* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €254 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R nine T Scrambler) €14.600, με προκαταβολή €4.818, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €3.912, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.883, προστασία δανείου €185, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €11.850, συνολικό ποσό καταβολής €18.047, ΣΕΠΠΕ 5,95%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW R nine T Scrambler.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. ΑΤΙΘΑΣΗ. ΑΕΡΟΨΥΚΤΗ.

Απόδρασε και όρμα προς την ελευθερία, ζήσε νέα πράγματα και απόλαυσε τη ορμή του ανέμου – με την BMW R nineT Scrambler. Μια στιβαρή μοτοσικλέτα με την αυθεντική εικόνα scrambler, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία και τη γνώριμη ποιότητα της BMW Motorrad. Είτε μέσα στην πόλη, σε επαρχιακούς δρόμους με πολλές στροφές είτε στην παραλία, ο ισχυρός δικύλινδρος boxer κινητήρας με δύο σιγαστήρες ψηλά προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση και αναγνωρίσιμο ήχο. Ακόμη και μακρινά ταξίδια με συνεπιβάτη είναι παιχνίδι, χάρη στην άνετη καθιστή θέση. Με μερικές μόνο κινήσεις μπορείς να δώσεις στη R nineT Scrambler τη δική σου προσωπική αύρα.

η σχεδιαση της R nine T Scrambler

Επίλεξε το Στύλ σου.

Τρείς διαθέσιμες χρωματικές επιλογές για την R nineT Scrambler. Διάλεξε ανάμεσα στο Stereo metallic matt ή στους δύο BMW Motorrad Spezial χρωματισμούς - Option 719 Black Storm metallic / Aurum και Option 719 Black Storm metallic / Light White.

Stereo metallic matt

Αυτός ο matt χρωματισμός υπογραμίζει τον κλασικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Option 719 Black storm metallic / Aurum

Elegant χρωματικός συνδυασμός χρυσού και μαύρου.

Option 719 Black Storm metallic / Light White

Μοναδική σύνθεση λευκού και μαύρου συνδυασμού.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Τυπική Scrambler.

Η R nineT Scrambler αναπολεί τη θρυλική εποχή των scrambler και έχει όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του εκπληκτικού τύπου μοτοσικλέτας: τηλεσκοπικό πιρούνι με φυσούνα, χαρακτηριστική εξάτμιση ψηλά και μεγάλο μπροστινό τροχό 19". Το συμπαγές χαλύβδινο ρεζερβουάρ σε χρώμα Stereo metallic matt τονίζει τη λιτή εικόνα. Επιπλέον, οι προαιρετικές ακτινωτές ζάντες, με ελαστικά με τακούνια για ανώμαλο δρόμο κάνουν σαφές από την πρώτη ματιά ότι το ταξίδι δεν χρειάζεται να σταματήσει όταν ο δρόμος τελειώσει. Το κάθισμα σε στιλ δέρματος και το αναλογικό ταχύμετρο μαγνητίζουν επίσης τα βλέμματα. Λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας όπως οι στρογγυλοί προβολείς με το σήμα της BMW κάνουν την κλασική heritage να δείχνει τέλεια.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος κινητηρας boxer

116
Nm μέγιστη ροπή στις 6.000 σ.α.λ.
220
kg χωρίς φορτίο με πλήρες ρεζερβουάρ
1.170
cc κυβισμός
820
mm ύψος σέλας
Αερο-ελαιόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Ισχυρός κινητήρας boxer για δυναμική απόλαυση οδήγησης.

Ισχυρός κινητήρας boxer για δυναμική απόλαυση οδήγησης.

Διαθέτει τον ήδη δοκιμασμένο κινητήρα και το ηλεκτρικό σύστημα της BMW R NineΤ. Ο στιβαρός αερόψυκτος, δικύλινδρος boxer κινητήρας έχει κυβισμό 1.170 ccm και ισχύ 81 kW (110 bhp) για εξαιρετικά δυναμική εμπειρία οδήγησης. Χάρη στο στάνταρ ABS και το προαιρετικό ASC μπορείς να βάλεις αυτή τη δύναμη με ασφάλεια στο δρόμο κάθε στιγμή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της R nineT Scrambler

Τα καλυτερα σημεια της R nine T Scrambler

Προσοχή στη λεπτομέρεια.
R nineT Scrambler στρογγυλοί προβολείς
Τηλεσκοπικό πιρούνι με φυσούνα.
R nineT Scrambler τηλεσκοπικό πιρούνι με φυσούνα
Συμπαγές ρεζερβουάρ καυσίμου.
R nineT Scrambler steel tank
Αναλογικό ταχύμετρο.
R nineT Scrambler ταχύμετρο
Άγρια οδοντωτά μαρπσιέ.
R nineT Scrambler μαρπσιέ
Σέλα σε πατενταρισμένο δερμάτινο στιλ.
R nineT Scrambler σέλα
Μοντέρνο πίσω φως LED.
R nineT Scrambler LED πίσω φως
Ψηλά τοποθετημένο σύστημα εξάτμισης.
R nineT Scrambler σύστημα εξάτμισης

Ανέμελη αίσθηση Scrambler.

Ανέμελη αίσθηση Scrambler.

