Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

R nineT 100 Years

Το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης

Πριν από 100 χρόνια ξεκίνησε με την R 32 μια μοναδική ιστορία επιτυχίας. Σήμερα γιορτάζουμε τη συναρπαστική ιστορία μας με ένα νέο είδωλο: την BMW R nineT 100 Years.

Περιορίζεται σε 1.923 κομμάτια, είναι ένα πραγματικό μοντέλο που λάτρης της νοσταλγίας που μεταδίδει μια αίσθηση νοσταλγίας. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μοναδικών τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 και τον εντυπωσιακό κινητήρα boxer, αναδεικνύει το #SoulFuel στην πιο πολυτελή του μορφή. Η βαφή Black storm metallic στο χρωμιωμένο ρεζερβουάρ έχει μεγάλη σημασία. Αυτή η παραδοσιακή τεχνική paint-on-Chrome αποτίνει φόρο τιμής στην R 75/ 5 από το 1969.

« 

100 χρόνια απόλυτης αγάπης

 »
Κολάζ με εικόνες της R nineT 100 Years από την BMW Motorrad

Μία από τις 1.923

Η λάμψη των δέκα δεκαετιών μπορεί να είναι πρωτόγνωρη και μοντέρνα. Αυτή η μοτοσικλέτα ήταν, είναι και παραμένει ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό. Statement. Για τους λάτρεις και τους συλλέκτες, αυτή η περιορισμένη έκδοση γίνεται χάρη στην αγάπη για τις ιστορικές λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό, φαίνεται. Τα τορνευμένα εξαρτήματα Option 719 σε μαύρο χρώμα προσδίδουν μια εντυπωσιακή, υψηλής ποιότητας εμφάνιση. Ένα πραγματικό κύριο στοιχείο. Το έμβλημα των 100 ετών είναι επίσημο: «1 από 1.923» λέει. Και Αυτή δεν είναι μια μοτοσικλέτα για όλους. Ένα για τους πραγματικούς fans.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η 100 Years Bike με λεπτομέρειες

Αποκλειστική και ξεχωριστή

Κομψή εμφάνιση: Το μοντέλο 100 Years περιλαμβάνει τα πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow και Shadow II. Σε αυτά περιλαμβάνονται για παράδειγμα ένας καθρέφτης στα άκρα του τιμονιού, ποδωστήρια και πολλά άλλα εξαρτήματα. Επιπλέον, υπάρχει και το πακέτο Comfort, το οποίο φέρνει μαζί του χρήσιμες λειτουργίες, όπως ο Προσαρμοζόμενος Προβολέας.

Classic chrome

Η βαφή κλασσικό χρώμιο δίνει συναρπαστικές λεπτομέρειες. Η τεχνική Paint-on-Chrome παρέχει υψηλής ποιότητας look. Η λευκή γραμμή υπογραμμίζει την ιστορική της προέλευση.

Συλλογή εικόνων και βίντεο της R nineT 100 Years από την BMW Motorrad.

Everything everyone

Ως ιδρύτρια του κόσμου Heritage, η R nineT έχει πάντα κατά νου ένα κομμάτι BMW και παραμένει ταυτόχρονα επίκαιρη. Η BMW R nineT 100 Years τονίζει ακόμα περισσότερο τα εμβληματικά στοιχεία. Τα εξαρτήματα Option 719 Shadow και Shadow II της δίνουν μια ιδιαίτερη, πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Χάρη στις πολλές μαύρες λεπτομέρειες, δημιουργείται μια συναρπαστική αντίθεση με τη μονή σέλα στο χρώμα του αίματος και ο τροχός Option 719 Classic ολοκληρώνει αυτήν την αποκλειστική εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουάρ σε στυλ 100 Years

Τα αξεσουάρ σε σχεδίαση 100 Years θα αναβαθμίσουν το στυλ σας. Με μια τσάντα από τη συλλογή Edition 100 Years θα κινείσαι με στιλ. Το χαλί μοτοσικλέτας με το λογότυπο 100 Years μετατρέπει το γκαράζ σε έκθεση για τη δική σου R nineT 100 Years.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα για την επέτειο

spinner