Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €289,10 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €16.300 προκαταβολή €4.550, και με τελευταία μεγάλη δόση €4.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.825,06 , προστασία δανείου €295,54 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €14.870,60 , ΣΕΠΠΕ 8,32%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €22.576,80.

H BMW R nineT Scrambler

Δυναμική, στιβαρή, δημιουργική

Η R nineT Scrambler δεν κάνει συμβιβασμούς: σκληροτράχηλη, ανυποχώρητη, ιδιαίτερη. Η οδική της συμπεριφορά είναι ισορροπημένη και μοναδική. Με τον κινητήρα boxer μπορείς να κινείσαι με απόλυτη αυτοπεποίθηση καθώς είναι έτοιμος για κάθε αυθόρμητη απόφασή σου. Η χαρακτηριστική εμφάνιση scrambler με τη χαλαρή θέση οδήγησης προσφέρει πολλά, και κυρίως διασκέδαση. Διαμόρφωσε τη δική σου R nineT Scrambler ώστε να ταιριάζει άψογα στον τρόπο ζωής σου. Δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι. Τυπικό #Soulfuel.

ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ακολούθησε τον δρόμο

Κάθε ένας από τους πέντε χρωματισμούς τονίζει τον χαρακτήρα της R nineT Scrambler με ξεχωριστό τρόπο.

Option 719 Underground/Light white

Άγρια μοτοσικλέτα, κομψή σχεδίαση: η R nineT Scrambler στο χρώμα Option 719 Underground/Lightwhite με μαύρες λεπτομέρειες.

Option 719 Pollux metallic/Light white

Γεμάτος ήχος, γεμάτα χρώματα. Υπογράμμισε τον άγριο χαρακτήρα της μοτοσικλέτας σου με τα χρώματα Pollux metallic/Light white με χρυσαφί λεπτομέρειες.

Manhattan metallic matt

Συγκρατημένο χρώμα, αχαλίνωτο ταμπεραμέντο: Το Manhattan metallic matt αποτυπώνει τον γεμάτο αυτοπεποίθηση ασυμβίβαστο χαρακτήρα σου.

Kalamata metallic matt

Ο χρωματισμός με τον έντονο χαρακτήρα αποτελεί την τέλεια βάση για τις δικές σου επιλογές εξατομίκευσης.

Granite grey metallic

Διακριτική, συγκρατημένη αλλά αδάμαστη. Εσύ επιλέγεις τι θα κάνεις με την R nineT Scrambler.

Τηλεσκοπικό πιρούνι με φυσούνες
Βλέπουμε το τηλεσκοπικό πιρούνι με φυσούνες της R nineT Scrambler.
Ποδωστήρια με αραιή οδόντωση
Βλέπουμε τα ποδωστήρια της R nineT Scrambler.
Κινητήρας boxer
Βλέπουμε τον δικύλινδρο κινητήρα boxer της R nineT Scrambler.
Σχήμα ρεζερβουάρ καυσίμου και κάλυμμα εισαγωγής
Βλέπουμε το ρεζερβουάρ καυσίμου με το κάλυμμα εισαγωγής της R nineT Scrambler.
Κλασικό στρογγυλό ταχύμετρο
Βλέπουμε το στρογγυλό ταχύμετρο της R nineT Scrambler.
Ψηλά τοποθετημένη εξάτμιση
Βλέπουμε την ψηλά τοποθετημένη εξάτμιση της R nineT Scrambler.
Σέλα σε όψη δέρματος με πατίνα
Βλέπουμε τη σέλα της R nineT Scrambler.
Προβολείς LED και φλας LED
Βλέπουμε τους προβολείς LED της R nineT Scrambler.
«

Η σχεδίαση ανοίγει την όρεξη για περισσότερα. Στιβαρή, ακατέργαστη, επαναστατική – ισχύουν μόνο οι δικοί σου κανόνες.

 »

Ulf Musekamp

Μηχανικός μοτοσικλέτας R nineT

Κάνε αυτό που σου αρέσει

Κάνε αυτό που σου αρέσει

Ποτέ δεν σε απασχολούσε το τι θα κάνουν οι άλλοι. Μήπως προτιμάς να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ; Η R nineT Scrambler προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις για εξατομίκευση. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές χειροποίητης κατασκευής και ποιότητας. Το κοντό πίσω τμήμα ενσωματώνει το πίσω φως, το φως φρένων και τα φλας. Αποτελεί το τελείωμα της μοτοσικλέτας σου είναι όμως η αρχή των δυνατοτήτων σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ας ξεκινήσουμε το scramble

Νιώσε την επιτάχυνση: με τον αεροελαιόψυκτο κινητήρα boxer της Scrambler είναι πραγματικά καταιγιστική. Βελτιώσαμε αισθητά την καμπύλη ροπής και ισχύος στην περιοχή από τις 4.000 έως τις 6.000 σ.α.λ. Για να έχεις άφθονη δύναμη επιτάχυνσης εκεί που τη χρειάζεσαι. Για να μπορείς να ταξιδεύεις με δυναμικό και ταυτόχρονα ξεκούραστο τρόπο. Η μέγιστη ροπή ανέρχεται στα 116 Nm στις 6.000 σ.α.λ. ενώ ο κινητήρας boxer πληροί τις προδιαγραφές Euro 5. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
116
Nm μέγ. ροπή στις 6.000 σ.α.λ.
223
kg απόβαρο σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ
1.170
ccm κυβισμός
820
mm ύψος σέλας
Αεροελαιόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Μεγαλύτερη διασκέδαση με ασφάλεια

Χαλαρός έλεγχος – δεν χρειάζεται να αποτελεί αντίφαση

Χαλαρός έλεγχος – δεν χρειάζεται να αποτελεί αντίφαση

Στο Dirt Mode των λειτουργιών οδήγησης Pro μπορείς να αντιμετωπίζεις με άνεση τις προκλήσεις: στον χωματόδρομο τα συστήματα ελέγχου ASC και DTC επεμβαίνουν με καθυστέρηση: για δυναμικούς ελιγμούς και ακόμα πιο διασκεδαστική οδήγηση. Ταυτόχρονα ο Προσαρμοζόμενος Προβολέας βελτιώνει τον φωτισμό στο εσωτερικό της στροφής όταν η κλίση της μοτοσικλέτας κυμαίνεται μεταξύ 7° και 25°: Το φως σε ακολουθεί, όπου κι αν πηγαίνεις. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Περισσότερα για το #Soulfuel

spinner