Η αναζωογονητική

Κλασικός χαρακτήρας στον δρόμο

Θέλεις να τονίσεις ακόμα περισσότερο την vintage εμφάνιση της μοτοσικλέτας σου και να κινείσαι με δυναμικό τρόπο; Επίλεξε την R nineT Pure σε Teal blue metallic matt. Οι τροχοί Option 719 Classic με tubeless ελαστικά και η πλαϊνή τσάντα ολοκληρώνουν την εμφάνιση με στιλάτο και αυθεντικό τρόπο. Με τους Προσαρμοζόμενους Προβολείς θα απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο την οδήγηση στις στροφές.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Teal blue metallic matt

Ο χρωματισμός Teal blue metallic matt ταιριάζει άψογα στην κομψή vintage εμφάνιση.

Προσαρμοζόμενοι προβολείς

Ο προσαρμοζόμενος προβολέας προσφέρει καλύτερο φωτισμό του οδοστρώματος κατά την οδήγηση σε στροφές.

Δεξιά πλαϊνή τσάντα

Η αδιάβροχη πλαϊνή τσάντα με ρετρό εμφάνιση έχει χωρητικότητα 14 λίτρα και προσφέρει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τις αποσκευές.

Τροχός Option 719 Classic

Ο ακτινωτός τροχός Option 719 Classic με tubeless ελαστικό έχει μοντέρνα σχεδίαση και είναι 3 kg ελαφρύτερος από τον ακτινωτό τροχό με ελαστικό με σαμπρέλα.

Η εντυπωσιακή

Έντονη και γεμάτη αυτοπεποίθηση

Ο χρωματισμός Option 719 Cosmic blue metallic/Light white χαρίζει στην R nineT Pure έναν σπορ χαρακτήρα. Αυτόν μπορείς να τον τονίσεις ακόμα περισσότερο με τον τροχό Option 719 Sport και τον σπορ σιγαστήρα εξάτμισης. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων II και η ενιαία σέλα Urban αποδεικνύουν την αίσθηση του στιλ και δείχνουν ότι δίνεις σημασία στη λεπτομέρεια. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Option 719 Cosmic blue metallic/Light white

Ο χρωματισμός Option 719 Cosmic blue metallic/Light white, σε συνδυασμό με το Deep sea metallic, δημιουργεί μία κλασική-δυναμική τριχρωμία στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Classic II

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic ΙΙ προσθέτει μια ιδιαίτερη εμφάνιση με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματά του σε ασημένιο χρώμα. Το πακέτο περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες μανέτες και σύστημα ποδωστηρίων καθώς και τορνευμένα καλύμματα δοχείων διαστολής και ποδωστήρια συνεπιβάτη. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι οι τορνευμένοι καθρέπτες στα άκρα του τιμονιού.

Τροχός Option 719 Sport

Οι αποκλειστικά διαθέσιμοι τροχοί Option 719 Sport τονίζουν με την οπτική τους αντίθεση τη σχεδίαση.

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης

Ο slip on σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο, με απόληξη από ανθρακονήματα φροντίζει για εντυπωσιακό ήχο και σπορ εμφάνιση.

Ενιαία σέλα Urban

Η κλασική ενιαία σέλα Scrambler σε μαύρο Espresso είναι η πλέον στιλάτη επιλογή για αυτούς που προτιμούν την σόλο οδήγηση.

Διαμόρφωσε τη δική σου R nineT Pure

Δεν υπάρχουν δύο ίδιες R nineT Pure. Με το πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετου εξοπλισμού και Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad θα δημιουργήσεις μία μοτοσικλέτα που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner