Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Η BMW R 18 100 Years

Το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης

Πριν από 100 χρόνια ξεκίνησε με την R 32 μια μοναδική ιστορία επιτυχίας. Σήμερα γιορτάζουμε τη συναρπαστική ιστορία μας με ένα νέο είδωλο: την BMW R 18 100 Years. Περιορίζεται σε 1.923 κομμάτια, είναι ένα πραγματικό μοντέλο που λάτρης της νοσταλγίας που μεταδίδει μια αίσθηση νοσταλγίας.

Το μοντέλο έκδοση παρουσιάζει ιστορικά χαρακτηριστικά με πολύ χρώμιο. Για παράδειγμα, το ρεζερβουάρ καυσίμου σε σχήμα σταγόνας με λευκή γραμμή, που ήδη από το 1936 κατέστησε την R 5 μη αναγνωρίσιμη. Και φυσικά τον μοναδικό κινητήρα boxer. #SoulFuel στην πιο πολυτελή μορφή του.

« 

100 Years of Soul σε μία μοτοσικλέτα

 »

Μία από τις 1.923

Η λάμψη των δέκα δεκαετιών μπορεί να είναι πρωτόγνωρη και μοντέρνα. Αυτή η μοτοσικλέτα ήταν, είναι και παραμένει ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό. Statement. Προς το εμβληματικό αντικείμενο, αυτή η περιορισμένη έκδοση γίνεται με την αγάπη για ιστορικές λεπτομέρειες. Και τη θέλησή σας για λάμψη. Η ταπεινότητα είναι διαφορετική. Η πλούσια προσθήκη χρωμίου προσδίδει γυαλάδα. Ένα πραγματικό κύριο στοιχείο. Το έμβλημα των 100 ετών είναι επίσημο: «1 από 1.923» λέει. Και Αυτή δεν είναι μια μοτοσικλέτα για όλους. Ένα για τους πραγματικούς fans.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η 100 Years Bike με λεπτομέρειες

Όλα τα χρώμια που λαμπυρίζουν

Λαμπερή εμφάνιση: Το μοντέλο 100 Years περιλαμβάνει την επιλογή σχεδίασης Chrome με πολλά εξαρτήματα από χρώμιο, όπως μανέτες και ποδομοχλοί, κλιπ τιμονιού στο μπροστινό κάλυμμα του κινητήρα ή καθρέφτες.

Classic chrome

Η βαφή κλασσικό χρώμιο δίνει συναρπαστικές λεπτομέρειες. Η τεχνική Paint-on-Chrome παρέχει υψηλής ποιότητας look. Η λευκή γραμμή υπογραμμίζει την ιστορική προέλευση.

Ο θρύλος ζει

Το μοντέλο Edition ενσαρκώνει τη νοσταλγία και παραμένει επίκαιρο. Η R 18 ξεκίνησε το roadtrip της ως σύγχρονη ερμηνεία των ιστορικών μοτοσικλετών μας. Η BMW R 18 100 Years παρουσιάζει ακόμα πιο έντονα τα εμβληματικά στοιχεία. Τα αμέτρητα χρωμιωμένα τμήματα αντανακλούν τον ήλιο καθώς κινείστε προς τον ορίζοντα. Οι χρωμιωμένοι τελικοί σιγαστήρες εξάτμισης Akrapovic με λογότυπο BMW Motorrad και η σέλα με κόκκινο αίσθημα αίματος, σε καπιτονέ εμφάνιση, είναι μοναδικές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουάρ σε στυλ 100 Years

Τα αξεσουάρ σε σχεδίαση 100 Years θα αναβαθμίσουν το στυλ σας. Με μια τσάντα από τη συλλογή Edition 100 Years θα κινείσαι με στιλ. Το χαλί μοτοσικλέτας με το λογότυπο 100 Years μετατρέπει το γκαράζ σε έκθεση για τη δική σου R 18 100 Years.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα για την επέτειο

spinner