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης με τις δικές σου μοναδικές ιδέες. Η R nineT Urban G/S το δηλώνει σαφώς: αποτίει φόρο τιμής στην επιτυχία της G/S BMW Motorrad στο παρελθόν. Μόλις μια ματιά και είναι σαφές ότι η R NineΤ Urban G/S αποτυπώνει το off-road πνεύμα της εποχής εκείνης. Ταυτόχρονα, τα οδηγητικά χαρακτηριστικά της την κάνουν πραγματικό μέλος της τωρινής οικογένειας nineT. Αντανακλά τον τρόπο ζωής εκείνης της εποχής: οι άνθρωποι ήξεραν πού ήθελαν να πάνε, και ήξεραν ακριβώς πώς θα φτάσουν εκεί. Όπως και σήμερα.

Η σχεδιαση της R nineT Urban G/S

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Η πηγή της έμπνευσης: Ολοφάνερη.

Η σχεδίαση της R nineT Urban G/S είναι εντυπωσιακή. Ιδιαίτερα στυλιστικά στοιχεία την κάνουν μια ισχυρή, ανθεκτική μοτοσικλέτα που αποτίει φόρο τιμής στον αρχικό σχεδιασμό G/S: ο μπροστινός τροχός 19", το τηλεσκοπικό πιρούνι με τις γνωστές φούσκες, η μάσκα προβολέα με τη ζελατίνα και το υπερυψωμένο φτερό ορίζουν το μπροστινό μέρος. Το προφίλ της ορίζεται από έντονες οριζόντιες γραμμές. Τα λευκά στοιχεία του κορμού και η στενή, ελαφρά μακρύτερη κόκκινη σέλα αναβιώσουν το πνεύμα της θρυλικής R 80 G/S του 1980. Ο μαύρος κινητήρας και το πλαίσιο τονίζουν αυτό το αποτέλεσμα. Τα νέα κλασικά στρογγυλά όργανα δείχνουν επίσης ότι η Urban G/S είναι κομμάτι της οικογένειας nineT. Η R nineT Urban G/S αριστεύει επίσης σε όλα από χωματόδρομους έως δρόμους γεμάτους πέτρες. Τα προαιρετικά ελαστικά με καρφιά και οι ζάντες με ακτίνες, τα μαρσπιέ enduro, η βιδωτή θερμική ασπίδα και ο χαλύβδινος μοχλός φρένου ποδιού τονίζουν το γεγονός αυτό, τόσο λειτουργικά όσο και οπτικά.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καλυτερα σημεια της R nine T Urban G/S

Μοναδικό μπροστινό μέρος.
R nineT Urban G/S μάσκα προβολέα
Μπροστινός λασπωτήρας.
R nineT Urban G/S μπροστινός λασπωτήρας
Τέλειος χρωματικός συνδυασμός.
R nineT Urban G/S κόκκινος χρωματικός συνδυασμός
Μαρσπιέ enduro.
R nineT Urban G/S μαρσπιέ enduro
Μεγάλος μπροστινός τροχός 19".
R nineT Urban G/S μπροστινός τροχός 19"
Κόκκινη σέλα.
R nineT Urban G/S σέλα
Λευκά φλας.
R nineT Urban G/S λευκά φλας.
Βιδωτή θερμική ασπίδα.
R nineT Urban G/S βιδωτή θερμική ασπίδα

Δικυλινδρος κινητηρας boxer

116
Nm μέγιστη ροπή στις 6.000 σ.α.λ.
221
kg χωρίς φορτίο με πλήρες ρεζερβουάρ
1.170
cc κυβισμός
850
mm ύψος σέλας
Αερο-ελαιόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Τεχνολογία για γνήσια οδηγική ευχαρίστηση.

Τεχνολογία για γνήσια οδηγική ευχαρίστηση.

Η R nineT Urban G/S είναι πιστή στο παρελθόν με την εμφάνισή της, αλλά δείχνει τον ίδιο σεβασμό στο παρόν με τη σύγχρονη τεχνολογία της. Διαθέτει το δοκιμασμένο κινητήρα και το ηλεκτρικό σύστημα της BMW R NineΤ. Η R nineT Urban G/S πληροί επίσης τα τρέχοντα πρότυπα EURO-4 χάρη στην κορυφαία τεχνολογία της. Ο πανίσχυρος αερόψυκτος, δικύλινδρος boxer κινητήρας έχει κυβισμό 1.170 ccm και ισχύ 81 kW (110 bhp) για εξαιρετικά δυναμική απόδοση ισχύος, ακόμη και σε χαμηλές στροφές. Όλα για εύκολη και μοντέρνα εμπειρία οδήγησης. Το ABS στο βασικό εξοπλισμό και το προαιρετικό ASC Automatic Stability Control (αυτόματος έλεγχος ευστάθειας) διασφαλίζουν ότι είσαι πάντα ασφαλής όταν χρησιμοποιείς την ισχύ σου στο δρόμο ή στο βουνό. Υπάρχει μια τελευταία οπτική αναφορά στις ρίζες enduro της G/S: το ανυψωμένο σύστημα εξάτμισης από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όρθια και επιβλητική.

