Η διαχρονική

Πάντα με άψογο στιλ

Η R nineT Option 719 Aluminium ακτινοβολεί διαχρονική κομψότητα, την οποία μπορείς να τελειοποιήσεις με το πακέτο φρεζαριστών εξαρτημάτων Classic από αλουμίνιο. Τα μαύρα καλύμματα Carbon για την εισαγωγή αέρα και την κλειδαριά του τιμονιού δημιουργούν έντονες αντιθέσεις. Με τους δίχρωμους χυτούς τροχούς Option 719 θα χαρίσεις στη μοτοσικλέτα σου ένα σπορ φινίρισμα. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς συμβάλλουν στην ασφάλεια και στην οδηγική απόλαυση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Πακέτο Aluminium

Το Option 719 Aluminium με το ματ διάφανο βερνίκι φέρνει στο προσκήνιο την υφή του βουρτσισμένου αλουμινίου.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic με τα ποιοτικά εξαρτήματα με αυθεντική όψη αλουμινίου κάνει τη μοτοσικλέτα σου πραγματικά μοναδική.

Τροχός Option 719 Sport

Οι αποκλειστικά διαθέσιμοι τροχοί Option 719 Sport τονίζουν με την οπτική τους αντίθεση τη σχεδίαση.

Κάλυμμα εισαγωγής από Carbon

Το ποιοτικό κάλυμμα για την εισαγωγή αέρα συνδυάζει την κομψή εμφάνιση με την τελειότητα ενός υλικού προηγμένης τεχνολογίας.

Προσαρμοζόμενοι Προβολείς

Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς προσφέρουν καλύτερο φωτισμό του οδοστρώματος κατά την οδήγηση σε στροφές.

Η πλούσια σε αντιθέσεις

Για μία δυναμική εμφάνιση

Θέλεις να δείξεις τη σπορ πλευρά σου; Τότε επίλεξε την R nineT Option 719 σε χρωματισμό Night black matt/Aluminium matt. Με το κόκκινο βαμμένο κύριο πλαίσιο και τη σύγχρονη σχεδίαση των tapes θα ξεχωρίζεις σίγουρα. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow και το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων 719 II τονίζουν την σπορ εμφάνιση. Ο τροχός Option 719 Classic και το στήριγμα του σπορ σιγαστήρα εξάτμισης ολοκληρώνουν την άκρως δυναμική εμφάνιση της μοτοσικλέτας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Option 719 Night black matt/Aluminium matt

Το χρώμα Option 719 Night black matt/Aluminium matt συνδυάζει την κομψότητα με το μοντέρνο στιλ.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow με τα ποιοτικά στοιχεία από αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II με τα ποιοτικά στοιχεία από αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Το πακέτο περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες μανέτες και σύστημα ποδωστηρίων καθώς και τορνευμένα καλύμματα δοχείων διαστολής και ποδωστήρια συνεπιβάτη. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι οι τορνευμένοι καθρέπτες στα άκρα του τιμονιού. 

Τροχός Option 719 Classic

Ο ακτινωτός τροχός Option 719 Classic με tubeless ελαστικό έχει μοντέρνα σχεδίαση και είναι 3 kg ελαφρύτερος από τον ακτινωτό τροχό με ελαστικό με σαμπρέλα.

Στήριγμα για σπορ σιγαστήρα εξάτμισης, ψηλό

Το στήριγμα χρησιμεύει στην ασφαλή στερέωση του ψηλού σπορ σιγαστήρα εξάτμισης επάνω στο πλαίσιο.

Διαμόρφωσε τη δική σου ξεχωριστή BMW R nineT

Η R nineT είναι φτιαγμένη για εξατομίκευση. Με το πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετου εξοπλισμού και Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad θα δημιουργήσεις μία μοτοσικλέτα που ενσαρκώνει τον δικό σου χαρακτήρα.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner