* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €302 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R nine T) €17.200, με προκαταβολή €5.676, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €4.609, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.339, προστασία δανείου €217, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €14.081, συνολικό ποσό καταβολής €21.357, ΣΕΠΠΕ 5,79%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW R nine T.

Απολυτως αναγνωρισιμη. Γνησια. Αεροψυκτη.

Η οδήγηση της μοτοσικλέτας είναι δείγμα καθαρής ελευθερίας: τοπίο, στροφές, ευθείες. Κάθε μέτρο σημαίνει πολλά. Αυτός είναι ακριβώς ο δρόμος σου. Η R NineΤ είναι ο τέλειος σύντροφος και δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου όρια, όταν πρόκειται για την προσωπική σου ικανοποίηση – και χάρη στις αμέτρητες δυνατότητες τροποποίησής της. Με τον τρόπο αυτό, ο χαρακτήρας του αερόψυκτου κινητήρα της boxer σου ωθεί ακαταμάχητα προς τα εμπρός με τρόπο που γίνεται ολοφάνερος σε ολόκληρη την καμπύλη ροπής – μαζί με την τελευταία τεχνολογία της. Από την πρώτη ακριβώς στιγμή, η R NineT έχει συναρπάσει τους λάτρεις της μοτοσικλέτας σε όλο τον κόσμο. Διεγείρει, εμπνέει και κολλάει.

Η σχεδιαση της R nine T

Επίλεξε το στυλ σου.

Επιπλέον του κλασικού Black Storm metallic, υπάρχουν επίσης τρείς χρωματικές επιλογές BMW Motorrad Spezial.

Black Storm metallic

Κομψή και κλασική: η R NineT επιδεικνύεται με λιτό και ακαταμάχητο τρόπο και με τα χρώματά της.

Option 719 Black Storm metallic / Vintage

Η κίτρινη εφαρμογή με τον αριθμό εκκίνησης "21" είναι βουρτσισμένη με το χέρι, όπως και τα πλαϊνά: vintage με απόλυτη συνέπεια.

Option 719 Pollux metallic / Aluminium

Ο χρωματισμός Option 719 Pollux metallic / Aluminumσυνδυάζει αρμονικά τις ανοιχτές και σκούρες επιφάνειες.

Option 719 Mars Red metallic matt / Cosmic Blue metallic matt

Ο χρωματισμός colour Option 719 Mars Red metallic matt / Cosmic Blue metallic matt δείχνει υπέροχος μαζί με το logo Option 719.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Χωρίς αμφιβολία, είναι η R nineT.

Η R nineT έχει λιτό στυλ και όμως εντελώς αναγνωρίσιμη παρουσία. Ενσαρκώνει το πάθος και την καινοτομία πάνω από 90 χρόνων κατασκευής μοτοσικλετών – φυσικά με την κλασική συνταγή της BMW Motorrad: με εντυπωσιακό κινητήρα boxer, μικρών διαστάσεων ρεζερβουάρ, λεπτό πίσω μέρος. Όλα τα υλικά είναι με συνέπεια υψηλής ποιότητας, οι επιφάνειες προσεκτικά εκλεπτυσμένες. Σε αυτό προστέθηκε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και πραγματική δεξιοτεχνία. Για παράδειγμα το κάλυμμα του εμπρός τροχού βιδώνεται στο πιρούνι με δύο σφυρηλατημένα στηρίγματα. Και η στερέωση του προβολέα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φτιαγμένη για εξατομίκευση.

Φτιαγμένη για εξατομίκευση.

Το κεντρικό σημείο στην ανάπτυξη της R NineT ήταν από την αρχή η σχεδίασή της: για όσο το δυνατό μεγαλύτερες δυνατότητες τροποποίησης. Αμέτρητες επαγγελματικές και ατομικές τροποποιήσεις έχουν αποδείξει το τεράστιο δυναμικό της R NineΤ. Ανοικτές διεπαφές στα ηλεκτρονικά υποστηρίζουν και διευκολύνουν την εγκατάσταση ηλεκτρικών εξαρτημάτων. Σε αυτό προστίθεται το καλά μελετημένο διαχωριζόμενο πλαίσιο. Το τελικό υποπλαίσιο μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί: για λιτή και κομψή σόλο εμφάνιση, ή για εναλλακτικές επιλογές σέλας. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος κινητηρας boxer

119
Nm στις 6.000 σ.α.λ.
1.170
cc κυβισμός
222
kg βάρος χωρίς φορτίο, με πλήρες ρεζερβουάρ/έτοιμο για οδήγηση
805
mm ύψος σέλας
Αερο-ελαιόψυκτος, τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Μια κλασική Boxer.

Μια κλασική Boxer.

Ο πανίσχυρος αερόψυκτος, δικύλινδρος boxer κινητήρας της έχει κυβισμό 1.170 ccm και ισχύ 81 kW (110 bhp) για εξαιρετικά δυναμική απόδοση ισχύος, ακόμη και σε χαμηλές στροφές. Το αποτέλεσμα: κάθε ταξίδι είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Τόσο στην πόλη όσο και σε επαρχιακό δρόμο. Ταυτόχρονα η R nineT συμμορφώνεται με το ισχύον πρότυπο EU-4. Το στάνταρ BMW Motorrad ABS και το προαιρετικό ASC (Αυτόματος Έλεγχος Ευστάθειας) σου επιτρέπει να εκμεταλλεύεσαι πάντα με ασφάλεια τον αναμφισβήτητο δυναμισμό της στο δρόμο. Το ανάποδο πιρούνι μπορεί να ρυθμιστεί με το χέρι για ατομικό συντονισμό: έτσι ώστε η προφόρτιση ελατηρίου και τα στάδια συμπίεσης και επαναφοράς να ταιριάζουν στο στυλ οδήγησης σου. Το πρόσφατα σχεδιασμένο διπλό όργανο με ταχύμετρο και στροφόμετρο σε ενημερώνει αξιόπιστα για όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πέρα από την οδηγική απόλαυση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της R nine T

Τα καλυτερα σημεια της R nine T

Δικύλινδρος κινητήρας μπόξερ.
R nine T κινητήρας μπόξερ
Αμορτισέρ συστήματος διεύθυνσης.
Αμορτισέρ συστήματος διεύθυνσης.
Πινακίδα τύπου.
Πινακίδα τύπου
Μετατρεπόμενο πίσω μέρος.
Μετατρεπόμενο πίσω μέρος
Στηρίγματα σέλας.
Στηρίγματα σέλας
Καθαρό αλουμίνιο.
Καθαρό αλουμίνιο
ABS.
ABS
Στήριγμα ελατηρίου.
Στήριγμα ελατηρίου

Κάθεσαι χαλαρά, οδηγείς χωρίς άγχος.

Κάθεσαι χαλαρά, οδηγείς χωρίς άγχος.

Ακόμη και η εργονομία της R nineT ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την συνολική χαλαρή εμφάνιση της και τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησής της. Ακούγεται σχεδόν παράδοξο, αλλά παρά την απόδοση του κινητήρα της, ο στόχος εδώ είναι χαλαρή επιβράδυνση – με την πληρέστερη απόλαυση. Το ισορροπημένο εργονομικό τρίγωνο και η κάπως πιο επίπεδη γωνία του λαιμού τιμονιού σου επιτρέπουν να ανακαλύψεις νέες διαδρομές, ενώ κάθεσαι στητός αλλά και χαλαρός. Αυτό σημαίνει ότι η εργονομία και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης πάνε κυριολεκτικά χέρι-χέρι με την R nineT.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσοτερη εξατομικευση

Εντελώς R nineT. Εντελώς εσύ.

