Η ακούραστη

Ελεύθερο πνεύμα – πάντα σε εγρήγορση

Δεν θέλεις να σταματάς να οδηγείς, ακόμα κι όταν φτάσεις στον προορισμό σου. Με την R nineT Scrambler σε Kalamata metallic matt με καλύμματα κυλινδροκεφαλών από χυτό αλουμίνιο, ρετρό εμφάνιση και ακτινωτούς τροχούς απολαμβάνεις στο έπακρο κάθε χιλιόμετρο. Στην πλαϊνή τσάντα θα αποθηκεύσεις όλα όσα χρειάζεσαι στις αυθόρμητες εξορμήσεις σου. Με τον προσαρμοζόμενο προβολέα θα φωτίζεις κάθε στροφή πιο αποτελεσματικά. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Kalamata metallic matt

Ο χρωματισμός Kalamata metallic matt τονίζει τον εκφραστικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Κάλυμμα κυλινδροκεφαλών 2V-Style

Τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών από χυτό αλουμίνιο τονίζουν την αυθεντική ρετρό σχεδίαση στο στιλ των κλασικών διβάλβιδων κινητήρων boxer.

Πλαϊνή δερμάτινη τσάντα δεξιά

Η αδιάβροχη πλαϊνή δερμάτινη τσάντα από Black washed Canvas εντυπωσιάζει με την κλασική εμφάνιση και τη χωρητικότητα των 14 λίτρων.

Προσαρμοζόμενος προβολέας

Ο Προσαρμοζόμενος Προβολέας προσφέρει καλύτερο φωτισμό του οδοστρώματος κατά την οδήγηση σε στροφές.

Ακτινωτοί τροχοί

Οι χρυσαφί ανοδιωμένοι ακτινωτοί τροχοί με ελαστικά offroad δηλώνουν ξεκάθαρα ότι η οδήγηση δεν σταματά εκεί που τελειώνει ο δρόμος.

Η κλασική

Η εμφάνιση – πάντα εντυπωσιακή

Ο χρωματισμός Option 719 και το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II τονίζουν, σε συνδυασμό με τα χρώματα και τα υλικά, τον δυναμικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Με το χαμήλωμα της ανάρτησης μειώνεται μεταξύ άλλων και το μέγεθος του μπροστινού τροχού στις 17" ενώ τοποθετούνται ελαστικά σε χαρακτηριστική σχεδίαση Dirt Track. Ο τροχός Option 719 Classic με tubeless ελαστικό και η μετατροπή με πίσω τμήμα Tracker συμπληρώνουν άψογα τον χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Η συνολική εμφάνιση ολοκληρώνεται με το σετ αυτοκόλλητων.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Shadow II

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II με τα ποιοτικά στοιχεία από αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Τροχός Option 719 Classic

Ο ακτινωτός τροχός Option 719 Classic με tubeless ελαστικό έχει μοντέρνα σχεδίαση και είναι 3 κιλά ελαφρύτερος από τον ακτινωτό τροχό με ελαστικό με σαμπρέλα.

Πίσω τμήμα Tracker σε Night black

Με το πίσω τμήμα Tracker η μοτοσικλέτα αποκτά την αυθεντική εμφάνιση των μοτοσικλετών που έτρεχαν στις αμερικανικές χωμάτινες πίστες.

Σετ αυτοκόλλητων για το πίσω τμήμα Tracker, μαύρο και λευκό

Το ασπρόμαυρο σετ είναι άριστα προσαρμοσμένο στη μοτοσικλέτα και δημιουργεί μια μοναδικά ελκυστική εμφάνιση.

Κάνε ακόμα πιο ιδιαίτερη τη δική σου R nineT Scrambler

Διαμόρφωσε τη μοτοσικλέτα σου όπως την επιθυμείς.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner