Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €359,28 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €18.900 προκαταβολή €3.920, και με τελευταία μεγάλη δόση €5.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.144,79 , προστασία δανείου €376,78 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €18.501,57 , ΣΕΠΠΕ 8,23%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €26.315,44.

Η BMW R nineT

Κλασική, ανόθευτη, γεμάτη πάθος

Λιτή από άκρη σε άκρη. Αλλά με ισχυρή παρουσία. Η BMW R nineT. Η κλασική μοτοσικλέτα roadster ενσαρκώνει το πάθος και την πρωτοπορία 90 ετών στην κατασκευή μοτοσικλετών – με υψηλής ποιότητας υλικά και προσεγμένη κατασκευή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο εμβληματικός κινητήρας boxer ενσωματώνεται πιο αρμονικά από ποτέ στις αρχικές αναλογίες της μοτοσικλέτας. Και σε κινεί ακόμα πιο δυναμικά στην άσφαλτο χάρη στη βελτιωμένη καμπύλη ροπής. Οι αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης καταρρίπτουν κάθε όριο στην αυτοπραγμάτωσή σου. Γίνε μέλος του #Soulfuel Community και δείξε με την R nineT ποιος πραγματικά είσαι.

Σημαντικά χαρακτηριστικά για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν

Διάλεξε το χρώμα σου

Κάθε μία από τις τρεις βαφές υπογραμμίζει τη μοναδικότητα της δικής σου BMW R nineT. Ποια σου ταιριάζει;

Black storm metallic

Το κλασικό μαύρο χρώμα παραπέμπει στο ξεκίνημα της ιστορίας της BMW Motorrad.

Option 719 Night black matt/Aluminium matt

Το κόκκινο βαμμένο κύριο πλαίσιο και η σύγχρονη σχεδίαση των tapes υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας.

Option 719 Aluminium

Τα βουρτσισμένα στο χέρι και βαμμένα με διάφανο βερνίκι εξαρτήματα από αλουμίνιο τονίζουν, σε συνδυασμό με τις τμηματικά στιλβωμένες επιφάνειες, τη δεξιοτεχνία με την οποία κατασκευάστηκε αυτή η μοτοσικλέτα.

Classic chrome

The limited edition model on occasion of BMW Motorrad's 100th anniversary including Option 719 Shadow and Shadow II Billet packs and many other highlights.

Ορατή πινακίδα τύπου
Βλέπουμε την πινακίδα τύπου της R nineT.
Ακτινωτοί τροχοί με στήριγμα φτερού
Βλέπουμε το φτερό της R nineT.
Δικύλινδρος κινητήρας boxer
Βλέπουμε τον δικύλινδρο κινητήρα boxer της R nineT.
Ρεζερβουάρ καυσίμου και κάλυμμα εισαγωγής
Βλέπουμε το ρεζερβουάρ καυσίμου με το κάλυμμα εισαγωγής της R nineT.
Κλασσικό στρογγυλό διπλό όργανο
Βλέπουμε το διπλό στρογγυλό όργανο της R nineT.
Σύστημα εξάτμισης διπλής ροής στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε το σύστημα εξάτμισης διπλής ροής της R nineT.
Μοντέρνο φλας LED
Βλέπουμε το φλας LED της R nineT.
Προβολείς LED με φώτα ημέρας LED
Βλέπουμε τους προβολείς LED της R nineT.
«

Ποιοτικά υλικά, χειροποίητος χαρακτήρας. Η R nineT είναι η πρώτη επιλογή πολλών φίλων του customizing.

 »

Dominic Thönnes

Διαχείριση προϊόντος

Δημιούργησε τη δική σου R nineT

Δημιούργησε τη δική σου R nineT

Χάρη στη δομοστοιχειωτή κατασκευή της, η R nineT αποτελεί την ιδανική επιλογή για να εκφράσεις τον δικό σου μοναδικό χαρακτήρα. Με το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic από καθαρό αλουμίνιο μπορείς να προσθέσεις κομψές λεπτομέρειες στη μοτοσικλέτα σου. Με τον δίχρωμο χυτό τροχό Option 719 Sport θα κάνεις σίγουρα εντύπωση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντυπωσιακός κινητήρας

Απόλαυσε τη δύναμη

Ο δυνατός αεροελαιόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας boxer λειτουργεί τώρα ακόμα πιο ομαλά. Συνεχίζει να αντλεί την ισχύ των 80 kW (109 PS) από τον κυβισμό των 1.170 ccm, όμως αποδεικνύεται πιο ελαστικός στην περιοχή στροφών μεταξύ 4.000 και 6.000 σ.α.λ. χάρη στην εξομαλυνμένη καμπύλη ισχύος και ροπής. Είναι ακόμα πιο διασκεδαστικός στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και παράλληλα πληροί τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
116
Nm μέγ. ροπή στις 6.000 σ.α.λ.
221
kg απόβαρο σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ
1.170
ccm κυβισμός
805
mm ύψος σέλας
Αερόψυκτος/ελαιόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Χαρακτηριστικά για οδηγική απόλαυση με ασφάλεια

Νιώσε τη ζωντάνια σε κάθε στροφή

Νιώσε τη ζωντάνια σε κάθε στροφή

Οι λειτουργίες οδήγησης Pro επηρεάζουν την απόκριση του γκαζιού και την οδική συμπεριφορά της R nineT. Στη λειτουργία "Dynamic" ο κινητήρας γίνεται πιο άμεσος και επιτρέπει την πιο δυναμική οδήγηση σε στεγνή άσφαλτο. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς σού επιτρέπουν να τοποθετείσαι με απόλυτη ασφάλεια σε κάθε στροφή. Το σύστημα φωτίζει καλύτερα το εσωτερικό της στροφής όταν η κλίση της μοτοσικλέτας φτάνει μέχρι και τις 25 μοίρες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Περισσότερα για το #Soulfuel

spinner