Όρθια και επιβλητική.

Το ισορροπημένο εργονομικό τρίγωνο της Urban G/S σε κρατά ευέλικτο και σίγουρο στο δρόμο: το ελαφρώς ψηλότερο τιμόνι, η μεγάλη επιφάνεια του καθίσματος και τα ελαφρώς βαθύτερα και φαρδύτερα προς τα πίσω τοποθετημένα ποδοστήρια δημιουργούν πιο χαλαρή και σίγουρη εμπειρία οδήγησης. Το βασικό ύψος σέλας της σειράς είναι 850 mm. Χάρη στην προαιρετική χαμηλότερη σέλα, η R nineT Urban G/S προσφέρει σταθερότητα στους αναβάτες σχεδόν όλων των αναστημάτων.

Ένα ακόμα οπτικό χαρακτηριστικό της εμφάνισής της είναι η σέλα σε δερμάτινο στυλ. Αδιάβροχη, με κατασκευή υψηλής δεξιοτεχνίας και εστιάζει στη γνήσια επιφάνεια και το χρώμα. Συνεπώς, ρούχα, όπως τα σκούρα τζιν, μπορεί να λεκιάσουν τη σέλα. Αυτό το εφέ επίστρωσης δεν διορθώνεται και δεν αποτελεί ελάττωμα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσοτερη εξατομικευση

Τροποποίηση σχεδόν χωρίς όρια.

Τροποποίηση σχεδόν χωρίς όρια.

 

Είτε θέλεις εμφάνιση εκτός δρόμου είτε ρετρό αύρα, η R NineΤ Urban G/S εκφράζει τον τρόπο ζωής σου. Έτσι, όταν πρόκειται για τροποποίηση, οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες, όπως εμφανίζεται τόσο καλά σε αμέτρητες περιπέτειες σε όλη την ιστορία της G/S. Η R nineT Urban G/S μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε μονοθέσια χάρη στο αφαιρούμενο υποπλαίσιο συνεπιβάτη.

Επιπλέον, διατίθεται μια εξατομικευμένη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad και αποκλειστικός, προαιρετικός εξοπλισμός ανώτερης ποιότητας από την BMW Motorrad Spezial. Με λίγα λόγια: η ατομικότητά σου είναι εξίσου απεριόριστη, όπως η οδηγική σου ευχαρίστηση.   

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Spezial

Η μοτοσικλέτα σου αποκτά το χαρακτήρα σου.

Στη BMW Motorrad Spezial, θα βρεις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προαιρετικό εξοπλισμό από σχεδιαστές, όπως το αποκλειστικό σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων Option 719 και τα χρώματα Spezial ή αξεσουάρ για ενίσχυση της απόδοσης από ανταλλακτικά HP.

Ο συνδυασμός ανάμεσα στις μακροχρόνιες ικανότητες σχεδίασης BMW Motorrad και τις πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής που συνδέονται με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία προάγουν ένα νέο επίπεδο σημασίας και αποκλειστικότητας.

Μαθε περισσοτερα

Αξεσουαρ για τη νεα R nine T Urban G/S

Το στυλ: ελκυστικα καθαρο και απλο

Περισσοτερα μοντελα Heritage

Παρομοιες εκδηλωσεις

Φεστιβάλ Pure&Crafted 2017

Νέα τοποθεσία, παλιοί φίλοι: Μετά από δύο χρόνια στο Postbahnhof του Βερολίνου, το επόμενο φεστιβάλ Pure&Crafted θα διοργανωθεί στο ιστορικό εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας Rummelsburg, στις 26 και τις 27 Αυγούστου του 2017. Με το βιομηχανικό χαρακτήρα της τοποθεσίας, που είναι τόσο τυπικός στο Βερολίνο, ο ιστορικός χώρος στον ποταμό Σπρέε είναι το ιδανικό σκηνικό για δυο μέρες γεμάτες με vintage κουλτούρα, μουσική και τροποποιημένες μοτοσικλέτες. Μετά το Φεστιβάλ Pure&Crafted του 2015, δεν υπάρχει αμφιβολία: Η μουσική και οι μοτοσικλέτες πηγαίνουν μαζί. Το όνομά του τα λέει όλα: Οι λάτρεις της καθαρής, λιτής μουσικής με κιθάρες χωρίς περιττά στοιχεία θα απολαύσουν την τρίτη διοργάνωση του φεστιβάλ, το οποίο μπορεί να περηφανεύεται για μια ακόμα σειρά εμφανίσεων με καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτήν τη φορά, οι μοτοσικλέτες και η νέα σειρά heritage θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή στο φεστιβάλ την Κυριακή. Θα κυριαρχεί ο τρόπος ζωής των μοτοσικλετιστών, με αμέτρητες τροποποιημένες μοτοσικλέτες, μια βόλτα με μοτοσικλέτες και παιδικό πρόγραμμα. Ωστόσο, κάτι ακόμα είναι βέβαιο: Την Κυριακή θα υπάρχει πολλή μουσική. Ακούγεται διασκεδαστικό; Αν ναι, μην το χάσετε!

Μεταβαση στην εκδήλωση
spinner