Η χαλαρή όρθια θέση οδήγησης είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά μιας scrambler. Όχι μόνο είναι πιο πίσω, αλλά προσφέρει και χαλαρή αίσθηση στην οδήγηση. Ακόμη και μεγάλες βόλτες στην κοντινότερη παραλία είναι παιχνιδάκι, χάρη στο ψηλότερο τιμόνι της μοτοσικλέτας σε σύγκριση με την R NineΤ, το ελαφρώς μειωμένο αφρώδες υλικό της σέλας και τα υποπόδια που είναι τοποθετημένα κάπως χαμηλότερα και πιο πίσω.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Και με ασφάλεια – χάρη στο ABS και το προαιρετικό ASC.

Τυπική Scrambler. Τυπική BMW Motorrad. Όταν πρόκειται για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα, η BMW R nineT Scrambler είναι στην κορυφή. Η R nineT Scrambler είναι εξοπλισμένη με BMW Motorrad ABS στο βασικό εξοπλισμό. Το προαιρετικό ASC διασφαλίζει επίσης αυξημένη ασφάλεια κατά την επιτάχυνση.

Σέλα ραμμένη σε πατενταρισμένο δερμάτινο στυλ.

Η ραμμένη σε στιλ δέρματος σέλα είναι αδιάβροχη και έχει επεξεργασία υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην αυθεντική επιφάνεια και στην οπτική εντύπωση που προκαλεί.

Περισσοτερη εξατομικευση

Χωρίς όρια.

Χωρίς όρια.

Ατελείωτη εξατομίκευση: Η R nineT Scrambler προσφέρει πάρα πολλούς τρόπους για να αλλάξεις την εξωτερική εμφάνιση της μοτοσικλέτας και, συνεπώς, το χαρακτήρα του δυναμικού κινητήρα boxer, ανάλογα με το γούστο σου. Με την εξατομικευμένη σειρά προαιρετικού εξοπλισμού αποκλειστικής σχεδίασης από την BMW Motorrad Spezial και τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να κάνεις τη μοτοσικλέτα να ταιριάζει απόλυτα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις. Ακόμα και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τις τροποποιήσεις θα μπορέσουν να αφήσουν τη δημιουργικότητά τους να καταπλήξει: χάρη στον υψηλό βαθμό εξατομίκευσης, σχεδόν δεν υπάρχουν όρια στην R nineT Scrambler. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Spezial

Η μοτοσικλέτα σου αποκτά το χαρακτήρα σου.

Στη BMW Motorrad Spezial, θα βρείτε εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προαιρετικό εξοπλισμό από σχεδιαστές, όπως το αποκλειστικό σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων Option 719 και τα χρώματα Spezial ή αξεσουάρ για ενίσχυση της απόδοσης από ανταλλακτικά HP.

Ο συνδυασμός ανάμεσα στις μακροχρόνιες ικανότητες σχεδίασης BMW Motorrad και τις πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής που συνδέονται με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία προάγουν ένα νέο επίπεδο σημασίας και αποκλειστικότητας.

Μαθε περισσοτερα

Ιστοριες για Scrambler

Στο δρoμο.

Στο δρόμο με την R nineT Scrambler.

Σε περιοδεία με την R nineT Scrambler. Ήρθαμε να επισκεφτούμε αληθινούς άντρες που κάνουν αυτό που τους αρέσει και επιπλέον αγαπούν τις μοτοσικλέτες. Οδηγημένοι από το πάθος τους, φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες αντί να ακολουθούν απλώς τις τάσεις. Πάντα στην αναζήτηση έμπνευσης και νέων εμπειριών.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουαρ για την R nine T Scrambler

Αισθημα Scrambler που μπορει να φορεθει

Περισσοτερα μοντελα Heritage

Παρομοιες εκδηλωσεις

Φεστιβάλ Pure&Crafted 2017

Νέα τοποθεσία, παλιοί φίλοι: Μετά από δύο χρόνια στο Postbahnhof του Βερολίνου, το επόμενο φεστιβάλ Pure&Crafted θα διοργανωθεί στο ιστορικό εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας Rummelsburg, στις 26 και τις 27 Αυγούστου του 2017. Με το βιομηχανικό χαρακτήρα της τοποθεσίας, που είναι τόσο τυπικός στο Βερολίνο, ο ιστορικός χώρος στον ποταμό Σπρέε είναι το ιδανικό σκηνικό για δυο μέρες γεμάτες με vintage κουλτούρα, μουσική και τροποποιημένες μοτοσικλέτες. Μετά το Φεστιβάλ Pure&Crafted του 2015, δεν υπάρχει αμφιβολία: Η μουσική και οι μοτοσικλέτες πηγαίνουν μαζί. Το όνομά του τα λέει όλα: Οι λάτρεις της καθαρής, λιτής μουσικής με κιθάρες χωρίς περιττά στοιχεία θα απολαύσουν την τρίτη διοργάνωση του φεστιβάλ, το οποίο μπορεί να περηφανεύεται για μια ακόμα σειρά εμφανίσεων με καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτήν τη φορά, οι μοτοσικλέτες και η νέα σειρά heritage θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή στο φεστιβάλ την Κυριακή. Θα κυριαρχεί ο τρόπος ζωής των μοτοσικλετιστών, με αμέτρητες τροποποιημένες μοτοσικλέτες, μια βόλτα με μοτοσικλέτες και παιδικό πρόγραμμα. Ωστόσο, κάτι ακόμα είναι βέβαιο: Την Κυριακή θα υπάρχει πολλή μουσική. Ακούγεται διασκεδαστικό; Αν ναι, μην το χάσεις!

Μεταβαση στην εκδηλωση
spinner