Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €259,32, με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €15.400 προκαταβολή €4.740, και με τελευταία μεγάλη δόση €4.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.714,29 , προστασία δανείου €268,12 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €13.642,41 , ΣΕΠΠΕ 8,35%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €21.337,36.

Η BMW R nineT Pure

Αυθεντική, απέριττη, γεμάτη αυτοπεποίθηση

Περιορισμός στα ουσιώδη. Έκφραση αυτοπεποίθησης. Η BMW R nineT Pure. Ο δυνατός αεροελαιόψυκτος κινητήρας προκαλεί συγκινήσεις στην άσφαλτο. Σε κλασική εμφάνιση roadster με το συμπαγές ρεζερβουάρ καυσίμου και το στενό πίσω μέρος, παραπέμπει στα ξεκινήματα της BMW Motorrad. Η λιτή σχεδίαση και οι πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης σε προσκαλούν να διαμορφώσεις τη δική σου προσωπική μοτοσικλέτα. Μία μοτοσικλέτα που οδηγείς μόνον εσύ. Δώσε πνοή στις ιδέες σου και μπες στον κόσμο του #Soulfuel με την R nineT Pure.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Choose your direction

Με ένα από τα πέντε συναρπαστικά χρώματα μπορείς να χαρίσεις στην R nineT Pure μια εξατομικευμένη σχεδίαση. Με ποιο θα ξεκινήσεις;

Option 719 Underground/Light white

Κομψός χρωματισμός και συγχρόνως μια σαφής δήλωση: η σχεδίαση σε Underground/Light white με μαύρες λεπτομέρειες.

Option 719 Pollux metallic/Light white

Έκφραση: δυνατή. Στον συνδυασμό χρωμάτων Option 719 Pollux metallic/Light white με χρυσαφί πινελιές, η R nineT Pure κατακτά την άσφαλτο.

Teal blue metallic matt

The Teal blue metallic matt paintwork emphasises the vintage look of the machine.

Mineral grey metallic

Απέριττη. Κάνει αίσθηση. Το χρώμα Mineral grey metallic φέρνει στο προσκήνιο τις αναλογίες της μοτοσικλέτας.

Option 719 Aluminium

The aluminium version is a masterpiece of craftsmanship: hand-brushed, matt clear paintwork, with a partially polished tank.

Σημαντικά χαρακτηριστικά για κάθε προσωπικότητα

Επίλεξε την κατεύθυνσή σου

Οι πέντε χρωματισμοί της R nineT Pure αποτελούν τη βάση για τη δημιουργικότητά σου. Με ποια θα ξεκινήσεις;

Teal blue metallic matt

Ο χρωματισμός Teal blue metallic matt τονίζει τη vintage εμφάνιση της μοτοσικλέτας.

Mineral grey metallic

Ο βασικός χρωματισμός Mineral grey metallic φέρνει στο προσκήνιο τις αναλογίες της μοτοσικλέτας.

Option 719 Aluminium

Ο χρωματισμός Aluminium είναι ένα πραγματικό κομψοτέχνημα: βουρτσισμένος στο χέρι, με διάφανο ματ βερνίκι και τμηματικά στιλβωμένο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Option 719 Black storm metallic/Racing red

Το τρίχρωμο ρεζερβουάρ καυσίμου με τις ρίγες Option 719 και το κόκκινο κυρίως πλαίσιο τονίζουν τον δυναμισμό της μοτοσικλέτας.

Option 719 Cosmic blue metallic/Light white

Το λευκό πλαίσιο σε συνδυασμό με το τρίχρωμο ρεζερβουάρ καυσίμου και την εκλεπτυσμένη σχεδίαση των tapes φροντίζει για μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Ρυθμιζόμενο γόνατο ανάρτησης
Βλέπουμε το γόνατο ανάρτησης της R nineT Pure.
Φτερό σε κλασικό χρώμα
Βλέπουμε το κάλυμμα του μπροστινού τροχού της R nineT Pure.
Δικύλινδρος κινητήρας boxer
Βλέπουμε τον δικύλινδρο κινητήρα boxer της R nineT Pure.
Συμπαγές ρεζερβουάρ καυσίμου
Βλέπουμε το ρεζερβουάρ καυσίμου της R nineT Pure.
Κλασσικό ταχύμετρο
Βλέπουμε το κλασικό ταχύμετρο της R nineT Pure.
Σύστημα εξάτμισης μονής ροής
Βλέπουμε το σύστημα εξάτμισης της R nineT Pure.
Μοντέρνο φλας LED
Βλέπουμε το φλας LED της R nineT Pure.
Μοντέρνο φλας LED
Βλέπουμε το φλας LED της R nineT Pure.
«

Η τέλεια μοτοσικλέτα που σου επιτρέπει να διαμορφώσεις τη δική σου R nineT Pure.

 »

Norbert Rebholz

Υπεύθυνος έργου R nineT

Δώσε ζωή στις ιδέες σου

Δώσε ζωή στις ιδέες σου

Η R nineT Pure σε προσκαλεί στον κόσμο του customizing με τις άπειρες δυνατότητες και επιλογές. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic II δείχνει την αγάπη σου για τη λεπτομέρεια. Με τους ακτινωτούς τροχούς Option 719 Classic με τα tubeless ελαστικά θα νιώθεις λίγο παραπάνω τον ενθουσιασμό στην οδήγηση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνώριμος κινητήρας

Απόλαυσε κάθε μέτρο

Επίδειξη δυνάμεων από τον αεροελαιόψυκτο κινητήρα boxer με τον κυβισμό των 1.170 ccm. Με την ισχύ των 80 kW (109 PS) φροντίζει σε κάθε διαδρομή για συναρπαστικές στιγμές, εντός κι εκτός πόλης. Στην περιοχή μεταξύ 4.000 και 6.000 σ.α.λ. λειτουργεί τώρα ακόμα πιο ομαλά χάρη στην εξομαλυνμένη καμπύλη ισχύος και ροπής. Επιπλέον, πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
116
Nm στις 6.000 σ.α.λ.
219
kg απόβαρο σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ
1.170
ccm κυβισμός
805
mm ύψος σέλας
Αεροελαιόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Χαρακτηριστικά για οδηγική απόλαυση με ασφάλεια

Μπορείς να ξεδώσεις

Μπορείς να ξεδώσεις

Με τις λειτουργίες οδήγησης Pro μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο τη μοτοσικλέτα σου. Διότι στη λειτουργία "Dynamic" τα συστήματα ελέγχου ASC και DTC επεμβαίνουν πιο αργά και επιτρέπουν μια πιο δυναμική οδήγηση σε στεγνή άσφαλτο. Με τους Προσαρμοζόμενους Προβολείς μπορείς να απολαύσεις την επόμενη στροφή, ακόμα και όταν έχει πέσει το σκοτάδι. Το σύστημα φωτίζει καλύτερα το εσωτερικό της στροφής όταν η κλίση της μοτοσικλέτας φτάνει μέχρι και τις 25 μοίρες. Έτσι θα έχεις πάντα τον έλεγχο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Περισσότερα για το #Soulfuel

spinner