Κάθε μοτοσικλετιστής είναι μοναδικός. Άρα, γιατί να μην είναι μοναδική και κάθε μοτοσικλέτα; Η R nineT σου προσφέρει πολλούς τρόπους εξατομίκευσης: με ένα σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων ανώτερης ποιότητας από την BMW Motorrad Spezial ή, για παράδειγμα, με τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad.

Μαθε περισσοτερα

BMW Motorrad Spezial

Η μοτοσικλέτα σου αποκτά το χαρακτήρα αου.

Στη BMW Motorrad Spezial, θα βρεις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προαιρετικό εξοπλισμό από σχεδιαστές, όπως το αποκλειστικό σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων Option 719 και τα χρώματα Spezial ή αξεσουάρ για ενίσχυση της απόδοσης από ανταλλακτικά HP.

Ο συνδυασμός ανάμεσα στις μακροχρόνιες ικανότητες σχεδίασης BMW Motorrad και τις πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής που συνδέονται με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία προάγουν ένα νέο επίπεδο σημασίας και αποκλειστικότητας.

Μαθε περισσοτερα

R Nine T Customized μοτοσικλετες

Μοναδικα δειγματα.

R nineT μετατροπές.

Η R nineT είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για τροποποιημένη κατασκευή. Με λίγες μόλις κινήσεις, μπορεί να μετατραπεί από διθέσια σε μονοθέσια, και χάρη στα ξεχωριστά ηλεκτρονικά κυκλώματα του οχήματος και του κινητήρα, προσφέρει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες σε τρελούς μηχανικούς. Αρκετοί από τους πιο φημισμένους βελτιωτές έχουν οργιάζει στην R nineT. Με την μοναδικότητα χειρογράφου, δείχνουν τι μπορεί να γίνει με τεχνογνωσία, δημιουργικότητα και τη σύγχρονη κλασική μπόξερ.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουαρ για τη νεα R nine T

Το στυλ: ελκυστικα καθαρο και απλο

Περισσοτερα μοντελα Heritage

Παρομοιες εκδηλωσεις

Φεστιβάλ Pure&Crafted 2017

Νέα τοποθεσία, παλιοί φίλοι: Μετά από δύο χρόνια στο Postbahnhof του Βερολίνου, το επόμενο φεστιβάλ Pure&Crafted θα διοργανωθεί στο ιστορικό εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας Rummelsburg, στις 26 και τις 27 Αυγούστου του 2017. Με το βιομηχανικό χαρακτήρα της τοποθεσίας, που είναι τόσο τυπικός στο Βερολίνο, ο ιστορικός χώρος στον ποταμό Σπρέε είναι το ιδανικό σκηνικό για δυο μέρες γεμάτες με vintage κουλτούρα, μουσική και τροποποιημένες μοτοσικλέτες. Μετά το Φεστιβάλ Pure&Crafted του 2015, δεν υπάρχει αμφιβολία: Η μουσική και οι μοτοσικλέτες πηγαίνουν μαζί. Το όνομά του τα λέει όλα: Οι λάτρεις της καθαρής, λιτής μουσικής με κιθάρες χωρίς περιττά στοιχεία θα απολαύσουν την τρίτη διοργάνωση του φεστιβάλ, το οποίο μπορεί να περηφανεύεται για μια ακόμα σειρά εμφανίσεων με καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτήν τη φορά, οι μοτοσικλέτες και η νέα σειρά heritage θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή στο φεστιβάλ την Κυριακή. Θα κυριαρχεί ο τρόπος ζωής των μοτοσικλετιστών, με αμέτρητες τροποποιημένες μοτοσικλέτες, μια βόλτα με μοτοσικλέτες και παιδικό πρόγραμμα. Ωστόσο, κάτι ακόμα είναι βέβαιο: Την Κυριακή θα υπάρχει πολλή μουσική. Ακούγεται διασκεδαστικό; Αν ναι, μην το χάσεις!

Μεταβαση στην εκδηλωση
spinner